مرجع کامل اموزش جاوا اسکریپت

arjmand200

Member
با سلام چندتا سوال داشتم که اگه دوستان لطف کنن ممنون میشم

1)بهترین مرجع اموزشی جاوا اسکریپت چه کتابی هستش هم فارسی و هم خارجی

2)ایا برای کار کردن با Jquery و کلاسهای شبیه اون تسلط کامل به جاوا اسکریپت لازمه

3)ایا کتاب فارسی در مورد اموزش Jquery یا کلاسهای شبیه اون مثل mooTools هستش

خیلی ممنون از راهنمایی دوستان

k2-4u

Well-Known Member
3 تا کتاب در مورد javascript خوندم که به صورت فارسی متنشر شده
1. خود آموز جاوا اسکریپ در 24 ساعت (انتشارات نص) --> برای شروع عالیه ولی مطالبش جدید نیست

2. javascript از انتشارات زوقی (بسیار مزخرف !!!! 400 صفحه چرت و پرت )

3. جاوا اسکریپ برای توسعه دهندگان وب (پیشرفته ) چاپ 2008 انتشارات نما و انتشارات ناقوس
که بسیار عالی و کامل هست حرف نداره!!! . ولی باید با برنامه نویسی آشنا باشید چون حرفه ایه

در رابطه با سوال های دیگه هم . نمی دونم
ولی کار با Jquery خیلی هم سخت نیست فقط باید کمی آشنایی داشته باشی

arjmand200

Member
با تشکر از جوابتون من خودم برنامه نویسم در زمینه فلش ایا نسخه pdf این کتابها رو میشه پیدا کرد

k2-4u

Well-Known Member
با تشکر از جوابتون من خودم برنامه نویسم در زمینه فلش ایا نسخه pdf این کتابها رو میشه پیدا کرد

خب شما اگر برنامه نویس فلش هستی . بسیار عالی میشه !!!
چون action script و javascript هر دو از استاندارد ECMAScript استفاده
می کنند و خیلی شبه هم هستند .

من به شما توصیه می کنم کتاب
"جاوا اسکریپ برای توسعه دهندگان وب (پیشرفته ) چاپ 2008 انتشارات نما و انتشارات ناقوس"
رو بخرید چون خیلی . عالیه !! 600 صفحه اطلاعاته مفیده
این کتاب مال انتشارات Wrox هست که ترجمه شده . اگر بگردید شاید انگلیسیش در اینترنت باشه
به اسم Porfessional javascript for webdeveloper .

حالا شاید در ادامه دوستان کتاب های دیگری رو هم سراغ داشته باشند

foranyone

Well-Known Member
منم این کتاب رو خوندم :

. خود آموز جاوا اسکریپ در 24 ساعت (انتشارات نص) --> برای شروع عالیه ولی مطالبش جدید نیست

کتاب خوبیه وی غلط املایی زیاد داره

دومین کتابی هم که خوندم یه ebook بود :

1- McGraw-Hill.Osborne.Media.JavaScript.Demystified.May.2005.eBook-LinG.pdf

بعدشم که فعالیت تو forum و تجربه !

arjmand200

Member
از همتون ممنونم ولی در مورد Jquery چیزی نگفتین که چجوری باید یاد بگیرم

foranyone

Well-Known Member
jQuery چیزی نیست که به نظر من بشه از رو کتاب یاد گرفت ! چون هر پلاگینش یه سری تنظیمات خاص داره !

بعد از اینه جاوا اسکریپت یاد گرفتین پلاگین های جی کوئری رو دانلود کنید و مطابق Demo عمل کنین !

اگه خواستین اول یه چیزایی بخونینن تو همین انجمن آموزش جی کوئری هفته نامه کلیک روزنامه جام جمع رو سرچ کنید برا شروع خوبه .

در مورد jquery اگه جاوااسکریپت بلد باشی چه بهتر ولی اگه بلد هم نباشی احتمالاً (فقط احتمالاً!)به مشکل نمیخوری.خود jquery یه manual داره که توش نوشته برای چه کاری از چه تابعیش استفاده کنی.ولی هر پلاگینیش رو هم بخوای نصب کنی که یه چیزایی بهش اضافه میشه که اون هم تو سایت خود اون پلاگین توضیحات نحوه استفاده ازش قطعاً وجود داره.

جدیدترین ارسال ها

بالا