مدیریت محتوای این سایت چیست؟

miladsokout

Member
سلام دوستان.
میخواستم بدونم کسی میدونه سیستم مدیریت محتوای این سایت چی است؟
بسیار حرفه ایی و جالب است و بخش های خیلی متنوعی هم داردو

http://www.srayaneh.com

با تشکر.

farsicom

Member
دوست عزیز به نظر من طراح توی طراحی این سایت خوب عمل نکرده . چون توی فایر فاکس خیلی اشکال داره و بلاک های ستون سمت چپ به طور نامنظمی چیده شده اند که این از ارزش کار کم کرده. به هر حال من می تونم خیلی بهترشو واستون با سی ام اس فارسیکام بسازم.

miladsokout

Member
از نظر مشکل که زیاد مشکل داره...مخصوصا اگه کمی در سایتش چرخ بزنی با ارورهای زیادی مواجعه میشیم....
از پیشنهادتون هم ممنون.ولی من دنبال طراح وب نیستم ، فقط میخواستم بدونم کسی میتونه بفهمه این وب سایت از چه cms ایی استفاده کرده؟

میدونم که خیلی cms های دیگه هم است... در این باره اطلاع دارم ، ولی فقط میخوام بدونم این وب سایت از چه cms ایی استفاده کرده.

با تشکر.

mirsalehi

Member
دوست عزیز به نظر من طراح توی طراحی این سایت خوب عمل نکرده . چون توی فایر فاکس خیلی اشکال داره و بلاک های ستون سمت چپ به طور نامنظمی چیده شده اند که این از ارزش کار کم کرده. به هر حال من می تونم خیلی بهترشو واستون با سی ام اس فارسیکام بسازم.

9 تا پست گذاشتی همش تبلیغات. این جا حرفه ای زیاده همه هم کسب و کارشون همینه ولی وقتی میان اینجا واسه کمک میان نه تبلیغ

farsicom

Member
کسی قصد تبلیغات نداره . شما چرا انقدر حرص می خوری؟؟؟؟؟؟؟نکنه جلوی تبلیغات شما روگرفتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مواظب باش سکته نکنی.

جدیدترین ارسال ها

بالا