مدیریت قسمت فوتر سایت

phpweb

Active Member
بعضی از وب سایتها توی قسمت فوترشون تعداد زیادی لینک وجود داره.

می خوام بدونم چه روشی برای طراحی داینامیک برای بخش فوتر این سایتها بکار می ره؟

Masoud1365

مدیر انجمن
بیش از 1000000000000 تا روش میشه به کاربرد ! بسته به نیازتون باید طراحی کنید !
( من پیشنهاد میکنم شما یه مطالعه ای روی فلوچارت و اگوریتم ها داشته باشید :wink: )

Masoud1365

مدیر انجمن
( من پیشنهاد میکنم شما یه مطالعه ای روی فلوچارت و اگوریتم ها داشته باشید :wink: )

phpweb

Active Member
من می خوام اطلاعات مربوط به فوتر رو و کلا منوهای سایت رو توی دیتابیس ذخیره کنم ولی در این صورت باید برای هر بازدیدکننده یه کوئری به دیتابیس ارسال کرد که این زیاد جالب نیست.

اگه بعد از ذخیره اطلاعات فوتر توی دیتابیس، اطلاعات رو توی فایل ذخیره کنم (کش کنم) این مشکل پیش می یاد که اگر چندنفر بخوان به صورت همزمان به صفحه مربوط به فوتر سایت دسترسی داشته باشن و در همون لحظه بخوایم فایل رو حذف یا ویرایش کنیم، پی اچ پی چطور این درخواستهای همزمان و متفاوت رو مدیریت می کنه؟

felix

Member
من می خوام اطلاعات مربوط به فوتر رو و کلا منوهای سایت رو توی دیتابیس ذخیره کنم ولی در این صورت باید برای هر بازدیدکننده یه کوئری به دیتابیس ارسال کرد که این زیاد جالب نیست.

اگه بعد از ذخیره اطلاعات فوتر توی دیتابیس، اطلاعات رو توی فایل ذخیره کنم (کش کنم) این مشکل پیش می یاد که اگر چندنفر بخوان به صورت همزمان به صفحه مربوط به فوتر سایت دسترسی داشته باشن و در همون لحظه بخوایم فایل رو حذف یا ویرایش کنیم، پی اچ پی چطور این درخواستهای همزمان و متفاوت رو مدیریت می کنه؟

گرفتن کوئری فکر نمیکنم هزینه بالایی داشته باشه اما بستگی به نوع انتخابت هست مثلا کلا عمل ضرب دکارتی و join پر هزینه هستند اما یه select شرطی فکر نمیکنم هزینه انچنانی داشته باشه

phpweb

Active Member
گرفتن کوئری فکر نمیکنم هزینه بالایی داشته باشه اما بستگی به نوع انتخابت هست مثلا کلا عمل ضرب دکارتی و join پر هزینه هستند اما یه select شرطی فکر نمیکنم هزینه انچنانی داشته باشه
اگر توی صفحه اول سایت 10 تا کوئری ساده احتیاج باشه و در هر روز 100 بازدیدکننده داشته چی؟ در این شرایط هم نظرتون همینه؟

Masoud1365

مدیر انجمن
شما وقتی کوئریتون توی 0.0003 ثانیه انجام میشه تعدادش زیاد مهم نیست ! مهم اینه که برنامت پرفورمنس داشته باشه !
همین انجمن میدونی توی هر صفحه چنتا کوئری میگیره ؟ با این همه بازدید !

phpweb

Active Member
شما وقتی کوئریتون توی 0.0003 ثانیه انجام میشه تعدادش زیاد مهم نیست ! مهم اینه که برنامت پرفورمنس داشته باشه !
10 تا برای صفحه یا فوتر کوئری ؟
برای صفحه اول سایت
اگه تعداد رکوردهای ثبت شده زیاد بود چی بازم زمان اجرا تغییر نمی کنه؟ من یه تاپک دیدم که نویسنده می گفت جدولش 120000 تا ردیف داره و اجرای یه کوئری ساده تقریبا 20 ثانیه طول می کشه !
یعنی منظورتون اینه که این انجمن از کش کردن استفاده نمی کنه؟

آخرین ویرایش:

Masoud1365

مدیر انجمن
اگه تعداد رکوردهای ثبت شده زیاد بود چی بازم زمان اجرا تغییر نمی کنه؟ من یه تاپک دیدم که نویسنده می گفت جدولش 120000 تا ردیف داره و اجرای یه کوئری ساده تقریبا 20 ثانیه طول می کشه !
کی حساب کرده که با 120000 تا رکورد یک کوئری ساده 20 ثانیه طول میکشه !؟؟؟؟
اگه کوئری یکم سنگین شده چی ؟ اگه اینجوری باشه که با 4 تا درخواست میشه سرور رو داون کرد !
یعنی منظورتون اینه که این انجمن از کش کردن استفاده نمی کنه؟
چه ربطی داره ؟ حالا از کش هم استفاده کنه ، اولا که این انجمن ثانیه به ثانیه داره آپدیت میشه !
دوما این انجمن بیش از یک میلیون پست داره و با این حسابی که شما گفتید هر زمانی که شما وارد یک تاپیک میشید باید حدود 200 ثانیه طول بکشه که البته اگه فرض کنیم که کوئری ها ساده باشه ( که نیست ! ) حالا ببین حساب کتابت درست در میاد ؟ ( که نمیاد ) :wink:

phpweb

Active Member
کی حساب کرده که با 120000 تا رکورد یک کوئری ساده 20 ثانیه طول میکشه !؟؟؟؟
اگه کوئری یکم سنگین شده چی ؟ اگه اینجوری باشه که با 4 تا درخواست میشه سرور رو داون کرد !

چه ربطی داره ؟ حالا از کش هم استفاده کنه ، اولا که این انجمن ثانیه به ثانیه داره آپدیت میشه !
دوما این انجمن بیش از یک میلیون پست داره و با این حسابی که شما گفتید هر زمانی که شما وارد یک تاپیک میشید باید حدود 200 ثانیه طول بکشه که البته اگه فرض کنیم که کوئری ها ساده باشه ( که نیست ! ) حالا ببین حساب کتابت درست در میاد ؟ ( که نمیاد ) :wink:
توی یه تاپک دیدم که ایجاد کننده تاپک می گفت انقدر طول می کشه !
خودم هم یه جدول با 150 هزارتا رکورد ایجاد کردم که برای خوندن 25 تا کوئری 3 ثانیه طول می کشید !
من ستونهای مورد نیاز رو ایندکس کردم، نوع جدولم myisam و کلکشن utf8_unicode_ci استفاده می کنم.

وقتی سایت رو از طریق کنترل پنلی که نوشتم اجرا می کنم 3 ثانیه طول می کشه ولی phpmyadmin رکوردها رو توی 2 دهم ثانیه اجرا می کنه.

حالا بنظرتون مشکل از جدولی هست که من طراحی کردم (phpmyadmin هم همین جدول رو استفاده می کنه) یا اینکه مشکل از کوئری هایی هست که می نویسم؟

felix

Member
وقتی سایت رو از طریق کنترل پنلی که نوشتم اجرا می کنم 3 ثانیه طول می کشه ولی phpmyadmin رکوردها رو توی 2 دهم ثانیه اجرا می کنه.

آیا شما با فایر باگ قسمت net چک کردین و کوئری شما 3 ثانیه طول کشید ؟

phpweb

Active Member
آیا شما با فایر باگ قسمت net چک کردین و کوئری شما 3 ثانیه طول کشید ؟
با فایر باگ تست نکردم که ببینم اجرای کوئری چقدر طول می کشه، اصلا مگه فایر باگ می تونه پردازشهای پی اچ پی که سمت سرور هستن رو تشخیص بده؟ فایر باگ فقط می تونه روی خروجیها کار کنه.

ابتدای اجرای کوئری یه تایم گرفتم، انتهاش هم یه تایم دیگه و بعد از هم کم کردم و نتیجه به دست اومد.

Masoud1365

مدیر انجمن
احتمالا مشکل باید جای دیگه باشه چون من با رکوردهای بیش از این هم به یک ثانیه هم نرسیده !

phpweb

Active Member
احتمالا مشکل باید جای دیگه باشه چون من با رکوردهای بیش از این هم به یک ثانیه هم نرسیده !
سایتهای شرکتهای تجاری شاید در ماه هزار نفر هم بازدید کننده نداشته باشن، اگه بتونم توی یه جدول که 1 میلیون رکورد داره یه کوئری رو در کمتر از یک ثانیه انجامبدم که دیگه نیاز به کش و این جور موارد نیست !

در ضمن دیگه اینقدر در مورد طراحی منوهای چپ، راست، بالا، پایین سوال نمی پرسم !
من با رکوردهای بیش از این هم به یک ثانیه هم نرسیده !
برای بالا بردن سرعت اجرای کوئری ها توی دیتابیس چه روشی استفاده می کنید؟ اگر امکانش هست کدهایی که برای ایجاد یه جدول استفاده می کنید اینجا قرار بدید.

Masoud1365

مدیر انجمن
کدش که کد معمولی هست ! کوئریهام هم چیزه خاصی توش نیست ! نمیدونم چرا با مال شما متفاوته :-?

phpweb

Active Member
فکر کنم شما داری اشتباه میکنی کوئری با 990 سطر گرفتم 0.033 ثانیه حالا کجای این اشکال داره نمیدونم
منظورتون 990 تا سطر هست یا 990 هزارتا؟
اگه یه جدول 990 هزارتا سطر داشته باشه و کوئری توی 0.03 ثانیه انجام بشه که دیگه با این بازدید کم از وب سایتها نیازی به کش کردن ندارم !

felix

Member
منظورتون 990 تا سطر هست یا 990 هزارتا؟
اگه یه جدول 990 هزارتا سطر داشته باشه و کوئری توی 0.03 ثانیه انجام بشه که دیگه با این بازدید کم از وب سایتها نیازی به کش کردن ندارم !

990 تا سطر ببینید شما قسمت های تکراری رو کش میکنید مثلا منو ها اما بحث الان کش کردن نیست بحث اینه که شما میگید 10 تا کوئری تو فوتر بگیرم اشکال داره و من میگم نه و با دلیل هم میگم البته 100% سرعت اون صفحه تا حدودی تغییر میکنه اما نه اونقدر زیاد حالا شما بسته به نیازی که داری ممکنه سرعت رو ترجیح بدی ممکنه زیبایی و کارایی رو ترجیح بدی مثلا بین بینگ و گوگل تو نگاه اول میشه فهمید که گوگل براش سرعت مهمتر از گرافیکه شما هم من پیشنهاد میکنم بسته به هدفت از فوتر استفاده کن و زیاد درگیر مسائل حاشیه ای نشو :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا