مدیریت بخشهای متحرک وب سایت با استفاده از پی اچ پی

i-php-i

Active Member
اکثر کاربران می خوان که امکان مدیریت بخش های متحرک سایت توی پنل مدیریت قرار بگیره. این کار باید با استفاده از پی اچ پی انجام بشه.

می دونم که برای متحرک کردن بخشی از وبسایت باید از مارکوئی استفاده کنم. اما منظور از مدیریت لینکها یا قسمتهای متحرک رو متوجه نمی شم.

لطفا بگید که چطور باید قابلیت مدیریت بخشهای متحرک رو بوجود بیارم؟

Masoud1365

مدیر انجمن
دقیقا سوال چیه ؟
قسمت های متحرک که فقط مارکوئی نیست ! انواع اسلاید شو ها رو میشه استفاده کرد !

i-php-i

Active Member
دقیقا سوال چیه ؟
قسمت های متحرک که فقط مارکوئی نیست ! انواع اسلاید شو ها رو میشه استفاده کرد !

اسلاید شو ها اصلا یادم نبودن، مرسی که یاد آوری کردید. :rose:

من می خوام یه قسمت مدیریت بخشهای متحرک ایجاد کنم که کامل باشه.

منظور از مدیریت بخشهای متحرک چی هست؟ آیا منظور اینه که فقط اجازه بدیم که لینکها به سمت بالا حرکت کنن یا اینکه امکان تغییر تصاویر اسلاید شو رو بوجود بیاریم؟ لطفا در مورد این ویژگی کمی توضیح بدید.

آیا اسکریپت آماده و ایمنی هست که به کمک اون امکان مدیریت اسلاید شو رو به وب سایتم اضافه کنم؟

اسلاید شو ها اصلا یادم نبودن، مرسی که یاد آوری کردید. :rose:

من می خوام یه قسمت مدیریت بخشهای متحرک ایجاد کنم که کامل باشه.

منظور از مدیریت بخشهای متحرک چی هست؟ آیا منظور اینه که فقط اجازه بدیم که لینکها به سمت بالا حرکت کنن یا اینکه امکان تغییر تصاویر اسلاید شو رو بوجود بیاریم؟ لطفا در مورد این ویژگی کمی توضیح بدید.

بله این چیزایی رو که شما گفتید می تونه جزو تنظیمات بخش متحرک باشه مثال عرض می کنم شما برای یه مارکویی یک لیست منو ایجاد می کنید و داخلش مثلا بالا رفتن یا پایین رفتن و یا تنظیمات سرعتش رو قرار می دید

i-php-i

Active Member
بله این چیزایی رو که شما گفتید می تونه جزو تنظیمات بخش متحرک باشه مثال عرض می کنم شما برای یه مارکویی یک لیست منو ایجاد می کنید و داخلش مثلا بالا رفتن یا پایین رفتن و یا تنظیمات سرعتش رو قرار می دید

در مورد اسلاید شو چه تنظیماتی باید ایجاد کنم؟

در اسلاید شو - انتخاب افکت لود شدن عکس ها - زمان اجرای هر عکس (منظور باقی ماندن) ، زمان اجرا شدن هر افکت روی عکس، مشخص کنیم که عکس به صورت ترتیبی بچرخه یا رندوم ، لینک برای هر عکس و تنظیمات border

i-php-i

Active Member
در اسلاید شو - انتخاب افکت لود شدن عکس ها - زمان اجرای هر عکس (منظور باقی ماندن) ، زمان اجرا شدن هر افکت روی عکس، مشخص کنیم که عکس به صورت ترتیبی بچرخه یا رندوم ، لینک برای هر عکس و تنظیمات border

یه اسکریپت اسلاید شو معرفی می کنید؟ لطفا از نظر امنیت و زیبایی تایید شده باشن.

جدیدترین ارسال ها

بالا