مدیریت ایپی های سرور

NovinServer

Active Member
با سلام و درود ،دوستان اگر ما تعدادی از اکانت ها را روی یک ایپی انتقال دهیم قطعا اولین اکانتی که روی ان ایپی می اید ان ایپی متعلق به ان است و با زدن ایپی ان سایت بالا می اید . سوال من اینه که چگونه می توانیم اکانت ها را بیاریم و ان ایپی هم منتقل کنیم به صحفه سبز که روی هیچ اکانتی لود نشه ( منظورم از صحفه سبز همان صحفه پیشفرض سی پنل است ) و این هم بگوییم این عمل می دانم در قسمت تنظیمات را باید از داخل فایل httpd.conf که مربوط به Apache است انجام دهیم اما می خواهم بدانم چه چیزی را باید درون این فایل جای گذاری با کم و زیاد کرد .

:cool::rose:

Mozafary

Member
توی httpd.conf بگرد یک بخشی هست شبیه این
# DO NOT EDIT. AUTOMATICALLY GENERATED. IF YOU NEED TO MAKE A CHANGE PLEASE USE THE INCLUDE FILES.
NameVirtualHost 90.90.90.90:80
NameVirtualHost *
# DO NOT EDIT. AUTOMATICALLY GENERATED. IF YOU NEED TO MAKE A CHANGE PLEASE USE THE INCLUDE FILES.
که بجای 90.90.90.90 ادرس ip مربوط به shareباید باشه اونجا اصولا
زیرش همچین چیزی برای هر ادرسی که میخوا رو وارد کن

<VirtualHost 90.90.90.90:80>
ServerName yourhostname
DocumentRoot /usr/local/apache/htdocs
ServerAdmin yourmailaddress
UserDir disable
</VirtualHost>

که بجای yourhostname ادرس دلخواه و بجای yourmailaddress هم ادرس دلخواه رو بذار

NovinServer

Active Member
درسته ولی من می خواهم روی صحفه سبز بیاد ... !

ببینید من یک ایپی داشتم فرضا 000.000.000.001 که قبل روش اکانت ها ساخته می شد الان اوردم روی ایپی 000.000.002 ...

حالا 000.000.002 روی صحفه سبزه 000.000.000.001 می ره روی اولین اکانتی که قبلا ساخته شده که می خواهم انتقالش بدهم روی صحفه سبز

آخرین ویرایش:

Mozafary

Member
سلام
اینو بذاری درست میشه
ServerName yourhostname
UserDir disable
</VirtualHost>

اینو باید پیش از شروع virtualhostها بذاری و بجای ۹۰.۹۰.۹۰.۹۰ ادرس ip که میخوای صفحه سبز رو نشون بده!
اون صفحه ی سبز اینجاست دیگه /usr/local/apache/htdocs/index.html
:D

درسته ولی من می خواهم روی صحفه سبز بیاد ... !

Mozafary

Member
اه!ویرایش کردی پست قبلی رو lol
ببین باید همون تیکه کد که دادم توی پست قبلی رو بذاری بعنوان 000.000.000.001 یعنی پیش از شروع virtualhostها اینو بذاری قضیه حل میشه

NovinServer

Active Member
اه!ویرایش کردی پست قبلی رو lol
ببین باید همون تیکه کد که دادم توی پست قبلی رو بذاری بعنوان 000.000.000.001 یعنی پیش از شروع virtualhostها اینو بذاری قضیه حل میشه

Mozafary جان ببین الان اون ایپی خودش روی صحفه سبزه من می خواهم ایپی قبلی را بیارم

حال

ServerName yourhostname
UserDir disable
</VirtualHost>

این ادرسی که دادید به جای 90.90.90.90:80 ایپی هست که خودش روی صحفه سبزه و هم اکنون داره Share می شود

من می خوهم اون قبلی را ببرم به صحفه سبز

NovinServer

Active Member
بله یعنی یک بار دیگه این کد زیرش کپی کنم ایپیش را عوض کنم و بگذارم اونی که می خوهم برود روی سبز ؟

ServerName yourhostname
UserDir disable
</VirtualHost>

NovinServer

Active Member
Mozafary
جان درستت درد نکنه رفتم یک بار تکرار کردم و بعد ذخیره کردم بعد سرویس HTTP را ریستارت دادم امد روی صحفه سبز

ممنون :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا