مديريت كاربر با Asp

سلام خدمت شما دوستان عزيز
سوال1:بعد از عضو شدن: كاربر يك پنل كاربري داشته باشه
سوال2:ارتباط با بانك اطلاعاتي اكسس
سوال3:چگونگي تعريف كليد براي اكسس
سوال4:هر كاربر اطلاعات خاص خودش در قسمت info در اكسس ذخيره بشه بصورت كليد
سوال5:شناسايي كاربر از روي اطلاعات ثبت شده در بانك اطلاعاتي در قسمت info
سوال6:و بازيابي اطلاعات از روي شناسه كاربر
ممنون ميشم پاسخ بدين
با تشكر فراوان

كدش باشه خوبه توضيحي در اين مورد هم بدين كه براي بعد خودم بتونم حلش كنم
با تشكر فراوان

ببین واسه هر کاربر باید تو دیتابیس یه رکورد با فیلد های مربوطه بسازی مثلا user,password چیزای دیگه که می خوای مربوط به هر کاربر وجود داشته باشه
بعد واسه هر کاربر که وارد سایت می شه یه session می سازی بعد هم برای کنترل کاربر فرم های خودتو درست می کنی و اطلاعات مربوط به کاربر رو با استفاده از نام کاربری که وارد کرده از داخل بانک می خونی و این اجازه هم می دی که خودش بتونه این اطلاعات رو تغییر بده
به صورت کلی هر کاربر اختیار کامل داره ولی برای تغییرات در مورد اطلاعات مربوط به خودش
خودت کدنویسیشو شروع کن هر جاش به مشگل برخوردی بگو کمک کنم
اگه کدشو برات بذارن میشه هلو .........

چگونه اطلاعات خود كاربر رو نمايش بدم بطور مثال با نام كاربري و رمز عبور وارد شدم بعد چگونه اطلاعات اين شخص نمايش داده بشه
با كليد ميشه اين كارو كرد نحوه اتصال رو ميشه توضيح بدين
با تشكر

خوب شما با نام کاربری وارد سایت می شید و با اون به وسیله نام کاربری روی دیتابیس جستجو انجام می دین و بعد اگر جستجو نتیجه داشت یعنی نام کاربری ما داخل دیتابیس پیدا شد می تونیم الباقی فیلدهای مربوط به اون کاربر هم بخونیم

کد:
user = request("user")
do while not objrs.eof
if objrs("user") = user then
text = objrs("text")
name = objrs("name")
end if
objrs.movenext
loop

تقریبا یه همچین چیزی که این دستورات از ado استفاده شده با دستورات sql هم می شه این کار رو انجام داد:D

خوب ما در ديتا بيس دو تا جدول داريم كه جدول اول مربوط به اطلاعات كاربري و... و جدول دوم مربوط به اطلاعات تكميلي مثل ايميل مشخصات فردي و... ما اين دو جدول رو با كليد با هم متصل ميكنم حالا چجوري از طريق asp اين كارو انجام بدم كه وقتي كاربر با رمز مخصوص خود وارد شد اطلاعات خودش از همين جدول دوم استخراج بشه
با تشكر

آخرین ویرایش:
خوب رکوردست رو برای جدول دوم تعریف می کنی سرچ رو روی جدول اول و اگه درست بود اطلاعات رو از جدول دوم در واقع باید دو تا رکوردست تعریف کنی یکی برای جدول اول و یکی برای جدول دوم

سلام
مي خوام وقتي كاربر با نام كاربري خود وارد شد اطلاعات خودش از جدول دوم نمايش داده بشه من دو تا جدول دارم كه اولي براي نام كاربري و رمز عبور هست و دومي براي اطلاعات تكميلي بعد من نام كاربري رو كليد اصلي قرار دادم ممنون

pedramr

Active Member
من يه پيشنهاد بهتر برات دارم:

www.pedramweb.com/portal/article_read.asp?id=9

توي اين مقاله توضيح داده ام كه يه برنامه اي هست كه به صورت خودكار كد مي نويسه و تمام كدهاش هم كامنت و توضيح داره كه چيكار مي‌كنه. يعني بانك اكسس رو بهش ميدي و برات برنامه مي سازه. مي‌توني يكي از جداول بانك رو مثلاً به كاربران اختصاص بدي و اين برنامه دقيقاً فرمهاي ASP رو براي افزايش ، ويرايش و حذف با سطح دسترسي لازم مي‌سازه. يه هلپ راحت هم داره.

www.hkvstore.com/aspmaker
..

سلام
من عجله دارم ممنون ميشم اين كدي كه نوشته ايد رو قرار بدين
لااقل يك كد آماده بگذاريد
با تشكر فراوان

pedramr

Active Member
حاجي ما جوابت رو داديم ، اگه زرنگ هم نباشي چيزي رو كه گفتم امتحان مي‌كني و نتيجه مي‌گيري ..

سلام - شرمنده من به علت بیماری یه چند وقت نبودم - چشب کد شمارو آماده می کنم
در ضمن pedramr جان اگه این برنامه خوب بود هر کس پا می شد می گفت من کد نویسم ، این روشی که شما معری می کنی از پایه بنیاد خرابه خوبه آدم هر کاریو خودش بره دنبالش یاد بگیره نه با wizard یه برنامه بسازه

جدیدترین ارسال ها

بالا