[phpNuke] مديريت بانک اطلاعاتي

de1

New Member
درود و سلام.

من نسخه نیوک را که بسیار کهنه شده بود اپگرید کردم ولی بعد از اپگرید مشکلاتی را مواجه شدم:

- اديتور سايت غیر فعال است. هرگاه کوشش میکنم تا انرا ففال بسازم از طریق تنظيمات سايت- بعد از انتخاب ادیتور سایت که قبلا بدون ادیتو انتخاب شده است دکمه ذخیره را کلیک میکنم.. صفحه جدید میشود ولی هیچ تخیری نمیاید.. همان بدون ایتور باقی میماند..

- تیبل _stories داتابیز حجم ان به 45 م ب رسیده است از همین لحاظ سایت بسیار اهسته شده است.. و حجم تمام داتابیز 49 م ب است.

لطفا با ذکر نظریات تان من را کمک کنید.. ممنون.

S4DEGH

Well-Known Member
خب شما نيوكتون چي بوده .. ؟!

و فايل آپگريد چي بوده ؟!

توضيح كامل بديد !!!

de1

New Member
دوست عزیز..
نسخه قبلی 5.0 بود
و بعدا من ان را به 8.1 اپگرید کردم.
و حالا ان مشکلاتی که در بالا نامبرده ام ایجاد شده..
متشکرم.

S4DEGH

Well-Known Member
نسخه 5.0 اصلي ؟ ( منظورم مال مشهيد تيم يا ايران نيوك و يا هر چيز ديگه فارسي نبود ؟ )

بعد آپگريد كردي به 8.1 اصلي ؟

نحوه آپگريدت به چه صورتي بوده ؟

جايگذين فايل ها ؟ يا گذاشتن فايل هاي جديد 8.1 .. از نظر ديتابيس .. قدم به قدم يا نصب فايلي .. ؟!

( لطفا سوالي كه ميپرسيد قبلش همه مراحل كارتون رو توضيح بديد تا به حل اون بپردازيم .. اينطوري من همش بايد سوال كنم بعد شما جواب بدي .. !!! من كه علم غيب ندارم كه ببينم چيكار كردي كه اينطوري شده )

پس توضيح كامل .. :)

de1

New Member
نسخه 5.0 اصلي ؟ ( منظورم مال مشهيد تيم يا ايران نيوك و يا هر چيز ديگه فارسي نبود ؟ )

بعد آپگريد كردي به 8.1 اصلي ؟

نحوه آپگريدت به چه صورتي بوده ؟

جايگذين فايل ها ؟ يا گذاشتن فايل هاي جديد 8.1 .. از نظر ديتابيس .. قدم به قدم يا نصب فايلي .. ؟!

( لطفا سوالي كه ميپرسيد قبلش همه مراحل كارتون رو توضيح بديد تا به حل اون بپردازيم .. اينطوري من همش بايد سوال كنم بعد شما جواب بدي .. !!! من كه علم غيب ندارم كه ببينم چيكار كردي كه اينطوري شده )

پس توضيح كامل .. :)

ممنون از پاسخ شما.
من قبلا یک نسخه پارسی نیوک را داشتم که ورشن آن 5 بود.
خواستم که انرا اپگرید کنم. من فایل های نسخه 8.1 که ابتکار مشهد تیم بود بالای فایل های قبلی اپلود کردم و بعدا اپگرید را انجام دادم بواسطه ان فایل که در فولدر 8.1 بود. اپگرید موفقانه صورت گرفت و سایت دو باره فعال شد. ولی بعد از مدتی کوتاه سایت آهسته عمل میکرد. من نظری به داته بیز انداختم و متوجه شدم که حجم تیبل _stories افزایش کرده است به بیش از 40 م ب. بعد خواستم که یک موضوع جدید را به نشر برسانم .. یافتم که دکمه فعال سازی ادیتور کار نمیکند از همین لحاظ من تنها قادر به پوست کو د هستم تا موضوع با فارمت مناسب به نشر گردد. من کوشش کردم که ادیتور را از طریق تنظیمات سیستم فعال سازم ملی صورت نمیگیرد..

تشکر از پاسخ شما..

جدیدترین ارسال ها

بالا