سلام ار رفقا و اساتید کسی مدل مانیتور lcd برا cinema 4d داره لینک دانلودشو بزاره ممنون می شم
Holmium Member Sep 7, 2011 #1 سلام ار رفقا و اساتید کسی مدل مانیتور lcd برا cinema 4d داره لینک دانلودشو بزاره ممنون می شم
Amin 4D مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f Sep 8, 2011 #2 PMA68 گفت: سلام. دوستان همگی خوبین میگم C4D کسی ورژن 13 میتونه یه لینک مستقیم بده . پیشاپیش ممنون. clap: کلیک کنید تا باز شود... دوست من برای درخواستتون یه تاپیک بزنید نه اینکه توی هر تاپیکی برید یه پست بزنید. Holmium گفت: سلام ار رفقا و اساتید کسی مدل مانیتور lcd برا cinema 4d داره لینک دانلودشو بزاره ممنون می شم کلیک کنید تا باز شود... دوست من من یه عکس گذاشتم توی پیوست براتون. ببینید هرکدوم رو خواستید بگید من براتون آپ کنم. پیوست ها LCD.jpg 85.9 کیلوبایت · بازدیدها: 7
PMA68 گفت: سلام. دوستان همگی خوبین میگم C4D کسی ورژن 13 میتونه یه لینک مستقیم بده . پیشاپیش ممنون. clap: کلیک کنید تا باز شود... دوست من برای درخواستتون یه تاپیک بزنید نه اینکه توی هر تاپیکی برید یه پست بزنید. Holmium گفت: سلام ار رفقا و اساتید کسی مدل مانیتور lcd برا cinema 4d داره لینک دانلودشو بزاره ممنون می شم کلیک کنید تا باز شود... دوست من من یه عکس گذاشتم توی پیوست براتون. ببینید هرکدوم رو خواستید بگید من براتون آپ کنم.