مدل سازی پیشرفته مایا

سلام یه ذره قوس هاش زیادی راستی چرا نرفتی تو قسمت مربوطه بزاری یعنی wip یا گالری انجمن ؟؟

آفرین خیلی خوبه.
اما رندرت جالب نیست.اتفاقا منم پیکان رو مدلسازی کردم اما بلوپرینتام خوب نبود جالب نشد.
ولی توی بعضی جاهاش مشکل دارم.مثلا نوارهای فلزی اطراف کاپوت و چراغها.
اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید.دنبال کسی بودم که با این دست مدلسازی حال کنه.
البته چراغهاشو فاکتور بگیر موقتی هست.

پیوست ها

• My_Paykan_012.jpg
    My_Paykan_012.jpg
    15.8 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • My_Paykan_03.jpg
    My_Paykan_03.jpg
    22.1 کیلوبایت · بازدیدها: 6
راستی اگر بلوپرینت درست و حسابی از ماشینهای ایرانی داری لطفا آپ کن.من احتیاج دارم.
مرسی.

abizaki

Member
مشاین قوس زیادی داره و عرض کم. چراغ ها شو عوض کنی، می شه گفت پژو 504!!!

از همه اساتید تشکر میکنم . من تازه کارم . امیدوارم با کمک شما بتونم پیشرفت کنم . در مورد رندر هم بگم کا هیچی ازش نمیدونم (حرفه ای ) انام با keyshot رندر کردم . واسه آماتور هایی مثل من خوبه :green:

اینم بلوپرینت ، البته اشکالاتی داره :rose:

پیوست ها

• Bp-paykan.jpg
    Bp-paykan.jpg
    686.9 کیلوبایت · بازدیدها: 21
  • 01.jpg
    01.jpg
    58.3 کیلوبایت · بازدیدها: 7
از همه اساتید تشکر میکنم . من تازه کارم . امیدوارم با کمک شما بتونم پیشرفت کنم . در مورد رندر هم بگم کا هیچی ازش نمیدونم (حرفه ای ) انام با keyshot رندر کردم . واسه آماتور هایی مثل من خوبه :green:

خیلی خوبه کارت حتما ادامه بده.
در مورد رندر هم از منتال ری استفاده کنی خیلی خوبه .اگر بتونم در موردش کمکی کنم خوشحال میشم. بابت bp هم ممنون.

راستی واسه تهیه بلوپرینت سعی کن از فاصله دور با زوم زیاد عکس بگیری تا همه ماشین در یک راستا قرار بگیره .اگر دقت کنی توی عکس (واقعی) نمای جلو کنارای ماشین مشخص نیست. ولی بلوپرینتهای حرفه ای از هر نمایی که میبینی ابعاد مساویه.مثلا جلو از وسط ماشین بزرگتر نیست.(نمای جلو رو میگم.)
موفق باشی.

جدیدترین ارسال ها

بالا