مدل سازان به داد برسند!!!

سلام
می خوام بدونم چه جوری می تونم ...
مثلا از یک آدمی یک عکس بگیرم و با توجه به اون عکس یک انسان در مایا 8 بسازم؟؟
یعنی شبیه سازی...
آیا کتابی در این زمینه هست یعنی شبیه سازی؟؟؟؟
و اگه میشه بگین من برای این که یه مدل رو شبیه سازی کنم(یک مدل کامل انسان نه فقط صورت بلکه دست و پا و...) باید چند تا عکس و از کجا ها بگیرم؟؟؟

einollahia

Well-Known Member
برا مدلسازی انسان هر جاش اول باید آناتومی رو خوب فرا بگیرید بعد اون اگر در مدلسازی تسلط داشته باشید می بینید کار همچین سختی نیست.

einollahia

Well-Known Member
در مورد کتاب هم فارسیش نیست.

من خودم امسال از نمایشگاه کتاب یدونه انگلیسی در مود مدلسازی تمام بدن گرفتم. فکر کنم برای یه انتشارات هندیه.

pesare_khakestari

Active Member
واسه طراحی و شبیه سازی صورت انسان ، شرکت Gnomonworkshop دو دی وی دی بسیار عالی دارد.که در آرشیو سایت ما موجود است.
واسه طراحی آناتومی بدن هم شرکت 3D Total یه دی وی دی آموزشی داره که این هم در آرشیو سایت ما موجوده.
آدرس سایت :www.IGW.ir
راستش من کتاب فارسی که حرفه ای این کارو یاد بده ندیدم.
برای طراحی هم باید یک عکس از روبرو و یک عکس از نیم رخ گرفته بشه.
و سایز عکس ها باید کاملا باید با هم منطبق باشه.منظورم اینه که یکی از جلوتر گرفته نشه و دیگری از عقب تر!

MerlinManson

New Member
عکس هایی که می خوای بگیری باید با لنز تله باشه و از فاصله ی دور تا حداقل perspective رو داشته باشه تا در کار راحت تر باشی بعدش هم اگر اناتومی بلد باشی از همون عکس ها می تونی به عنوان source image استفاده کنی و کاراکتر رو بسازی :)

(MRE)

Well-Known Member
بهترین مجموعه همون 2 تا dvd که برای kevin hudson است ولی تا اونجایی که من دیدم درکش مشکله.

به نظر من بهتره اول روش poly by poly را یاد بگیرید بعد برید سراغ box modeling اینجوری قدرت آنالیز کار را پیدا می کنید و
کار ها راحت تر می شه.
ترجمه ی کتاب آموزش مایا 5 new rider چیز خوبیه.

(MRE)

Well-Known Member
راستی در مورد عکس گرفتن هم یه مقاله معتبر خوندم که سعی می کرد چندین عکس از فاصله نزدیک بندازد و با
photoshop نمای pers را تبدیل به front کند.

جدیدترین ارسال ها

بالا