علمی تخیلی مدل تانک ضد هوائی anti aircraft tank TR 93

massan

Active Member
با سلام به دوستان
مدل تانک ضد هوائی anti aircraft tank TR 93

نرم افزارها
MODO
برای مدلینگ
UVLayout v2 Pro
برای یو وی
Zbrush
برای نرمال گرفتن
Adobe Photoshop CS6 و modo
برای تکسچر کردن
جعبه ابزار بوزینه کوچک
برای رندرینگ
امیدوارم که ازدیدن این کار زیبا وقشنگ و جذاب و رویایی و خوش اب و رنگ وخوش اب و هوا
و.... نهایت لذت را ببرید .

براهوئی
:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:

پیوست ها

• Anti00.JPG
    Anti00.JPG
    91.2 کیلوبایت · بازدیدها: 66
  • Anti00002.JPG
    Anti00002.JPG
    145.1 کیلوبایت · بازدیدها: 39
  • Anti0200.JPG
    Anti0200.JPG
    149.6 کیلوبایت · بازدیدها: 47
  • anti aircraft tank1.JPG
    anti aircraft tank1.JPG
    281.9 کیلوبایت · بازدیدها: 60
  • anti aircraft tank0001.JPG
    anti aircraft tank0001.JPG
    224.2 کیلوبایت · بازدیدها: 51
  • anti aircraft tank0000.JPG
    anti aircraft tank0000.JPG
    148.9 کیلوبایت · بازدیدها: 45

Bertali

Member
سلام

مدلتون رو اگه خودتون زدین باید یک سری اصلاحات روش انجام بدین مثلاً درب ورودی مشخص نیست در ضمن فکر نمیکنم تعادل داشته باشه چون عقبش خیلی کوچیکه و عرضش هم نصبت به ارتفاعش کمه !

massan

Active Member
سلام

مدلتون رو اگه خودتون زدین باید یک سری اصلاحات روش انجام بدین مثلاً درب ورودی مشخص نیست در ضمن فکر نمیکنم تعادل داشته باشه چون عقبش خیلی کوچیکه و عرضش هم نصبت به ارتفاعش کمه !

با سالام
اول قشنگ و درست به عکس ها ی زیادی که من از زاویه های مختلف گذاشتم نگاه کن میبینی که در های یک تانک در عقبش می باشد
و نظرت درباره ارتفاع اصلا درست نیست شما قبل از نظر دادن چند عدد عکس تانک ضد هوایی را ببین ...
این مدل تانک نه ماشین مسابقه که در سرعت بالا تعادلش را از دست بده چون اولا چندین تن وزن داره و به این سادگی تعادلش را از دست نمی دهد......................................

:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
:mad:

Bertali

Member
سلام

من قبل از نظر دادن تعداد خیلی زیادی ضدهوایی از سایت گوگل دیدم و هیچ کدوم مشابهتی با ضدهوایی شما نداره !

در ضمن درب هیچ تانکی به صورت 2 تایی نیست جز نفربر که اونهم درهای خیلی بزرگی داره !

به نظر ن مدل شما بیشتر فانتزی شده

موفق باشید .

mgh-max

کاربر فعال
منم قبول دارم مدل فانتزی شده . ضمن اینکه علت این همه زوائد اطراف و روی تانک و نمیتونم تشخیص بدم
میتونست دیتیل خیلی بهتر باشه مثلا تسمه تانک با مدل سازی خیلی قشنگتر در میومد. و خیلی جاهای دیگه . به خاطر کمبود جزئیات شبیه اسباب بازی دراومده .
باز متریالی که انتخاب کردی خیلی براق شده و هویت پلاستیکی به تانک داده که باز باعث شده بیشتر شبیه اسباب بازی بشه.
گذشته از اینا زاویه نور اصلا با پس زمینه هماهنگی نداره
به غیر از اینا افکت شلیک و آتش مطابق با واقعیت در نیومده ( نسبت به عکسایی که من الان دارم از صحنه شلیک میبینم).

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
من لیست نرم افزار هارو خوندم ! نمی خوام ارزش کارتون رو پایین بیارم اما این زیاد شدن نرم افزار ها تو ایران صدمه بدجور زده من شخصا خودم دنبال نرم افزار زیاد میرم اما بهترین رو انتخاب میکنم !
شما اـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــین همه نرم افزار واسه کار به این سادگی ؟؟؟!!! نه واقعا ایــــــــــــــــــن همه !!!!

شما اینو میتونیست تو مکسم با کیفیت خیلی بهتر جمع و جور کنی ! نیاز به این همه پرش نبود !!!

امیدوارم که ازدیدن این کار زیبا وقشنگ و جذاب و رویایی و خوش اب و رنگ وخوش اب و هوا

شوخی جالبی بود :)

massan

Active Member
منم قبول دارم مدل فانتزی شده . ضمن اینکه علت این همه زوائد اطراف و روی تانک و نمیتونم تشخیص بدم میتونست دیتیل خیلی بهتر باشه مثلا تسمه تانک با مدل سازی خیلی قشنگتر در میومد. و خیلی جاهای دیگه . به خاطر کمبود جزئیات شبیه اسباب بازی دراومده .باز متریالی که انتخاب کردی خیلی براق شده و هویت پلاستیکی به تانک داده که باز باعث شده بیشتر شبیه اسباب بازی بشه. گذشته از اینا زاویه نور اصلا با پس زمینه هماهنگی نداره به غیر از اینا افکت شلیک و آتش مطابق با واقعیت در نیومده ( نسبت به عکسایی که من الان دارم از صحنه شلیک میبینم).
یعنی شما می تونید بهتر از این بسازید یک نمونه از خودتون بزارید اینجا من ببینم منتظرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!

mgh-max

کاربر فعال
من وقتی 17 سالم بود یه نفربر ساخته بودم که البته با اینکه کار قوی محسوب نمیشد در مقایسه با کار شما قوی تر بود. البته سبک کار من با شما فرق می کنه شما میتونید نمونه کارای منو ببینید.
از طرف دیگه من حتی اگرم نتونم مثل این بسازم باز هر ایرادی که گرفتم با دلیل و علت بود شما میتونید پست منو دوباره دقیق تر بخونید

madmaster_3d

Well-Known Member
مسان جان میدونم وقت گزاشتی و زحمت کشیدی ولی اگر بخوای از انتقاد بچه ها ناراحت بشی چیزی نمیشی. خود منم یک زمانی وقتی کارهام رو میزاشتم و ملت میگفتن مثلا اشکال داره. خیلی ناراحت میشدم.چون خیلی وقت گزاشته بودم. البته یک سری از دوستان هم هستند که ایراد الکی میگیرن. منظورم این تاپیک نیست. کلی دارم حرفه میزنم
منظورم اینکه حرف مردم رو گوش کن. بعد یک بار با توجه به حرفه های اونها رندر بگیر. و بشین مقایسه کن. خیلی موقع ها میبینی درست میگن. خیلی موقع ها هم نه. ولی مثلا شما که کار رو میزنی نمی تونی ایرادش رو بفهمی. مثلا شما ممکنه لباسی که می پوشی به نظر خودت قشنگ باشه ولی 4 نفر بگن فلانی بهت نمیاد و خودت متوجه نمیشی. اونها از بیرون بهت نگاه می کنند بهتر متوجه میشن مثلا لباس بهت میاد یا نه. مثال میگما.

1. اگر می خوای تو دنیای تری دی چه شما و چه بقیه دوستان چیزی بشید فقط از 3تا برنامه استفاده کنید.
مثلا مکس فتوشاپ زبراش
یا مایا زبراش فتوشاپ
یا مایا مادباکس فتوشاپ
نه اینکه 10000 تا برنامه رو استفاده کنید
شما نه از نظر وقت نه از نظر انرژی نه از نظر آموزش نه از نظر استعداد و .... نمی تونید از این همه برنامه استفاده کنید
اشتباهی که دوستان می کنن این هستش که فکر می کنن اگر از چندتا برنامه استفاده کنن اینطوری حرفه ای به نظر میان یا مثلا کارشون آسون تر انجام میشه
منظورم به شما نیست. منظورم به همه دوستانی هستش که الکی وقت خودشون رو با چند تا برنامه حروم می کنند.

مثلا برای یک آتیش تو کارتون می تونید از فتوشاپ استفاده کنید. حالا شما میری مثلا برنامه fumefx رو کلی وقت و هزینه می کنی یاد بگیری چون مثلا تو یکی از کارهات می خوای یک آتیش بزاری

2.مشکل دیگه بچه های این هستش که تکلیفشون با خودشون معلوم نیست. مثلا به نظرم مشخص کنید که شما قرار هستش انیمیشن کار کنید؟ رندر کار کنید؟ نورپردازی کار کنید؟ ریگ و موشن کار کنید؟ مدلینگ کار کنید؟
همه رو باید تا یک حدودی بلد باشید ولی بیشتر روی یک چیزی تمرکز کنید.مثلا تمرکزتون رو بیشتر روی مدلینگ بزارید. یا اگر قرار انیمیشن کار کنید مدل آماده دانلود کنید و روی اون تمرکز کنید ( البته من خودم با مدل آماده مخالفم . نظر شخصی )

3. به توصیه های بچه ها گوش کن.مثلا یک موقع یکی تری دی کار نمی کنه ولی ایراد هایی رو بهتر میفهمه از کسان دیگه. مثلا من خودم یک رفیقی دارم با اینکه تری دی کار نمی کنه ولی ایرادهایی که خارجی ها تو کارم میگیرن اونم میگیره دقیقا

4.آموزش زیاد ببین. حتی آموزشی رو که فکر می کنی چیز ساده ای داره یاد میده

من مشکلی که تو کارهات دیدم و بهتم گفتم و گوش هم نکردی
نورپردازی
رندر غیر استودیو یا محیط نساختن برای کار
متریال و تکسچر سازی

حتی می تونی آموزش های مربوط به تر دی مکس رو مثلا ببینی چون عملیات تکسچرسازی به هر حال تو فتوشاپه

خلاصه دو حالت داری یا گوش می کنی. یا تو همین سطح می مونی
من همون طور کی می بینی اصلا نظر نمیدم. ولی چون با شما دوستم نظر دادم که پیشرفت کنی.
باز خودت رئیسی. هر طور مایلی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
با سلام خدمت همه دوستان.خب دوست من کارتون در حد تمرین قابل قبول هست اما خب چون زحمت زیاد روش کشیدین تعصب روش دارین و این قابل احترام هست.
شما اول باید دیدتون رو خیلی وسیع کنین. تانک به کنار کامپوزیتهایی که انجام دادین جالب نشده و رک بگم فاجعه شده. می دونین چرا؟ ببین یه وقتی هست آماتور هستین بنابراین میگین خب بزاعت در همین حده اما استفاده بی کیفیت از تصاویر اونم الان که rate کارها این قدر بالا رفته یه جورایی بی ارزش کردن کار و بی ارزش جلوه دادن بیننده هست.
شما وقتی میخوای دیتیل کار رو نشون بدین نه اینکه 9 تا عکس کوچیک از زاوایا بزارین.یه رندر بزارین کیفیت بالا با دیتل که بشه توش همه چی رو دید.
دوست من رندر استدیو به این میگن.شما باید افق دیدت رو باز تر کنی.سعی کنین کارزیاد ببینید زاویه یابی دوربین خیلی مهم هست.
پله پله سمت متریال سازی حرفه ای برین. یهو پله زیاد نپرین که سنگ بزرگ نشان نزدن هست.
موفق باشید.
2014-03-18(87415)_UnimogMambo.jpg
01_250414.jpg

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
عزیز به امضا های زیر دقت کنید و به نمونه کار های عارف جان !
این سبک به نظر شما منطقی هست عارف کار کنه ؟ :d

یک رفتار خوب عارف جان اینه که کار های خوبی رو مثال میزنه برای کاری که نقد میکنه .

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام ممنون حمیدجان. نه این کارها رو از سایت 3dtotal گرفتم . سایتی بسیار پر بار و با ارزش که متاسفانه خیلی از بچه ها حتی زحمت نمیدن به خودشون چهار تا کار ببینن که رندر ها به این طرز به فاجعه انسانی تبدیل نشه. به خدا یه چیزایی اصول هست. زیر پا گذاشتنشون به نظرم بی حوصلگی و بی ارزش دونستن کاره.

جدیدترین ارسال ها

بالا