مدلینگ لباس

Gryphon

Member
سلام
میخوام یه لباس درست کنم حالا موندم اونو به صورت حجم بسازم یا صفحه (دو بعد ، مثل plane).
تو کدوم حالت بهتره ؟مخصوصا اینکه تو زی براش میخوام بهش دیتیل بدم.:rose:

madmaster_3d

Well-Known Member
معمولا تو کارها که تاحالا من دیدم لباس رو میسازن یعنی همون بدن کاراکتر یک کپی می گیرن بعدا تبدیلش می کنن به لباس یا زره یا ..... . موفق باشی

Gryphon

Member
ببخشید شاید من منظورمو درست نرسوندم. تو دوتا عکس زیر یه بار لباس به صورت ورقه کاغذه و یه باره دیگه به صورت حجمه حالا کدومش بهتر و درست تره؟

پیوست ها

• 3dsmax 2012-06-08 21-54-25-12.jpg
    3dsmax 2012-06-08 21-54-25-12.jpg
    33.7 کیلوبایت · بازدیدها: 21
  • 3dsmax 2012-06-08 21-54-33-77.jpg
    3dsmax 2012-06-08 21-54-33-77.jpg
    30.5 کیلوبایت · بازدیدها: 22

madmaster_3d

Well-Known Member
اهان فهمیدم چی میگی. به نظرم یکمی حجم داشته باشه بهتره ولی نه اینقدر کلفت. می تونی با shell یا بقیه modifire ها یک کوچولو حجم بدی. چون پلن فکر می کنم یک طرفش پیدا میشه تو کار (یادم نیست ). به نظرم حجم بده ولی خیلی کم

hamidroosta

Active Member
باهردوتاحالت میتونی کار کنی ولی فکر کنم اگه با اون که حجم داره کار کنی بهتر باشه.....
فکر کنم روی اون که خجم داره دستت بیشتر باز باشه
البته این نظر من هست
شاید نظر اساتید درست تر باشه.....

amir.nemati63

کاربر VIP
حتما بدون حجم کار کنید.
و اگر دیده شدن ضخامت براتون مهم هست، میتونید در محلهایی مثل آستین ها و یقه و پارگی ها ، اج های کناری رو اکسترود کنید و با دو سه مرحله انحنا به داخل بر گردونید.
اینطوری کارتون کم حجمتر و اصولی تر پیش میره و همینطور توی زیبراش با مشکل اسکالپت نا موزون و کنترل نشده ی فیس های پشتی روبرو نمیشید.
اگر هم به هر دلیل! قصد دارید مش شما در همه جا دولایه باشه ، بعد از اکسپورت مش کم حجم از زیبراش از مدیفایر shell به سمت داخل استفاده کنید.
موفق باشید.

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
با تشکر و تایید حرف دوستان من هم یه یچزی بگم که دوستان بهش اشاره نکردن.
اون هم T Pose بودن کاراکتره، یعنی این کاراکتر به احتما خیلی زیاد باید skin بشه که اگه حدسم درست باشه شما حتما حتما باید تک لایه لباس رو بسازی چون توی skin دیوانت میکنه یا اگه انیمیت هم میخواد بشه و بخوای به cloth تبدیلش کنی باز باید تک لایه باشه. البت که اگر هم برای skin نخوای هم بهتر بود همون تک لایه این کار رو میکردی.

حق یارت

Mostafa-3D

Well-Known Member
سلام...
ممنون فرشید جان ولی این ورژن دموش فقط برای تست کردن هست و قابلیت سیو کردن رو نداره.واقعا حیف هست:sad:

در حال حاظر نرم افزار Clo3d با نام Marvelous Designer داره منتشر میشه .
لینک دانلود :

Marvelous Designer 3.5.8 x86

دانلود نرم افزار :
http://211.191.168.213/data/MarvelousDesigner_3_5_8_Installer.exe

دانلود کرک :
http://www7.zippyshare.com/v/62244017/file.html

موفق باشید

hollow

Member
سلام
فایل کرک رو یکی از دوستان لطف می کنه یه جا دیگه آپ کنه ...؟
فیلتره امکان دانلودش رو ندارم ...
ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا