مدلهای آماده

Tiami

Member
سلام
دوستان عزیز شدیداً به مدلهای آماده جدید نیاز دارم تقریباً تمام مدلهای سایت www.turbosquid.com رو نیاز دارم اگر کسی داره روی هارد حاضرم خریداری کنم . مدلهای آرچ 1 تا 100 رو دارم .
مدیران عزیز اگه جای اشتباه تاپیک زدم ضمن پوزش منتقل برمایید . جای دیگه پیدا نکردم . با تشکر

ahura3d

Active Member
اگر میخوای انیمیشن سازی کنی اونم با مدل های آماده بدون که خیلی کاره بی ارزشی هست.
متاسفانه نمیدونم چرا جشنواره ها و صدا سیما جلوی این جور کارا رو نمیگیره. بالاخره اونی که زحمت میکشه برای کل صحنه و با اونی که همه چیزش آماده هست باید فرقی بینشون باشه

navanama

Active Member
دقیقاً میخوام انیمیشن بسازم با مدل آماده چون حقیقتش یه سال وقت گذاشتیم روی مدلینگ ، تکسچر ، انیمیت یکی دیگه مدل آماده داشت فقط وقتشو گذاشت رو انیمیت جایزه رو برد بالا سر ما هم موندیم یه سال درگیری با ورتکسهای نفهم :(

ahura3d

Active Member
دقیقاً میخوام انیمیشن بسازم با مدل آماده چون حقیقتش یه سال وقت گذاشتیم روی مدلینگ ، تکسچر ، انیمیت یکی دیگه مدل آماده داشت فقط وقتشو گذاشت رو انیمیت جایزه رو برد بالا سر ما هم موندیم یه سال درگیری با ورتکسهای نفهم :(
یه سری هستند که دارند نامه هایی تدارک میبینند به مدیران جشنواره ها که جلوی اینطور کارها رو بگیرند. به زودی جلوی این کار ها گرفته میشه و زحمت های شما هم به باد میره. منظورم شما نیستی ولی اون کسی که از مدل های آماده استفاده کرده هم یکجور دزد هست و هم حق دیگران رو خورده امیدوارم حرکت هایی که داره صورت میگیره نتیجه بخش باشه
شما هم اگر کاری که ماله خودت باشه رو تحویل بدی قطعا ارزش بیشتری برای داور ها داری. اونی که شما میگید جایزه برد با مدل های آماده انیمیشنش فوق سیاسی بود. جایزه ای هم که برد سیاسی بود حتی اگر از مدل های آماده استفاده نمیکرد

mohammad@er

Well-Known Member
نقل قول !

سلام
دوستان عزیز شدیداً به مدلهای آماده جدید نیاز دارم تقریباً تمام مدلهای سایت www.turbosquid.com رو نیاز دارم اگر کسی داره روی هارد حاضرم خریداری کنم . مدلهای آرچ 1 تا 100 رو دارم .
مدیران عزیز اگه جای اشتباه تاپیک زدم ضمن پوزش منتقل برمایید . جای دیگه پیدا نکردم . با تشکر

چه چیز کمی می خای !

فقط ارشیو سایت www.turbosquid.com ؟

مال www.tf3dm.com چی ؟

یا ...

برادر من یکم اروم تر !

منش که چد ساله دنبال این ارشیو هام هنوز نتونستم همرو به دست بیارم !

شما می خای یه شبه نتیجه بگیری ؟:lol:

navanama

Active Member
چه چیز کمی می خای !

فقط ارشیو سایت www.turbosquid.com ؟

مال www.tf3dm.com چی ؟

یا ...

برادر من یکم اروم تر !

منش که چد ساله دنبال این ارشیو هام هنوز نتونستم همرو به دست بیارم !

شما می خای یه شبه نتیجه بگیری ؟:lol:

نوین پندار داره میده بیرون توی 11 vol هر کدوم 99000 تومان

navanama

Active Member
بخدا ترجیح میدم کل کارو خودم مدل سازی کنم اما این قدر هزینه نکنم !

شما به نوین پندار تقریبا یک و صد میدی ولی اگر بخوای از turbosquid بخری طبق قیمت مدلها تو سایت و به دلار ب3000 تومنی باید تقریبا 36 میلیون تومن هزینه کنی برادر حالا چطور حساب کردی نمیدونم

mohammad@er

Well-Known Member
شما به نوین پندار تقریبا یک و صد میدی ولی اگر بخوای از turbosquid بخری طبق قیمت مدلها تو سایت و به دلار ب3000 تومنی باید تقریبا 36 میلیون تومن هزینه کنی برادر حالا چطور حساب کردی نمیدونم

نمی خام بخرم !

مدل می کنم !

جدیدترین ارسال ها

بالا