قالب مدلسازی کفش زنانه

غیر از لبه های تیزش خیلی عالی شده ممنونم ، بافت کفیش که پرز داره رو خیلی خوشم اومد

::reza::

کاربر VIP
آفرین
مدلش که قشنگ شده. متریال هم زیبا.
تبریک میگم
شاد باشی.

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
از همه دوستانی که اومدن و نظر دادن ممنونم

موفق باشین

ereshkigal

Member
سلام.
کارهای شما نیاز به تعریف و تحسین نداره. اما خب فکر کنم یکم نظر خانومانه بدم بد نباشه:wink:
معمولاً جنس زیر کفش زنانه تیره تر از اینه، البته متریال هایی که استفاده می شه گوناگونه اما معمولاً ما کفش زنونه رو با متریالی تیره تر در کفی یا همون زیر کفش دیدیم. شاید به همین دلیل طوسی باعث بشه که فکر کنی اصلاً سایه پردازی نشده. در واقع تصور بر اینه وگرنه به نظر من کاملاً قابل درکه متریالش. فقط یه جوریه که فکر می کنی نرمه و نه سفت و خشن مثل کفش های زنونه. قسمت خانومانه ترش اینجاست که این کفش جون می ده برای مجالسی که کف سرامیک نیست و فرش یا موکت داره:oops:
در نهایت چیزی که واقعاً زیباست ظرافت فوق العاده و دقت کاره.:rose:

آخرین ویرایش:

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام.
کارهای شما نیاز به تعریف و تحسین نداره. اما خب فکر کنم یکم نظر خانومانه بدم بد نباشه:wink:
معمولاً جنس زیر کفش زنانه تیره تر از اینه، البته متریال هایی که استفاده می شه گوناگونه اما معمولاً ما کفش زنونه رو با متریالی تیره تر در کفی یا همون زیر کفش دیدیم. شاید به همین دلیل طوسی باعث بشه که کنی اصلاً سایه پردازی نشده. در واقع تصور بر اینه وگرنه به نظر من کاملاً قابل درکه متریالش. فقط یه جوریه که فکر می کنی نرمه و نه سفت و خشن مثل کفش های زنونه. قسمت خانومانه ترش اینجاست که این کفش جون می ده برای مجالسی که کف سرامیک نیست و فرش یا موکت داره:oops:
در نهایت چیزی که واقعاً زیباست ظرافت فوق العاده و دقت کاره.:rose:

بله به نکته درستی اشاره کردین
باید کف کمی تیره تر میشد یعنی خاکستری

ممنونم که نظر دادین

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
بازم از دوستانی که تازه کار رو دیدن ممنونم
زحمت کشییدین ... مرسی
موفق باشی

Farrokh

Active Member
به به

پس بالاخره تمومش کردی

ایرادامو قبلا گرفته بودم روش
منتها من هم مثل خیلی از بچه ها با متریال زیر کفش و نور و استدیوی کار یکمی مشکل داره

ولی در کل واقعا جالب در اومده

موفق باشی رفیق :paint:

Farrokh

Active Member
پاشنش بلنده؟:shock:
فردا برو تو خیابون یه نگاه بنداز بعد خودت میفهمی:green:

من بچه مثبتم :snap:
اما برای اینکه بهم ثابت بشه این کارو میکنم.:cry:

خب اینقدر ناراحتید ویترین مغازه ها رو نگاه کنید! والا!:-?

بچه ها به خدا مسنجر و پیغام خصوصی و پروفایل هم اختراع شده ها
گپ های دوستانه رو خواهشا بذارید برای این جور جا ها

به حقوق دیگر کاربرا احترام بذارید لطفا
ممنونم

جدیدترین ارسال ها

بالا