بی بی کد مدلسازی انبار زیر شیروانی - کار جدید من در c4d

naser196

New Member
خیلی خوبه عزیز فقط تو تصویر یه نور سفیدی هست که اگر ماله رندره بنظرم زیاد جالب نیست.موفق باشی

ehp-2

New Member
خیلی خوبه عزیز فقط تو تصویر یه نور سفیدی هست که اگر ماله رندره بنظرم زیاد جالب نیست.موفق باشی
ممنون
چون انباری بود می خواستم یه حالت گرد و غبار داشته باشه برای این کار هم راه دیگه ای نمی دونستم

amirsss2

Member
کار خوبیه ساده و زیبا

نقاط ضعف از نظر بنده :

ا اگه تکسچر و رندر علاوه بر مدل کار میکنید میشد تکسچر های بهتری هم بدی مخصوصا لاستیک چرخها ( نسبت به تکسچر ها و رندر های حرفه ای سایرین جای کار کردن داره ) ( شایدم علتش خلوت بودن محیطه ).. نور چراغها هم انگار از جایی غیر از چراغهاس ( تصویر آخر که در شب هست )(وقتی چراغ روشنه نباید بشه راحت نگاش کرد ولی الان اون SHAPE چراغ با اینکه روشنه براحتی قابل دیدنه) . \ارچه روی میز بنظر میاد کمی با میز فاصله داره البته این مورد تقصیر سینما ۴دی هست ( البته میدونم برای حل این مشکل تلاش زیادی کردی ).. مدل چراغ ها یزیاد خوب نشده

نقاط قوت :

سایر مدلها در عین سادگی بسیار خوب و بی نقص شدند خصوصا چرخها و سطل .. تکسچر مبلها هم توی این عکس خوبه و تکسچر دیوارها

به نظر من یه مقدار صحنه رو شلوغ بکنی بهتره زیادی خالیه مثل اره و چکش و چمدون و وسایل کهنه قدیمه ُ یکم خاکروبه ( از یه انبار یا attic بعیده انقدر خالیه )

اگه روش وقت بزاری میتونه کار زیبای تر از اینم بشه

( سعی کردم تا جایی که ممکنه از حرف P توی متن استفاده نکنم چون به حالت \ نوشته میشد )

آخرین ویرایش:

ehp-2

New Member

خوبه
کتاب مستطیلی شده
منتظر متریال هم میمونیم ...

Good job my friend
but Cloth is bad

سلام به همه دوستان
ممنون بابت نظراتتون
یه چند وقتی هست درگیر کنکور و این جور مسائل هستم اگه خدا بخواد بعد از اتمام امتحانات و رفع خطر کنکور کار رو با تغییرات و متریال دهی تو انجمن می زارم .

جدیدترین ارسال ها

بالا