مدرسه برنامه نویسی حضرت زهرا(س)-تمرینات

شروع موضوع توسط bitaroos ‏8 نوامبر 2011 در انجمن مقالات و آموزش‌ها

  1. bitaroos

    bitaroos Member

    ارسال‌ها:
    457
    تشکر شده:
    639
    امتیاز دستاورد:
    16
    اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

    سلام دوستان

    فیلم اولی رودیدم. خیلی عالی بود، خیلی چیزا رو توش یاد داده بود.
    الکی هم وقت تلف نکرده بود. ایول!

    ولی این فیلم اولی برای شروع یکمی سخت بود ها!!!
    مخصوصا برای دوستانی که تا حالا برنامه نویسی نکردن.
    فکر کنم اکثر بچه ها هم مثل من از تگ های html زیاد سر در نمیارن.

    بهر حال بلاخره موفق شدم تمرینم رو انجام بدم

    البته دقیقا مثل اون فیلم نیست ها یکمی تغییرش دادم
    اگر دقیقا باید مثل آموزشِ داده شده درستش کنیم، لطفا تذکر بدید که دیگه تکرار نشه

    توی Dreamweaver نوشتمش، خودش خودکار یه سری نوشته اضافه می کرد، منم پاکشون نکردم.

    با آرزوی موفقیت و سلامتی برای دوستان

    ----------- تمرین رو اشتباهی داده بودم اصلاحش کردم -----------------
     

    پیوست ها:

    آخرین ویرایش: ‏9 نوامبر 2011
    نوشته شده توسط bitaroos در ‏8 نوامبر 2011
    nafas.php، mayapower، amirz1376 و 3 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. nevercom

    nevercom کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر

    ارسال‌ها:
    2,906
    تشکر شده:
    6,921
    امتیاز دستاورد:
    113
    سلام
    تمرین ماه اول تقویم رو که فرموده بودید با کد زیر انجام دادم:
    (البته من چون با HTML و توابع PHP زیاد آشنایی ندارم از این روش استقاده کردم، شاید راه حل مناسبتری برای جدول بندی وجود داشته باشه که بنده ازش بی اطلاعم)
    PHP:
    <?php
    print "<Table Border = 1><tr><td colspan=7><center>Farvardin</Center></td></tr>";
    $Day = 1;
    for ($i=1; $i<=5; $i++){
        Print "<tr>";
        for ($j =1; $j <= 7; $j++)
            if ($Day > 31) break;
            else Print "<td>". ($Day++) ."</td>";
        Print "</tr>";
    }
    Print "</Table>";
    ?>
    یک سوال: چرا اگر در خط هشتم کلمه ی کلیدی else رو حذف کنم اون خط از کد اجرا نمیشه ؟
    مگه دستور if در خط هفتم، با سمی کالن در انتهای خط تموم نمیشه ؟ اصولاً باید تا زمانی که شرط برقرار نشده (بدون نیاز به استفاده از else) بقیه ی دستورات موحود در حلقه احرا بشه.

    ممنون :rose:

    [ویرایش]: ایراد کارم رو فهمیدم، چون در حلقه ی for بیش از یک دستور نوشته بودم، باید کدها رو بین آکولاد ( {...} ) قرار میدادم، اما چون else جزئی از دستور if محسوب میشه، با اینکار (غیر استاندارد) اشتباه گرامری رو برطرف کرده بودم.
    کد بالا رو ویرایش کردم و شرطی به کدها اضافه شده که روزهای هفتم هر هفته (جمعه) رو با رنگ قرمز مشخص کنه:
    PHP:
    <?php
    print "<Table Border = 1><tr><td colspan=7><center>Farvardin</Center></td></tr>";
    $Day = 1;
    for ($i=1; $i<=5; $i++){
        Print "<tr>";
        for ($j =1; $j <= 7; $j++){
            if ($Day > 31) break;
            if ($j ==7) Print "<td style='color:red'>". ($Day++) ."</td>";
            else Print "<td>". ($Day++) ."</td>";
            }
        Print "</tr>";
    }
    Print "</Table>";
    ?>
     
    نوشته شده توسط nevercom در ‏9 نوامبر 2011
    amirz1376، 3dsmax_davood، bitaroos و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  3. bitaroos

    bitaroos Member

    ارسال‌ها:
    457
    تشکر شده:
    639
    امتیاز دستاورد:
    16
    شرمنده شب بود و خستگی، فکر کردم باید مثل آموزش داده شده، یه فایل php آماده کنیم
    اصلا اون تقویم ماه رو ندیدم

    وقتی می بینید گند زدم، بهم بگید ناراحت نمیشم:green:

    اینم تمرین اصلاح شده من

    PHP:

    <?php

    print "Lesson 1 <br> By: Bitaroos<br><br><br>";

    print "<Table>";

    $Counter = 1;

    for ($i=1; $i<=7; $i++)
    {
        print "<tr>";
       
        print "<td>";
        if ($i==1)    print "شنبه";
        if ($i==2)    print "یکشنبه";
        if ($i==3)    print "دوشنبه";
        if ($i==4)    print "سهشنبه";
        if ($i==5)    print "چهارشنبه";
        if ($i==6)    print "پنجشنبه";
        if ($i==7)    print "جمعه";
        print "</td>";
       
        for ($j =1; $j <= 5; $j++)
        {
            if ($Counter < 32)
                print "<td>". ($Counter++) ."</td>";
        }
        print "</tr>";
    }
    print "</Table>";
    ?>
     
     

    پیوست ها:

    نوشته شده توسط bitaroos در ‏9 نوامبر 2011
    ariaideh، koorosh704، nafas.php و 4 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  4. bitaroos

    bitaroos Member

    ارسال‌ها:
    457
    تشکر شده:
    639
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام

    ممنون از راهنماییت، اصلاحش کردم.

    PHP:

    <html>
      <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
      </head>

    <body>

    <?php

    print "Lesson 1 <br> By: Bitaroos<br><br><br>";

    print "<Table>";

    $Counter = 1;

    for ($i=1; $i<=6; $i++)
    {
        print "<tr>";
       
        for ($j =1; $j <= 7; $j++)
        {
            if($i==1)
            {
                print "<td>";
                if ($j==1)    print "sat--";
                if ($j==2)    print "sun--";
                if ($j==3)    print "mon--";
                if ($j==4)    print "tus--";
                if ($j==5)    print "wed--";
                if ($j==6)    print "thu--";
                if ($j==7)    print "fri--";
                print "</td>";
            }
           
            if($i>=2 & $Counter < 32)
                print "<td>".($Counter++)."</td>";
        }
        print "</tr>";
    }
    print "</Table>";
    ?>

    </body>
    </html>
     
    موقع اصلاحش یه مشکل به وجود اومد:
    برای ایجاد جدول، حتما باید اول Row ها ساخته بشه و بعدش Column ها؟
    یعنی نمیشه اول <td> گذاشت و بعدش <tr>؟


    راستی توی فایل پیوستی، اون تگ های توی هد رو گذاشته بودم. اگه فایل پیوستی رو ببینید متوجه میشید.

    لطفا بازم اگر اشکالی توش هست خبرم کنید.
     
    نوشته شده توسط bitaroos در ‏10 نوامبر 2011
    mayapower، nafas.php، amirz1376 و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  5. rasol10261360

    rasol10261360 Member

    ارسال‌ها:
    283
    تشکر شده:
    254
    امتیاز دستاورد:
    16
    این هم از تمرین

    با اجازه استاد
    تک <html> ، </html> تک اصلی html می باشد
    این تک به دو بخش تقسیم می شود
    قسمت سر <head> </head> و قسمت بدنه <body>، </body> که هر دو اینها جزئی از تک اصلی html است .

    هر تک با > آغاز و با < بسته می شود . < دستور > همچنین هر دستور یک تک آغازین دارد و یک تک پایانی < دستور />

    تک دستوری
    محل نوشتن متنی که درنوار عنوان و تب صفحه نشان داده می شود
    <title/> متن مورد نظر <title>

    تک دستوری برای قرار دادن عکس و متن و ... در وسط صفحه
    <center/> محل متن و یا عکس و ..... <center>

    تک دستوری برای نشان دادن عکس در صفحه
    </" محل نوشتن آدرس عکس " = img src >

    تک دستوری <table> برای ایجاد جدول

    <table> </table>

    تمام این کد ها رو در داخل یک فایل متنی مثل Notepad++ یا نوت پد تایپکند و اون ر و با پسوند html.* ذخیره کنید و با یک بروزر مثل Internet Explorer اجرا کنید



    [​IMG]
     

    پیوست ها:

    • 1.JPG
      1.JPG
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 92.5
      نمایش ها:
      12
    • 110.txt
      اندازه فایل:
      688 بایت
      نمایش ها:
      5
    آخرین ویرایش: ‏21 نوامبر 2011
    نوشته شده توسط rasol10261360 در ‏18 نوامبر 2011
    sharin، I-like-DDD، seyed Sepehr و 3 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  6. main

    main Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    1,899
    تشکر شده:
    2,328
    امتیاز دستاورد:
    113
    بسم رَبِّ الزَّهرا
    اینم از تمرین من:
    [​IMG]


     

    پیوست ها:

    • homework.jpg
      homework.jpg
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 591.3
      نمایش ها:
      154
    • homeworke.txt
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 1.2
      نمایش ها:
      16
    نوشته شده توسط main در ‏18 نوامبر 2011
    sharin، seyed Sepehr، nafas.php و 3 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  7. main

    main Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    1,899
    تشکر شده:
    2,328
    امتیاز دستاورد:
    113
    با اجازه استاد:
    امیر جان این خط کد رو اضافه کن درست میشه:
    PHP:
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    موفق باشی
     
    نوشته شده توسط main در ‏18 نوامبر 2011
    seyed Sepehr، nafas.php، bitaroos و 2 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  8. seyed Sepehr

    seyed Sepehr New Member

    ارسال‌ها:
    2
    تشکر شده:
    7
    امتیاز دستاورد:
    1
    اللهم صل علي محمد و ال محمد(ص)
    با سلام اينم تمرين بنده.

    [​IMG]
     
    نوشته شده توسط seyed Sepehr در ‏20 نوامبر 2011
    amirz1376، rasol10261360، nafas.php و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  9. nafas.php

    nafas.php Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    84
    تشکر شده:
    495
    امتیاز دستاورد:
    53
    بسم رب الزهرا

    اللهم صل علی محمد و ال محمد(ص)


    با سلام دوستان این تایپک جهت گذاشتن تمرینات شما و پرسش و پاسخ هاتون در مورد تمرینات داده شده در
    مدرسه برنامه نویسی حضرت زهرا (س) ایجاد شده است.
     
    نوشته شده توسط nafas.php در ‏2 دسامبر 2011
    ariaideh، bitaroos، main و 2 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  10. Yashar_Iran

    Yashar_Iran Member

    ارسال‌ها:
    158
    تشکر شده:
    47
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام
    ممنون
    تمرین اول من ماه ها رو 12 تا گذاشتم و روزها رو هم تا 30 روز
    با دستور if و elseif هم تعیین کردم که بجای عدد اسم ماه رو بذاره

    چون با توجه به آموزشی که توی فیلم شماره 3 بود به این روش عمل کردم
    درسته یا باید تاریخ رو از رو سیستم بگیریم تا تاریخ روز هم نشون بده؟

    اسکرین شات:
    [​IMG]
     
    نوشته شده توسط Yashar_Iran در ‏2 دسامبر 2011
    bitaroos، nafas.php و main از این ارسال تشکر کرده اند.
  11. main

    main Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    1,899
    تشکر شده:
    2,328
    امتیاز دستاورد:
    113
    آقا من اصلن منظور تمرین رو نفهمیدم ...
    یکی یه توضیح بده لطفا...
    من واسه یک ماه رو نوشتم ولی بقیش رو نفهمیدم که باید چیکار کنم!
    الام دکمه next باید پیکار کنه دقیقا؟؟
    [​IMG]

    کد ها:
    کد (Text):
    <html>
    <body>
    <table align="center" bgcolor="#999999" border="0">
      <tr bgcolor="#333333">
    <?php
    $m=1;
    $count=1;
    for($i=1;$i<=6;$i++)
    {
       for($j=1;$j<=7;$j++)
       {
         if ($i==1)
         {
         print "<td>";
           if($j==1) print "شنبه";
           if($j==2) print "یکشنبه";
           if($j==3) print "دوشنبه";
           if($j==4) print "سه شنبه";
           if($j==5) print "چهارشنبه";
           if($j==6) print "پنج شنبه";
           if($j==7) print "جمعه";
         print "</td>";
         }
         
                     if($i>=2 & $count<32)  
                        print "<td>".($count++)."</td>";
                         
                          if ($count==31) $m=$j+1;
       }
       
       ?>
      </tr><tr bgcolor="#99CC33"><?php
       
    }


    ?>
    </tr><tr><td colspan="7" align="center" bgcolor="#666666">
    <form id="form1" name="form1" method="post" action="" >
      <label>
      <input type="submit" name="bt2n" id="bt2n" value="قبلی" onclick="" />
      </label>
      <label>
      <input type="submit" name="btn1" id="btn1" value="بعدی"/>
      </label>
    </form>
    </td></tr></table>
    </body>
    </html>
     

    پیوست ها:

    • test.jpg
      test.jpg
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 49.3
      نمایش ها:
      54
    آخرین ویرایش: ‏3 دسامبر 2011
    نوشته شده توسط main در ‏3 دسامبر 2011
    amirz1376، bitaroos، nafas.php و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  12. nafas.php

    nafas.php Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    84
    تشکر شده:
    495
    امتیاز دستاورد:
    53
    اللهم صل علی محمد وال محمد(ص)
    سلام
    با تشکر از دوستان عزیز که تمرین رو انجام دادید فقط لطف کنید کد برنامه رو هم ضمیمه کنید.
    دوست عزیز تمرین شما اشتباه هست تمرین دومی که دوست عزیزمون main انجام دادن ماه ها به همین صورت باید باشه شما باید برای هر ماه یک جدول در نظر بگیرید مثل تقویم های دیواری . ضمنا لازم نیست تاریخ سیستم رو نشن بده تمرین فقط خود تقویم هست.

    دوست عزیز تشکر از تمرین با دکمه ی next و back باید بتونید ماه قبل یا بعدی رو نمایش بدید .
    چون در فیلم ها ی بعدی با دکمه بیشتر آشنا می شید و باید از تابع isset استفاده کنید فعلا فقط به نمایش کلی بسنده کنید تا روی دکمه کار کنیم با طرز کارش آشنا بشید.
    اگر بخوایید استفاده کنید از این دستور باید استفاده کنید.
    PHP:
    isset($_GET["قبلی"])
    که میگه چنین دکمه ای موجود است حالا باید براش شرط بذارید که این دکمه اگه وجود داره چه کاری باید اجام بده.
     
    آخرین ویرایش: ‏3 دسامبر 2011
    نوشته شده توسط nafas.php در ‏3 دسامبر 2011
    bitaroos و main از این پست تشکر کرده اند.
  13. main

    main Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    1,899
    تشکر شده:
    2,328
    امتیاز دستاورد:
    113

    آهان پس باید واسه هر ماه یه صفحه جدید داشته باشیم دیگه؟؟
    ممنون.
     
    نوشته شده توسط main در ‏3 دسامبر 2011
    nafas.php از این پست تشکر کرده است.
  14. main

    main Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    1,899
    تشکر شده:
    2,328
    امتیاز دستاورد:
    113
    اللهم صل علی محمد وال محمد(ص)
    تمرین 4:

    [​IMG]
     

    پیوست ها:

    • test2.jpg
      test2.jpg
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 142.1
      نمایش ها:
      50
    نوشته شده توسط main در ‏3 دسامبر 2011
    bitaroos و nafas.php از این پست تشکر کرده اند.
  15. nafas.php

    nafas.php Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    84
    تشکر شده:
    495
    امتیاز دستاورد:
    53

    سلام
    شما به دو مقدار اولیه و دو دکمه و شرطهای هر دو و حلقه احتیاج دارید تا ماه ها با گردش مقدار داخل حلقه نمایش داده بشن. قسمت دکمه ها شاید برای دوستان تازه وارد سخت باشه موردی نداره این تمرین رو تا پایان درسها تحویل بدن فقط نمایش کلی ما ه ها در یک سال رو باید بنویسن. در ضمن لطفا کدها رو ضمیمه کنید.
     
    نوشته شده توسط nafas.php در ‏3 دسامبر 2011
    main از این پست تشکر کرده است.
  16. main

    main Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    1,899
    تشکر شده:
    2,328
    امتیاز دستاورد:
    113
    اللهم صل علی محمد وال محمد(ص)

    ::کد ها ضمیمه پست #3 شدند::

    درضمن من تمرین 4رو هم انجام دادم(پست #6) اگه ممکنه پسورد آموزش پنجم رو برام پ/خ کنید.
    ممنون.

     
    آخرین ویرایش: ‏3 دسامبر 2011
    نوشته شده توسط main در ‏3 دسامبر 2011
    nafas.php از این پست تشکر کرده است.
  17. main

    main Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    1,899
    تشکر شده:
    2,328
    امتیاز دستاورد:
    113
    اللهم صل علی محمد وال محمد(ص)
    تمرین 5:

    [​IMG]
    PHP:
    <html>
    <head>
    <title>نمایش محتویات پایگاه داده</title>

    </head>

    <body>
    <table align="center" width="249" height="22" border="0" bgcolor="#999999">
      <tr bgcolor="#333333">
    <td width="69"><div align="center" class="style1">شماره</div></td>
    <td width="66"><div align="center" class="style1">نام</div></td>
    <td width="100"><div align="center" class="style1">نام خانوادگي</div></td>
    </tr>
    <tr bgcolor="#33FFFF">
    <?php

    $con=mysql_connect("localhost","root","");
    mysql_select_db("main_db",$con);
    $sql="select * from main_tbl";
    $result=mysql_query($sql,$con);
    $c=mysql_num_rows($result);

    //start for to create rows of table


    for($i=0;$i<$c;$i++)
    {
       $row=mysql_fetch_array($result);

       
        print "<td>";
        print $row["id"];
        print "</td>";
        print "<td>";
        print $row["name"];
        print "</td>";
        print "<td>";
        print $row["fname"];
        print "</td>";
       print "</tr><tr bgcolor='#33FFFF'>";
    }
    //
    mysql_close($con);

    ?>
    </tr>
    </table>
    </html>
     
     

    پیوست ها:

    • main-tets4.jpg
      main-tets4.jpg
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 145.4
      نمایش ها:
      49
    • Test4-main.txt
      اندازه فایل:
      983 بایت
      نمایش ها:
      5
    آخرین ویرایش: ‏4 دسامبر 2011
    نوشته شده توسط main در ‏4 دسامبر 2011
    bitaroos و nafas.php از این پست تشکر کرده اند.
  18. Yashar_Iran

    Yashar_Iran Member

    ارسال‌ها:
    158
    تشکر شده:
    47
    امتیاز دستاورد:
    16
    جناب main اگر تمرینات رو توی فایل zip بذاری و پسورد بذاری ممنون میشم
    اینجوری کاربرانی مثل من که از دوره هایی که شما انجام میدید عقب هستیم تقلب نمیکنیم و برای بهتر شدن کارمون تلاش میکنیم
    ممنون
     
    نوشته شده توسط Yashar_Iran در ‏4 دسامبر 2011
    bitaroos، nafas.php و main از این ارسال تشکر کرده اند.
  19. main

    main Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    1,899
    تشکر شده:
    2,328
    امتیاز دستاورد:
    113
    چش.
    ببخشید.
    اصلاح می کنم.
     
    نوشته شده توسط main در ‏4 دسامبر 2011
    amirz1376، bitaroos، Yashar_Iran و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  20. nafas.php

    nafas.php Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    84
    تشکر شده:
    495
    امتیاز دستاورد:
    53
    با سلام
    درست میگن دوست عزیز تمرین رو زیپ بذارید رمزشو بدید به من دوستان عزیز دیگه هم به تمرینات یکدیگه توجه نکنید هر کسی در سطح خودش ادامه میده عقب هم نمی مونید نگران نباشید.
    فکر کنم باید به شما دو تا شاگرد خوب جایزه بدم شاید بقیه هم بیان.:green:
     
    نوشته شده توسط nafas.php در ‏4 دسامبر 2011
    amirz1376، bitaroos، main و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.

به اشتراک بگذارید