به پیش تقویت کننده, پری امپلی فایر نیز می گویند. میکروفن های خازنی دارای خروجی بسیار ضعیفی هستند, بنابراین قبل از انکه به تقویت کننده (امپلی فایر) وصل شوند...
emic.ir
در سایت بالا یک مدار تقویت میکروفن داریم.
دو خازن استفاده شده،
طبق گفته سایت میکروفن نیاز به تغذیه دارد و با یک مقاومت به قطب مثبت وصل شده.
طبق گفته chatgpt ، خازن برای اینه که dc رد نشود. یعنی فقط تلاطمات از خازن رد میشه.
نکته اول: chatgpt میگه داخل این میکروفن ها خودش ترانزیستور داره و برای همین نیاز به تغذیه داره.
اون سیمی که با یک مقاومت در مسیرش میکروفن را به مثبت باطری وصل می کنه برای اینه.
نکته دوم: بین میکروفن و ترانزیستور و قبل بلندگو ، خازن داریم تا dc رد نشود و فقط تغییرات ولتاژ رد شود. سالک: من زیاد نمی دونم ولی شاید dc وارد بشه اخلال ایجاد کند و میگن برای محافظت بلندگو ، نمی دونم این کلمه محافظت مناسبه یا نه. بهرحال من چیزهایی که شنیده بودم را منتقل کردم.
مقدار مقاومت برای میکروفن: chatgpt میگه مدل میکروفن ات را بگو تا حساب کنم چقدر مقاومت میخواد. میگه مثلا اگر روی اون ولتاژ و آمپر لازم نوشته ، با توجه به باطری خودت باید حساب کنی چه مقاومتی بزاری. یا از chatgpt محاسبه اش را بخواهید یا ازمنابع دیگر بخوانید. کلیات چیزی که chatgpt گفته بود را گفتم. شاید یک راهش هم این باشه از مقاومت بزرگ شروع کنید ، کم کم ، کاهش دهید تا میکروفن راه بیافته.
سالک: اگر ترانزیستوری دارید و یک میکروفن و بلندگو و باطری و مقاومت و خازن ، chatgpt شاید بتواند یک مدار با اونها براتون پیشنهاد بدهد. البته نمی دونم مدارش درست کار خواهد کرد یا نه.