مخفی کردن کد جاوا اسکریپت الصاق شده

nekooee2

Member
خوب آموزش مخفی کردن جاوا اسکریپت با PHP
این راه اول
index.php
PHP:
<?
session_start();

if (!isset($_SESSION['access'])){
$_SESSION['access'] = true;
$access = true;
}
?><html>
<head>
<script language="JavaScript" src="script.php"></script>
</head>
<body>
Body goes here...
</body>
</html>
script.php
PHP:
<?
session_start();
if($access)
{
header("Content-type: text/javascript");
?>
//any javascript can go in here
alert("woohoo it works at last!");
<?
$access = false;
}
?>
راه دوم
Javascript Obfuscator یک نرم افزاره که کد رو می پیچونه حجمو کم می کنه خلاصه خیلی باحاله :D
استفاده از Javascript Obfuscator
این به صورت آنلاین هست http://www.javascriptobfuscator.com
اینم نرم افزار http://www.javascript-source.com/jsosetup.exe

موفق باشید

سلام. من تو چند سایت خارجی هم این روش رو دیدم. ولی فکر میکنم اشتباه هست چون من حتی یک دستور ساده alert رو هم که میگذارم تو اون فایل script.php دیگه اجرا نمیشه.

دلیلش چیه؟ چرا اجرا نمیشه؟ شما خودتون یک دستور یک خطر رو با این روش امتحان کنید ببینید جواب میگیرید؟

farik

Well-Known Member
باسلام..
اول از همه از به همه دوستانی که در بحث شرکت کردند یک خسته نباشید میگم..دوم از دوستانی که دنبال روش های کد و دیکد کردن کدهای جاوا اسکریپت هستند میخوام یک نگاهی به تاپیک های قدیمی بندازن...آخه من خودم تا بحال 2-3 بار این بحث رو تا تهش رفتم...:green:سوم هم اینکه همونطور که دوستان گفتند جاواسکریپت یک زبان سمت کاربر هست و اپن سورس پس هیچ راهی برای مخفی کردنش نیست..البته یک سری ابزار برای کد کردنش هستند مثل :http://webtools.live2support.com/misc_javascript_encrypter.php...یا همون روش unscape که دوستمون هم اشاره کردند..یا بازی با رشته..اما دسته آخر همه این روش ها رو میشه کدش رو شکست چون شما وقتی داده رو کد کردین باید طرف کاربر اون رو دیکد کنین..یعنی یکجورایی دارین دو دستی دیکدر رو هم تقدیم کاربر میکنین..پس توصیه نمیکنم خیلی روش کار کنین...ولی بازم امیدوارم به نتیجه مطلوبتون برسین..
موفق باشید...

nekooee2

Member
سلام

ممنون از اینکه پاسخ دادید. ولی اگر اون کد php اشتباست چرا تو چندین سایت خارجی مطرح شده؟ اگر درست هست چرا پس اجرا نمیشه؟

در مورد کد کردن این روش فقط باعث میشه نشه اطلاعت رو ویرایش کرد ولی باز هم یکی به همون شکل کد شده برداره ببره بگذاره تو سایتش اون سورس کار میکنه. پس فایده ای نداره برای من. من می خوام سورسم رو کسی نتونه کپی کنه

این سایت رو ببینید:

http://remont-aud.net/ic_power/

جاوا هست ولی یک جوری مقداری از سورس رو فکر میکنم مخفی کرده. چون من هر کار کردم نتونستم مپی کنم سورسش رو و وقتی جا به جاش میکنم دیگه کار نمیکنه!! حتی مسیر فایلهای js داخل سورس رو هم میدم به سایت خودش ولی باز هم کار نمیکنه

شما ببینید میتونید ازش کپی بگیرید؟

سلام

ممنون از اینکه پاسخ دادید. ولی اگر اون کد php اشتباست چرا تو چندین سایت خارجی مطرح شده؟ اگر درست هست چرا پس اجرا نمیشه؟

در مورد کد کردن این روش فقط باعث میشه نشه اطلاعت رو ویرایش کرد ولی باز هم یکی به همون شکل کد شده برداره ببره بگذاره تو سایتش اون سورس کار میکنه. پس فایده ای نداره برای من. من می خوام سورسم رو کسی نتونه کپی کنه

این سایت رو ببینید:

http://remont-aud.net/ic_power/

جاوا هست ولی یک جوری مقداری از سورس رو فکر میکنم مخفی کرده. چون من هر کار کردم نتونستم مپی کنم سورسش رو و وقتی جا به جاش میکنم دیگه کار نمیکنه!! حتی مسیر فایلهای js داخل سورس رو هم میدم به سایت خودش ولی باز هم کار نمیکنه

شما ببینید میتونید ازش کپی بگیرید؟

خوب در مورد اون که می گید کار می کنه اما در اصل سورس مخفی نمیشه شما یه ذخیره صفحه بزنید سورس مثل بچه آدم ذخیره می شه و در اختیار تون می یاد
اما در مورد مخفی کردن سورس جاوا این کار شدنی نیست اما ....
شما می توانید سورس کد ها تونو مخفی کنید از دست کسانی که حرفه ای نیستن
اما کسی که حرفه ای و این کاره باشه به راحتی آبخوردن سورس رو پیدا می کنه
مثلا یه برنامه FireBug هرکی داشته باشه به راحتی مسیر سورس های شما رو پبدا می کنه و ......

nekooee2

Member
خوب در مورد اون که می گید کار می کنه اما در اصل سورس مخفی نمیشه شما یه ذخیره صفحه بزنید سورس مثل بچه آدم ذخیره می شه و در اختیار تون می یاد
اما در مورد مخفی کردن سورس جاوا این کار شدنی نیست اما ....
شما می توانید سورس کد ها تونو مخفی کنید از دست کسانی که حرفه ای نیستن
اما کسی که حرفه ای و این کاره باشه به راحتی آبخوردن سورس رو پیدا می کنه
مثلا یه برنامه FireBug هرکی داشته باشه به راحتی مسیر سورس های شما رو پبدا می کنه و ......

به کمک دوست عزیز آقای farik تونستم اون سورس رو کپی کنم. نه دوست عزیز با save as اگه میشد که خودم کپیش میکردم. ناسلامتی خودم php مینویسم دیگه اینقدرها حالیم هست. مشکلش از یک جای کد بود که عمدا نویسنده کاری کرده بود فقط روی سایت خودشون کار کنه.
اون آموزش php هم من تو سایتهای معتبر دیدم برای مخفی کردن کدهای جاوا آموزش داده بود پس باید کار کنه ولی چرا من میزنم کار نمکینه نمیدونم چرا!

آخرین ویرایش:
به کمک دوست عزیز آقای farik تونستم اون سورس رو کپی کنم. نه دوست عزیز با save as اگه میشد که خودم کپیش میکردم. ناسلامتی خودم php مینویسم دیگه اینقدرها حالیم هست. مشکلش از یک جای کد بود که عمدا نویسنده کاری کرده بود فقط روی سایت خودشون کار کنه.
اون آموزش php هم من تو سایتهای معتبر دیدم برای مخفی کردن کدهای جاوا آموزش داده بود پس باید کار کنه ولی چرا من میزنم کار نمکینه نمیدونم چرا!
دوست عزیز منظر من شظ save as برای کد جاوا بودش نه php
یعنی شما تونستید جاوا رو مخفی کنی ؟؟؟؟؟
یه لینک از این کا که خودت جاوا رو مخغی کردی میشه بدی
منم اون آموزش رو دیدم اون آموزش درسته اما اگه شما صفح مربوطه رو بازش کنید هیچ کدی رو نشون نمی ده اما یه کلک بسیر ابتدایی که ها قابل نمایش میشه !!!!!:green::rose:

farik

Well-Known Member
باسلام..
smile عزی نیازی به کلک نیست..اگه مرورگرت ie باشه که فایل رو میتونین تو temperory ببینی اگه فایرفاکس باشه هم به طریق مشابه..
ببخشید اگه این پست بداموزی داره مدیران پاکش کنن:green:
موفق باشید..

باسلام..
smile عزی نیازی به کلک نیست..اگه مرورگرت ie باشه که فایل رو میتونین تو temperory ببینی اگه فایرفاکس باشه هم به طریق مشابه..
ببخشید اگه این پست بداموزی داره مدیران پاکش کنن:green:
موفق باشید..
بله دوست عزیز این برا زمانی هستش که فایل رو با php مخفی نکرده باشنش وقتی با php مخفی می شه
و وقتی شما به فایل مربوطه وصل می شی یا اجازه نمی ده یا صفحه را سفید نشون می ده با اصطلاح نال نشون می ده

farik

Well-Known Member
باسلام..
ای بابا علیرضا جان من هر چی میخوان این روش ها رو لو ندم مجبورم میکنین..آخه زشته اینجا خانواده نشسته:snap:
خوب به هر حال...شما در مرورگر فایرفاکس حالت مرورگر رو در حالت offline قرار میدین و به فایلها دسترسی پیدا میکنین...خوب این حالت معمولا جواب میده ولی اگه هدر nocatche فرستاده شده باشه این حالت جواب نمیده....خوب اینجاست که از افزونه های مرور گر میشه فایر فاکس میشه استفاده کرد..اگه افزونه نداشتین و کار با پروتکل http رو یکم بلد باشین هم میشه خیلی راحت دور زد این روش رو..این یک رو دیگه واضح نمیگم..البته اگه اصرار دارین اینم بگم ها....:neutral:
موفق باشید...

جدیدترین ارسال ها

بالا