محو کردن گوشه های تصویر در بکگراند

yazditabar

Member
سلام به بروبچه های نیمه شب

یه عکس رو می خوام کنار بک گراند سفید قرار بدم / چطوری می تونم گوشه های تصویر رو در رنگ سفید بکگراند محو کنم. (کناره های عکس کم کم رو به سفیدی برن!)

-------------------
عید همه مبارک

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
لطفا سوالات خودتون رو در بخش سوالات انجمن مطرح کنید.

انتقال - سارا

GFX Master

اینم جواب سوالت:

اول یه لایه ماسک روی لایه عکست ایجاد کن. بعد ابزار گرادیانت رو انتخاب کن و نوع radial رو برای اون انتخاب کن و از وسط به سمت یکی از گوشه ها گرادیانت بکش.

البته این یکی از راههاش بود.

cold

Member
راهی که سارا خانوم گفتن عملیه . من همیه راه بلدم . میتونی محیط عکست رو با نگه داشتن کلید کنترل و کلیک روی لایه عکست انتخاب کنی . بعد هم به منوی select و بعد گزینه feather بری ( یا زدن کلیدهای Ctrl+alt+D ) و با توجه به میزانی که میخوای دور تا دور عکست پاک بشه به اون مقدار بدی . بعد هم که پنجره رو اوکی کردی با کلیدهای ( Ctrl+Shift+I ) محیط سلکت رو بر عکس کنی و بالاخره کلید delete رو بزنی . با هر بار زدن کلید delete مقداری از اطراف طرحت با توجه فیدری که بهش دادی حذف میشه .
این برای این بود که دور تا دور رو محو کنی . اما اگه میخوای فقط از یک سمت این کار رو انجام بدی راهی که سارا خانوم گفتن خیلی خوبه . چون عکست رو هم ناقص نمیکنه و هر موقع که بین کار از نحوه محو شدن خوشت نیومد میتونی تنها مایک لایه رو حذف کنی و عکست به حالت قبل بر میگرده .

آخرین ویرایش:

yazditabar

Member
ممنون

ممنون / ولی نشد / شاید من درست اجرا نکردم /( اگه میشه یه بار بگو چطوری باید روی عکس ماسک ایجاد کرد ؟)

cold

Member
ببین اینم عکس برای اینکه ماسک بدی به لایه مورد نظر . بعدش با ابزار گرادینت یا هر ابزار دیگه ای میتونی تغییرات رو روی ماسک اعمال کنی . فقط دقت داشته باش وقتی لایه ای رو انتخاب کردی بعدش روی همون لایه ماسک رو انتخاب کنی . یعنی اون کادر سفید در انتخاب باشه نه خود لایه :

GFX Master

cold گفت:
این برای این بود که دور تا دور رو محو کنی . اما اگه میخوای فقط از یک سمت این کار رو انجام بدی راهی که سارا خانوم گفتن خیلی خوبه . چون عکست رو هم ناقص نمیکنه و هر موقع که بین کار از نحوه محو شدن خوشت نیومد میتونی تنها مایک لایه رو حذف کنی و عکست به حالت قبل بر میگرده .

cold عزیز راهی که گفتی هم یکی از راههای خوب برای اینکار بود ولی به پست اول من دقت کن من گفتم بعد از انتخاب گرادیانت حالت redial رو انتخاب میکنی نه حالت liner رو. حالتredial باعث میشه که همین عمل محو کردن بصورت محیطی انجام بشه نه بصورت ضلعی.

cold

Member
آره من اتفاقا حواسم به متن شما نبود . البته این جوابی هم که من دادم در جواب اون نکته نبود . من از محاسن ماسک کردن گفتم و اینکه اگه از نحوه گرادینت یا کلا محو شدن روی عکست خوشت نیومد میتونی لایه ماسک رو پاک کنی و دوباره یه ماسک جدید بزاری روش و تغییرات رو اعمال کنی .

در هر صورت ممنونم .

yazditabar

Member
از هر دو تا تون ممنون / (ولی حالت redial رو از کجا باید انتخاب کنم! :neutral: )

cold

Member
منظور از حالت redial یکی از حالت های گرادینت هستش . از اینجا میتونی انتخابش کنی :

dfdf.jpg

arashonline

Well-Known Member
ممنون جناب آقاي سرد البته شما گرم هستي بازم ممنون...
يه راه ديگه هم ميشه به نظر من كه گوشه هار انتخاب كني بعد با ابزار Blur حالا هر كدومش كه بهتره محو كني گوشه هارو تازه ميشه يه كپي از اون لايه هم بگيري و بعد زيريو بلور كني...!

GFX Master

ارش جان همونطوری که من تو پست اولم هم گفتم برای اینکار راههای زیادی هست و اینم یه راهشه ولی به نظر من حالا نه تو دنیای طراحی و گرافیک بلکه تو هر زمینه ای از کامپیوتر انتخاب سریعترین راه (و التبه بهترین راه) خیلی مهمه.

جدیدترین ارسال ها

بالا