محتویات پوشه در تگ Select

سلام . خسته نباشید ، من واسه اینکه توو برنامم امکان تعویض قالب رو داشته باشم از توو ادمین قسمتی واسه انتخاب قالب در نظر گرفتم .
هر قالب هم پوشه مخصوص به خودش داره که باید پوشه های موجود در پوشه Themes رو در تگ Select تو Admin سایت ، نشون بدم .
واسه اینکار کد زیر رو نوشتم :
PHP:
echo	"<select style=\"width:32% \" name=\"theme\" class=\"text\" >";
				$root=opendir($_SERVER['DOCUMENT_ROOT']."/Themes");
				while( $dir=readdir($root) )
				{
					echo	"<option value=\"$dir\">";
					echo	$dir;
					echo	"</option>";
				}
				closedir($root);
echo	"</select>";

الان دو تا مشکل هست :
1 ـ وقتی از این کدی که نوشتم استفاده می کنم ، پوشه های موجود توو پوشه Themes نشون داده می شه ولی توو دو سطر اول به ترتیب . و .. قرار می گیره !
2 ـ می خوام وقتی اسم قالب توو دیتابیس ثبت شد ، اسم قالب ثبت شده به عنوان مقدار پیش فرض توو تگ Select قرار بگیره ، هر کاری کردم نتونستم .
ممنون می شم راهنمایی کنید .

amir01

Well-Known Member
1- به دستور شرطی بذار که اگه . و .. نبود چاپ کنه.
2-
PHP:
echo    "<select style=\"width:32% \" name=\"theme\" class=\"text\" >";
                $root=opendir($_SERVER['DOCUMENT_ROOT']."/Themes");
                while( $dir=readdir($root) )
                {
                    echo    "<option value=\"$dir\" "; echo ($dir == $stored_theme) ? "selected" : ""; echo ">";
                    echo    $dir;
                    echo    "</option>";
                }
                closedir($root);
echo    "</select>";

آخرین ویرایش:

amir01

Well-Known Member
میگم شاهکاری ها! گفتم دیگه :
PHP:
if ($dir != "." && $dir != "..")
{
	 echo    "<option value=\"$dir\" "; echo ($dir == $stored_theme) ? "selected" : ""; echo ">";
	echo    $dir;
	echo    "</option>"; 
}

به نظرم اگه یکم خودت سعی میکردی که بنویسیش بد نبود. تازه من فارسیش رو کامل برات توضیح داده بودم. البته من که جواب میدم هر کی سوال کنه ولی همیشه گفتم چیزی رو که آدم خودش بدست بیاره به راحتی از دستش نمیده.
امیدوارم از انتقادم ناراحت نشده باشی...

آخرین ویرایش:
امیر جان ممنون ، لطف کردی . مشکلاتم حل شد .
من همیشه با چیزایی که مشکل دارم اول خیلی باهاشون ور می رم اگه دیگه نتونستم اینجا مطرح میکنم .
اما توو این مورد که شرط رو به فارسی گفتی ، من متوجه نشده بودم واسه همین گفتم که کدش رو بذاری . در هر صورت کم کاری از من بود وبزرگواری از شما . خیلی خیلی ممنون . بابت انتقاد سازنده ای هم که کردی ممنون .

جدیدترین ارسال ها

بالا