محافظت از فایل txt

mozakhraf

Member
من چه جوری می تونم یک کاری کنم که هیچ کس نتونه به یه فایل txt که بعضی از اطلاعاتم را از تو اون می خونم دسترسی پیدا کنه؟!!...یعنی از اون محافظت کنم؟؟!!!:eek:

maso

Member
یک فایل با نام
[LTR].htaccess[/LTR]
درست کن و توش بنویس

PHP:
RewriteEngine On

RewriteRule yourfile.txt  index.php

که yourfile.txt نام فایل تکستت هست

البته باید وبسرورت apache باشه

-----------
راه دیگه
فایلت را در بالااتر از فولدر روت www هاستت بگذار ، آن موقع از بیرون نمیشه دسترسی داشت ولی از php با ../ می تونی دسترسی داشته باشی

mozakhraf

Member
در مورد راه اول:
1-منظورت را نفهمیدم.این فایلی که باید درست کنم چه پسوندی باید داشته باشم.
2-خودم اونوقت چه جوری میتونم به اون دسترسی داشته باشم.
--------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد راه دوم:
برای اینکار باید آدر ftp بدم؟مثال بزنید اگر ممکنه!
--------------------------------------------------------------------------------------------
مرسی!:wink:

maso

Member
اسم فایل
.htaccess
هست ، اسمش هیچی نیست و نقطه ، پسوندش htaccess هست ، و می تونی با php و یا با ftp به این فایل دسترسی پیدا کنی ، ولی از آدرس مستقیم نمیشه دید توش را

در مورد روش دوم ، وقتی با ftp به هاستت وصل میشی معمولا پوشه ای به نام www یا public_html هست ، خوب الان شما فایلتان را در همین آدرس که وارد شدی و قبل از ورود به public_html قرار بده و بعدش مثلا اگر فایل index.php در داخل public_html قرار بدی می تونی از طریق آن و با وارد کردن your file / .. به اون دسترسی پیدا کنی و برای مشاهده فایل هم می تونی با ftp وصل بشی و آن را دانلود کنی

firebird

Member
دفعه اوله میبینم برای protect کردن کسی میخواد از rewrite استفاده کنه. البته جواب میده ولی معمولاً از این روش استفاده میشه:

کد:
<FilesMatch "^.*\.txt$">
  Order deny,allow
  Deny from all
</FilesMatch>

maso

Member
عوضش خوبی rewrite اینه که هر صفحه برای نشان دادن خطا میتونه تعریف کنه
درضمن اگه از apache استفاده نکنه ، از روش دوم استفاده کنه حله

و علت اینکه روش firebird را نگفتم اینه که من تا حالا نیازی به protect کردن فایلی پیدا نکردم و همه نیاز هام جوری بود که باید از rewrite استفاده کنم ، حالا برای این درخواست شما هم rewrite جواب میده ، البته هزینه rewrite از FilesMatch بیشتره ولی برای یک فایل فکر نکنم قابل تشخیص و مشخص باشه

آخرین ویرایش:

maso

Member
هزینه یعنی ، اتلاف زمان Cpu و مصرف منابع سیستمی

شما همون روش دوم که گفتم استفاده کنید ، هم راحته و هم نیاز به apache نداره

firebird

Member
در مورد filematch اگر میشه بیشتر توضیح بدید.
FileMatch علاوه بر بعضی اینکه برخی تنطیمات رو میشه باهاش تعیین کرد یکی از کارهاش اینه که شما تعیین میکنی چه فایلهایی توسط چه افرادی میتونند دیده بشن. حتی میتونی برای دیدن فایلها پسورد هم بذاری. برای اینکه مشخص کنی چه فایلهایی مدنظرت هست باید از عبارات باقاعده (regex) استفاده کنی. مثلاً برای txt.* میشه
کد:
^.*\.txt$
و برای myfile.txt میشه
کد:
^myfile\.txt$
.

البته راه حل گذاشتن فایل در شاخه ای بالاتر از public_html هم خوبه.

جدیدترین ارسال ها

بالا