محاسبه مقادیر یک فرم قبل از ارسال

poyaazim

Member
سلام دوستان. من یه فرم درست کردم که مقداری اطلاعات از کاربر میگیره و انهارو ایمیل میکنه. حالا میخوام قبل از اینکه کاربر فرم رو بفرسته یک مقدار محاسبه ساده در فرم انجام بشه. فرض کنید تعدادی checkbox در فرم وجود داره و هر کدوم از checkbox ها یک مقدار پیش فرض دارن (مثلا 200 تومن, 300 تومن, ... ) میخوام هرباری که یکی از checkbox ها انتخاب میشه مقدار اون checkbox به مقذار کل اضافه بشه. این عمل جمع میخوام با php یا javascript یا تلفیق هردو انجام بشه.

ممنون .

Goroop.ir

Member
منظورت اینه که مقدار chekbox شما با مقدار خودتون حساب بشه ؟

مثلا chekbox شما 30 مقدار دارد و وقتی که پست شد با یک عدد جمع بشه ؟

این کار خیلی راحته فقط کافیه تابع دریافت رو با یک مقدار جمع کنی به صورت زیر
PHP:
$text =($_POST['text']); // inja meghdar ro daryaft mikone .
$pol = $text + 100; // inja meghdare $text ro migire va ba 100 jam mikone

این هم یک نمونه ی ساده از کار

PHP:
<?
$text ="4"; // inja meghdar ro daryaft mikone .
$pol = $text + 100; // inja meghdare $text ro migire va ba 100 jam mikone
echo "$pol";
?>

اولین سیستم باکس حرفه ایی در ایران . فکر نکنم تا حالا کسی از این سیستم ساخته باشه
امکانات خیلی خیلی جالبی داره .
برای ورود به سایت به ادرس زیر مراجع کنید
www.Box.Goroop.ir
منظور از باکس , لینک باکس نیست بنظرم خودت نگاه کنی خیلی بهتره

آخرین ویرایش:

firebird

Member
با جاوااسکریپت میتونی این کار رو انجام بدی. برای چک باکس ها onclick تعریف کن و بسته به مقدار اونها یک تابع رو فراخوانی کن. در داخل تابع میتونی مقادیر عناصر فرم ها رو تغییر بدی

کد:
document.getElementById("price").value = document.getElementById("price").value + 300

البته بهتره که وقتی دارید با onclick کار میکنید حتما چک کنید که با کلیک کردن اون checkbox تیک خورده یا تیک برداشته شده ، چون اگر چک نکنید هر بار که کاربر روی اون کلیک میکنه مقدار اضافه میشه فکر کنم اینطوری بهتر باشه :
کد:
onclick="if(this.cheked){document.getElementById("price").value = document.getElementById("price").value + this.value}"

poyaazim

Member
Goroop.ir
دوستان از همگی ممنونم, روشی که با php گفت هم کاملا عملیه. با این تفاوت که مقدار پیشفرضی در کار نیست, البته میتونم این مقدار رو صفر قرار بدم.

firebird, bmossavari
راه حل شما هم کاملا عملیه, تست کردم جواب داد, البته راه کامل تر رو دوست عزیزی در انجمن JavaScript معرفی کردن. از همتون ممنونم.

جدیدترین ارسال ها

بالا