مجید آنلاین و فایرفاکس 3

mehdinasiri

پارس لند گروپ
آیا می دانید در این فایرفاکس 3 که این همه براش سر و دست شکوندیم که رکورد بزنیم! نمی تونیم در مجید آنلاین پست بدیم!!!
شما هم یک تست بکنید!

EMIRATES

Active Member
با سلام

من از فایرفاکس 3 استفاده میکردم ولی واسه مجید آنلاین اصلا خوب نبود کردمش 2.

مشکلشم اینه که وقتی میای تو مجید آنلاین پست بدی (این علامتی که واسه تایپ چشک میزنه یا همون کرزر) کرزر از کار میوفته و مشکلاتی که داره اینا هست:

عدم انتخاب کردن متن

عدم رایت کلیک

گم شدن چشمک زن تایپ

با تشکر.

Peace Dove

Well-Known Member
سلام
این سمت چپ پاسخ سریع باید روی ذکمه تعویض حالت ویرایشگر بزنی
من هم اول ایم مشکل را داشتم

mehdinasiri

پارس لند گروپ
به گفته دوستمون بله باید دکمه پاسخ سریع رو بزنیم! اونم تازه از چپ می نویسه و کرسر معلوم نیست.
تازه در پست جدید که اصلا امکان نوشتن متن نیست!

مجید انلاین با فایر فاکس سه افتضاحه
اصلا نمی شه توش نوشت . :eek:
الان منم با IE دارم می نویسم

deevart

Member
Just Fire Fox
فایر فاکس به خیلی چیزا مشکل داره
1 : Gmail
2 : Yahoo.com/login
3 : Majid Online
و ...
ولی با این وجود دنیا فایرفاکس 3

mamoolhacker

Active Member
دوستان جدا ميگم فقط براي امتحان هم كه شده opera 9.50 رو نصب كنيد ! من فاير فاكس 3 رو نصب كردم ! واقعا مزخرف شده ازش بعيد بود ! يكبار opera 950 رو نصب كنيد تا بدونيد يك مرورگر لوكس يعني چي ! :D

sepi90

Member
Just Fire Fox
فایر فاکس به خیلی چیزا مشکل داره
1 : Gmail
2 : Yahoo.com/login
3 : Majid Online
و ...
ولی با این وجود دنیا فایرفاکس 3

دنيايي که توش yahoo و gmail و MO نداره اسمش دنيا نيست .

S4DEGH

Well-Known Member
مهدي جون نسخه سايت مجيد آنلاين همانطور كه ميدوني Vb هست نه چيز عجيب و غريب !

و طبيعتا چيزي نداره و مشخص هست .. !!
نسخه 3 فايرفكس هنوز چند روزه اومده و عيب گيري اساسي روش نشده و از كجا معلوم كه ايراد از فايرفكس 3 نباشه !؟
چون وقتي با اكسپلور .. نسخه 2 فايرفكس .. اوپرا و امثالهم مشكلي نيست .. پس ايراد از خود نسخه جديد هست نه سايت !!

شما مثلا برو سايت ديگري از ويبي رو تست كن .. چه فارسي ،‌چه انگليسي ببين مشكلي داره يا نداره !!

پس اين مورد كاملا نغض ميشه .. :)

sunrise

Member
من در حال حاضر Firefox 3 رو نصب کردم (قبلا هم از Firefox 3 RC2 و قبلترش Firefox 3 RC1 و باز قبل از اون Firefox 3 Beta 5 و ...) استفاده مي کردم و اين پست رو هم با فايرفاکس 3 دارم ارسال مي کنم در حالي که تمامي بخش هاي ديگه انجمن رو هم بررسي کردم مشکلي نديدم!

mehdinasiri

پارس لند گروپ
مهدي جون نسخه سايت مجيد آنلاين همانطور كه ميدوني Vb هست نه چيز عجيب و غريب !

و طبيعتا چيزي نداره و مشخص هست .. !!
نسخه 3 فايرفكس هنوز چند روزه اومده و عيب گيري اساسي روش نشده و از كجا معلوم كه ايراد از فايرفكس 3 نباشه !؟
چون وقتي با اكسپلور .. نسخه 2 فايرفكس .. اوپرا و امثالهم مشكلي نيست .. پس ايراد از خود نسخه جديد هست نه سايت !!

شما مثلا برو سايت ديگري از ويبي رو تست كن .. چه فارسي ،‌چه انگليسي ببين مشكلي داره يا نداره !!

پس اين مورد كاملا نغض ميشه .. :)

بله کاملا با شما موافقم. بزودی این مشکل مرتفع میشه هدف از زدن این پست فقط یک یاداوری بود.
اون دوستمون هم که میگه من مشکلی ندارم ببینه پلاگین خاصی نسب کرده ؟ شاید ما هم نصب کنیم مشکلمون برطرف شه.

جدیدترین ارسال ها

بالا