مجموعه نرم افزاری جهان پیام

roboeq

New Member
مجموعه ای از گروه نرم افزاری جهان پیام شامل بیش از 180 نرم افزار روز دنیا در قالب سه سی دی و دارای شش طبقه بندی : کاربردی ، صوت و تصویر ، گرافیک ، آنتی ویروس ، اینترنت و هک به همراه سرگرمی ، معرفی سایت و ... که شماره سریال یا کرک بیشتر نرم افزارها در سی دی موجود است.

این مجموعه با توجه به قیمت بسیار مناسب (2500 تومان) و بسته بندی ضد ضربه گزینه بسیار مناسب برای کاربران کامپیوتر می باشد.

شما می توانید اطلاعات بیشتر راجه به این مجموعه را از سایت http://www.roboeq.com/ دریافت نمایید. و یا آن را از اینجا خرید نمایید و پس از دریافت بسته توسط شرکت پست وجه آن را پرداخت نمایید !

:cool:

Parham

Well-Known Member
دوست عزیز اولا انجمن درست را برای پست خودتون انتخاب کنید و دوما ارسال اینگونه پست ها طبق قوانین انجمن ممنوع هستش ! در صورت تکرار برخورد می‌شه ...

roboeq

New Member
در این که این نوشته یه تبلیغ تجاریه هیچ شکی نیست. و من بابت اینکه ناخواسته قوانین سایت رو زیر پا گذاشتم عذر می خوام. ولی با توجه به کیفیت فوق العاده این مجموعه و قیمت کم آن نسبت به سایر مجموعه های مشابه توصیه آن را به کاربران کامپیوتر کار درستی می دونم. در صورتی که سایت roboeq محصولات خیلی زیادی داره که من هیچ وقت اونا را در فاروم تبلیغ نکردم. همچنین این بسته به راحتی در مغازه ها گیر نمیاد یعنی به درستی پخش نشده. در هر صورت منو ببخشید.

Parham

Well-Known Member
دوست عزیز بسته نرم افزاری مورد نظر هرچقدر که خوب باشه یا به هر دلیل دیگه ... این سایت و انجمن ها قوانین خاص خودش را داره و کسی‌ هم که عضو این سایت می‌شه قبل از ثبت نام با همه اونها موافقت می‌ کنه و من هم طبق قوانین اول تذکر دادم و در صورت تکرار برخورد خواهد شد... این تاپیک هم در اولین فرصت به آرشیو منتقل می‌شه ...

جدیدترین ارسال ها

بالا