مجله اکترونیک گیم دیزاین | شماره اول | تیرماه 1390

040147

New Member
smallmag.jpg

شماره اول مجله گیم دیزاین با محوریت آموزش بازی سازی منتشر شد.

مجله گیم دیزاین | ماهنامه اطلاع رسانی،آموزشی،پژوهشی

شماره اول | سال اول | تیر ماه 1390

مدیر مسئول،صاحب امتیاز و سردبیر: میلاد نژاد

تحریریه:آمنه تقوا | مهدی دانشوری | حمید زاهدی | پویان تذرو

طراحی و صفحه آرایی:میثم محمدی | میلاد نژاد

تدارکات و پشتیبانی:سید مرتضی نوری | رضا محمد پور

تعداد صفحات: 51 صفحه | تاریخ اتشار:28 تیر ماه 1390

لینک دانلود:
کد:
http://pgdev.mihanblog.com/post/98
کد:
http://www.gamefront.com/files/20571690/GameDesignNo1.rar

amir.nemati63

کاربر VIP
سلام . من هر دو شماره رو دانلود کردم.
اولی رو بصورت pdf و دومی رو بصورت exe
به نظرم نسخه ی pdf خیلی کار بردی تر و بهتره.
با اینحال خواستم ازتون خواهش کنم در مورد دلیل نشر و امتیازات نسخه ی exe بیشتر توضیح بدین تا شاید بتونم از قابلیت هاش بهتر استفاده کنم.
یه تشکر ویژه هم بخاطر زحماتتون دارم . میدونم چقدر کار با ارزرش و سختی رو انجام میدین.
موفق باشید

040147

New Member
سلام . من هر دو شماره رو دانلود کردم.
اولی رو بصورت pdf و دومی رو بصورت exe
به نظرم نسخه ی pdf خیلی کار بردی تر و بهتره.
با اینحال خواستم ازتون خواهش کنم در مورد دلیل نشر و امتیازات نسخه ی exe بیشتر توضیح بدین تا شاید بتونم از قابلیت هاش بهتر استفاده کنم.
یه تشکر ویژه هم بخاطر زحماتتون دارم . میدونم چقدر کار با ارزرش و سختی رو انجام میدین.
موفق باشید

سلام دوست عزیز
اول از همه ازت تشکر می کنم که وقت گذاشتی دو تا شماره از مجله ما رو هم دانلود کردی هم خوندی.
در مورد نسخه Exe بگم که هیچ تفاوتی با نسخه پی دی اف نداره و فقط واسه تست صفحه آرایی بود و دیدیم که جالب شده گفتیم که این رو هم بذاریم البته فک کنیم تو انتخاب اسمش اشتباه کردیم نباید اسمشو نسخه ویژه رو براش انتخاب می کردیم دومین دلیل این بود که ما می خواستیم مجله رو به صورت آنلاین هم منتشر کنیم که باید از همین تکنیک استفاده می کردیم برای همین تمام این عوامل دست به دست هم داد این نسخه exe منتشر شد. فقط همین :دی

نسخه سوم تو راهه .....خبرها رو از سایت ما پی گیری کنید

amir.nemati63

کاربر VIP
سلام دوست عزیز
اول از همه ازت تشکر می کنم که وقت گذاشتی دو تا شماره از مجله ما رو هم دانلود کردی هم خوندی.
در مورد نسخه Exe بگم که هیچ تفاوتی با نسخه پی دی اف نداره و فقط واسه تست صفحه آرایی بود و دیدیم که جالب شده گفتیم که این رو هم بذاریم البته فک کنیم تو انتخاب اسمش اشتباه کردیم نباید اسمشو نسخه ویژه رو براش انتخاب می کردیم دومین دلیل این بود که ما می خواستیم مجله رو به صورت آنلاین هم منتشر کنیم که باید از همین تکنیک استفاده می کردیم برای همین تمام این عوامل دست به دست هم داد این نسخه exe منتشر شد. فقط همین :دی

نسخه سوم تو راهه .....خبرها رو از سایت ما پی گیری کنید

ممنونم
براتون آرزوی موفقیت میکنم و از زحمت های با ارزشتون قدر دانی میکنم.
فقط به نظر من نسخه ی pdf مجله بهتر بود.
بازم متشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا