بی بی کد مجتمع مسکونی_تجاری

درود بر شما کار.قشنگی شده ولی به نظرم میتونستی.بهنر.از این طرح.رو پروبال بدی یکم رو خط اسمون کم کار کردی پوسته های روی نما به خوبی کار شده ولی بهتره از شیار یا المان های کوچکتر استفاده میکردی رندر در عین حال بسیار زیباست

rasoulvalli

Well-Known Member
آفرین بر شما
به جزییات خیلی خیلی عالی توجه کردی کاری که هیچ کس نمیکنه
حتی کنار ساختمان هم عکس بافت آجر مثل واقعیت گذاشتی واقعا با این نکته حال کردم!

بنظرم کار خیلی خوبی شده با جزییات عالی احسنت

madmaster_3d

Well-Known Member
به نظر من تنها ایرادش این هستش که تاریکه.یکم نور خورشید رو بیشتر کن قشنگ تر بشه. با فتوشاپ هم می تونی خوشکل ترش کنی

maxpin206

Well-Known Member
درود بر شما کار.قشنگی شده ولی به نظرم میتونستی.بهنر.از این طرح.رو پروبال بدی یکم رو خط اسمون کم کار کردی پوسته های روی نما به خوبی کار شده ولی بهتره از شیار یا المان های کوچکتر استفاده میکردی رندر در عین حال بسیار زیباست
سلام داش سعید
oky قبول دارم میتونستم کمی ظریف تر عمل کنم
ممنونم :rose:
آفرین بر شما
به جزییات خیلی خیلی عالی توجه کردی کاری که هیچ کس نمیکنه
حتی کنار ساختمان هم عکس بافت آجر مثل واقعیت گذاشتی واقعا با این نکته حال کردم!

بنظرم کار خیلی خوبی شده با جزییات عالی احسنت
سلام
مرسی از حسن نظرتون در رابطه با کارم
بله جزئیات کارو طبیعی میکنه به نظر بنده! و کارفرمارو جذب!
ممنونم:rose:

به نظر من تنها ایرادش این هستش که تاریکه.یکم نور خورشید رو بیشتر کن قشنگ تر بشه. با فتوشاپ هم می تونی خوشکل ترش کنی
با نظرتون موافقم ولی تو نما کامپوزیت نور یه مقدار زیاد میشه کار کمی غیر وافعی میشه به خاطر رفلکت و محاسبه gi در طرح های تمام رفلکت دار
ممنونم :rose:

آخرین ویرایش:

max vray

کاربر VIP
سلام داوود جان خوب شده هم طرح هم رندر.فقط انعکاس کامپوزیت بالاست الان توری که بعضی جاها درختا مثل اینه تو کامپوزیت کاملا مشخص هستن.
موفق باشی.

maxpin206

Well-Known Member
سلام داوود جان خوب شده هم طرح هم رندر.فقط انعکاس کامپوزیت بالاست الان توری که بعضی جاها درختا مثل اینه تو کامپوزیت کاملا مشخص هستن.
موفق باشی.
سلام
به دوست گلم
بله یکم گلاسینشو بالا بردم که بعد رندر به اشتباهم پی بردم
ممنون
:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا