متوقف كردن برنامه هاي زمان دار

narekkm

New Member
:cry: لطفا برنامه اي معرفي كنيد كه بشه باهاش برنامه هاي مدت دار را متوقف كرد
نارك

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

لطفا شما اسم برنامتونو بگيد تا دنبال كركش بگرديم براتون.. براي اينكار شما بايد يك كركر باشيد كه بتونيد يك برنامه رو كرك كنيد و از اون حالت خارجش كنيد

مجيد

MrMohi

Active Member
دوست عزیز برنامه ای وجود نداره که قفل برنامه رو فقط با یک کلید بشکونه و در اختیار شما

بگزاره شما باید کرک برنامه رو بکار ببرید و یا همانطور که آقا مجید گفتند خودتان کراکر باشید

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

bigdance2.gif

narekkm

New Member
Majid گفت:
سلام

لطفا شما اسم برنامتونو بگيد تا دنبال كركش بگرديم براتون.. براي اينكار شما بايد يك كركر باشيد كه بتونيد يك برنامه رو كرك كنيد و از اون حالت خارجش كنيد

اسم برنامه Typing star يا typing tutor هست
:wink:

Pooriya_Online

Active Member
narekkm گفت:
:cry: لطفا برنامه اي معرفي كنيد كه بشه باهاش برنامه هاي مدت دار را متوقف كرد
نارك
شما ايميلتون رو بگو تا برات بفرستم.
اصلا چرا نميري ياد بگيري خيلي راحته...

Amirstan

New Member
اميدوارم اين Typing star كه گفتين ورژن 2.3 اش باشه. اين كركش هست:

اول صفحه يه پيغام مياد اونو No بزنيد و گر نه چيزاي تبليغاتي مياد تو كامپيوترتون!

بعد از تو صفحه همون دانلود رو بزنيد:

http://www.cracks.am/d.x?60323

براي اون يكي هم يعني typing tutor لطفا اسم كامل با ورژنشو برام بنويسيد تا پيدا كنم :wink:

behsa

Member
Majid گفت:
سلام

مجيد

مجيد جان من قبلا يك برنامه داشتم كه بعضي وقتها موثر واقع ميشد. و كارش اين بود كه زمان Trial بودن يك Software را متوقف ميكرد.البته باز هم تكرار ميكنم روي بعضي از برنامه ها جواب ميداد.

MrMohi

Active Member
آقا من چند بار از Hiew برای کراک نرم افزار استفاد کردم ولی مثل اینکه فقط بدرد نرم افزار های کیلویی که سازندگانشون در بکار بردن قفل برای نرم افزار دقتی نکردند عمل میکنه

richunter

New Member
سلام
من تازه امشب عضو شدم . براي همين اگه زيادي گيج تشريف دارم بايد ببخشيد. آخه مثل قسمت فتوشاپ فكر مي كنم اين موضوع هم مهم نيست. خوب يه سري به سايتهايي مثل crak.comبزنيد و مشكل رو حل كنيد ديگه.(باجواب فتو شاپ امشب يا دو بار جواب دادم يا دو بار گند زدم با توجه به تازه وارد بودنم دومي محتمل تر)

سلام

بر خلاف صحبت هاي دوستان من يه نرم افزار مي شناسم و دارم كه باهاش ميشه برنامه هاي زمان دار رو متوقف كرد اسمش هم crack lock هست.

ara

Member
سلام
بچه ها اين نرم افزار هارو بزار واسه دانلود
ولي حق سازنده برنامه رو ضايع نكنيد اصلا خوب نيست :lol: :lol: :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا