متغیر پاپلیک از نوع بولین.. کمک

AliHSlc

Member
سلام خدمت تمامی عزیزان دل!

یه سوال داشتم..... برام یه مشکل خیلی سده پیش اومده که هرچی سعی کردم نتونستم حلش کنم...
من یه متغیر بولی دارم با مقدار False توی کلاس 1 که به صورت سراسری تعریف شده!

من به این متغیر در کلاس 2 مقدار True میدم.... ولی وقتی دوباره تو کلاس 1 میام .. این متغیر به مقدار False تغیرر کرده... دیوونم کرده.... چیکار ش کنم...

راستی وقتی از متغیر Public Shared استفاده می کنم... مشکلم کمتر میشه... ولی نمی خوام استفاده کنم!

وقتی توی کلاس 2 میخوام به متغیر پابلیک دسترسی پیدا کنم... کنترل دیباگر میره و سازنده ی پیش فرض کلاس 1 رو فراخونی می کونه و متد InitilazeComponent (امیدوارم درست نوشته باشم) که از اول در سازنده ها قرار داره رو فراخونی می کنه...

فکر کنم این مراجعه به سازنده کارم رو خراب میکنه... در ضمن من از کلاس 1 نمونه سازی نمی کنم ها...: ولی نمیدونم چرا باز هم به سازنده مارجعه می کنه...

Class 1
public BOOL as boolean
end class

class 2
class1.bool = true
end class

امیدوارم این مقدار کم کدی که اینجا قرار دادم بتونه تا حدی منظورم رو بیشتر بیان کنه...

ممنون میشم کمک کنید..
یا علی

Lonely

New Member
شما هر بار که میخواهید مقدار متغیر رو از کلاس 2 تغییر بدید ، کلاس 1 رو مجددا Create میکنید ؟

AliHSlc

Member
ولله متوجه نشدم منظور شما از Create در این مورد چیه؟ اگر منظورتون اینه که یک کلاس جدید نمونه سازی می کنم ازش باید بگم نه!

اگه کلاس جدید نمونه سازی می کردم اونموقع اگر این مشکل پیش میومد قابل درک بود... ولی اینجوری نه...

MnavidM

Active Member
سلام.

علی جان ، ببین تا اونجایی من یادم هست ، تو یک فایل نمیشه 2 تا کلاس ساخت .

مگ اینکه کلاس دومی ، زیر مجموعه و یکی از اعضای کلاس قبلی باشه .

شما فعلا تکلیف این رو روشن کن ، که کلاس های شما به چه صورت هستند ، یعنی نحوه تعریف و استفادت از اون ها به چه صورت هست ؟

یه کد بیشتر بزار ، که بهتر منظورت مشخص بشه .

موفق باشی.
نوید.

flashdes

Active Member
سلام
فكر كنم بدونم مشكل تو كجاست
كلاس خودش به تنهايي هيچي نيست شما بايد يه نمونه ازش بسازين يعني همون creat خودمون چون وقتي دارين از كلاس 1 اونو فراخواني مي كنين اون مجبوره دوباره ساخته بشه اينجا مشكل پيش مياد چون به قول شما نبايد ساخته بشه پس متغيرهاي داخلش ثابت ميمونن ولي كار درست اينه از كلاس 1و2 دو تا آبجكت بساز همون creat بعدش بيا توي آبجكت ها برنامه بنويس يعني بيا تو آبجكت كلاس 2 از كلاس1 مثلا متغيرش رو دست كاري كن

جدیدترین ارسال ها

بالا