اسپيد پينتينگ 45 ميني ... يه ذره تاريك در اومد ...
Mandana Active Member Jun 25, 2007 #2 خوبه اما نور پشتش فاز نداد :دی بقیه طرحهاتم بذار .می از گله خوشم میاد موفق باشی
Shouli Active Member Jun 25, 2007 #3 ایول ایول خیلی خوب بود -- شبیه جلد های رنگی کتاب داستانه ... خیلی خوشکله -- امیدواریم کارهای بیشتری ازت ببینیم . موفق باشی
ایول ایول خیلی خوب بود -- شبیه جلد های رنگی کتاب داستانه ... خیلی خوشکله -- امیدواریم کارهای بیشتری ازت ببینیم . موفق باشی
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Jun 25, 2007 #4 به به چطوري پيتون؟ بابا از اينورا؟! خوشحالم دوباره ميبينمت. كارتم خيلي عالي شده. اينجور طرحاتو نديده بودم تا حالا. ولي با نظر ماني موافقم اون نور پشت ميتونست نباشه. موفق باشي.
به به چطوري پيتون؟ بابا از اينورا؟! خوشحالم دوباره ميبينمت. كارتم خيلي عالي شده. اينجور طرحاتو نديده بودم تا حالا. ولي با نظر ماني موافقم اون نور پشت ميتونست نباشه. موفق باشي.
M mostafa_cs Well-Known Member Jun 25, 2007 #7 سلام خوبی؟ عجب مترسک لوس و ترسناکیه:دی خیلی باحال شده ها اتفاقا نورش هم قشنگه ولی اگه یکمی کمرنگترش میکردی و به صورت بزرگتر بهتر بود. یا حق...
سلام خوبی؟ عجب مترسک لوس و ترسناکیه:دی خیلی باحال شده ها اتفاقا نورش هم قشنگه ولی اگه یکمی کمرنگترش میکردی و به صورت بزرگتر بهتر بود. یا حق...
kambiz-g Member Jun 25, 2007 #9 خيلي قشنگه آفرين ولي من با نور موافق نيستم به نظرم نباشه خيلي بهتر ميشه