سلام این کارت رو واسه یکی از دوستان زدم که تو کاره ترجمه و تدریس هستش
M mehrshad_245 Active Member Jun 10, 2011 #1 سلام این کارت رو واسه یکی از دوستان زدم که تو کاره ترجمه و تدریس هستش پیوست ها per.jpg 610.2 کیلوبایت · بازدیدها: 36
Alireza Saeedi Active Member Jun 10, 2011 #2 کار زیبایی شده ولی به نظرم پترن هات اصلا تو چاپ دیده نمیشه !! و اینکه کمی فانتزی جلوه میکنه کل کار که برای یه مدرس خوب نیست !!!
کار زیبایی شده ولی به نظرم پترن هات اصلا تو چاپ دیده نمیشه !! و اینکه کمی فانتزی جلوه میکنه کل کار که برای یه مدرس خوب نیست !!!
rohnaz Well-Known Member Jun 10, 2011 #3 بنضرم اگه تضاد بین رنگای فونت و پشت زمینت رعایت شه خیلی بهتر میشه.حتما از دو رنگه دیگه استفاده کن واسه چاپ نفرست که خوب در نمیاد.
بنضرم اگه تضاد بین رنگای فونت و پشت زمینت رعایت شه خیلی بهتر میشه.حتما از دو رنگه دیگه استفاده کن واسه چاپ نفرست که خوب در نمیاد.
main Well-Known Member Jun 10, 2011 #5 فک کنم تو رنگ بندی تجدید نظر کنی خیلی بهترهـــ ... یکم کار رسمی تر و سنگین تر باشهــ بهتره. موفق باشی
فک کنم تو رنگ بندی تجدید نظر کنی خیلی بهترهـــ ... یکم کار رسمی تر و سنگین تر باشهــ بهتره. موفق باشی
Tsobh.com Well-Known Member Jun 11, 2011 #7 من با سايز و چيدمان فونت ها مشكل دارم رنگهايي كه انتخاب كردين با استاندارد چاپي سازگار نيست و افت چاپي خواهد داشت پترن در چاپ محو مي شه دوست خوبم خيلي روشنايي ضعيفي داره موفق باشي
من با سايز و چيدمان فونت ها مشكل دارم رنگهايي كه انتخاب كردين با استاندارد چاپي سازگار نيست و افت چاپي خواهد داشت پترن در چاپ محو مي شه دوست خوبم خيلي روشنايي ضعيفي داره موفق باشي