مبتدیم کمکم کنید

chris_emad

New Member
با سلام
اگه ممکنه یه چند تا از این طرح هایی که پشت ورق پاسور هست واسه من بزارید با کیفیت بالا دقت کنید: طرح پشت پاسور نه بابا و بی بی و اینا واسه یه ابتکار میخوام لطفا.
منتظر لطفتون هستم

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خوش اومدي به مجيد آنلاين عزيز.

براي اينكار از پترن هاي خود فتوشاپ هم ميتوني استفاده كني.

راستي اسم تاپيك رو متناسب با موضوع انتخاب كن. اينجور اسما كه تو رو خدا كمك كنيد و فلان و اين حرفا خلاف قوانينه. تنكس/
6224.gif

chris_emad

New Member
خوش اومدي به مجيد آنلاين عزيز.

براي اينكار از پترن هاي خود فتوشاپ هم ميتوني استفاده كني.

راستي اسم تاپيك رو متناسب با موضوع انتخاب كن. اينجور اسما كه تو رو خدا كمك كنيد و فلان و اين حرفا خلاف قوانينه. تنكس/
6224.gif

سارا جان از این که منو در مورد عنوان تاپیک راهنمایی کردی ممنون اما من در مورد یه چیز دیگه درخواست داشتم لطفا اگه کسی طرح زیبایی برای پشت ورق پاسور سراغ داره لینکشو اینجا بزاره که همه استفاده کنن چون مطمئاً هستم همه بهش نیاز دارند قبلا از همتون سپاسگزاری می کنم.
منتظرم...

Masih

Well-Known Member
عکسهای پشت ورق هرچی میتونه باشه! من با عکس حیوون هم دیدم! با عکسهای بی ناموسی هم که هست! :d چه مدلی میخوای؟!

GFX Master

نسيم جان در مورد اين موضوع قبلا بحث شده. جستجو كنيد پيدا ميشه. راستي لطف كن سوالت رو تو يه تاپيك جدا مطرح كن و فينگليش هم ننويس. ممنون عزيز.

راستي آقاي عماد شما پترنهاي فتوشاپ رو ديديد؟! دقيقا همون چيزي هست كه پشت اكثر كارتهاي پاسور ديده ميشه.

chris_emad

New Member
نسيم جان در مورد اين موضوع قبلا بحث شده. جستجو كنيد پيدا ميشه. راستي لطف كن سوالت رو تو يه تاپيك جدا مطرح كن و فينگليش هم ننويس. ممنون عزيز.

راستي آقاي عماد شما پترنهاي فتوشاپ رو ديديد؟! دقيقا همون چيزي هست كه پشت اكثر كارتهاي پاسور ديده ميشه.

سلام مجدد، همونطور که از عنوان تاپیک معلومه من مبتدیم، سارای عزیز لطفا منو بیشتر راهنمایی کنید و بفرمایید این پترنهای فتوشاپ توی کدوم قسمتشه.
ممنون

GFX Master

كافيه كليداي Shift + F5 رو بزني تا كادر مربوط به Fill‌ باز بشه. حالا از داخل اون گزينه Pattern رو براي Use‌ انتخاب كن. از مربعي كه براي انتخاب نوع پترن ظاهر ميشه ميتوني پترنت رو انتخاب كني. براي ديدن پترنهاي بيشتر هم روي اون مثل كوچيك كنار كادر پترنها كليك كن و از منويي كه باز ميشه اون پايينش انواع پترن ها رو ميتوني انتخاب كني.

Masih

Well-Known Member

فکر کنم اگر منظورش رو درست متوجه شده باشم اون پترنها میشه روی کارت نه پشتش!

chris_emad

New Member
با سلام مجدد
سارا جان پترن ها رو دیدم اما خوشم نیومد چون خیلی ساده و بی روح بود!!!
از همتون عاجزانه میخوام که برای من یه عکس با کیفیت بالا مسطتیلی بزارید که بشه گذاشتش بشت ورق
این زیرو نگاه کنید تو این مایه ها میخوام البته اینا کیفیتاشون پایینه و به کارم نمیان اگر زحمت کشیدید حداقل 600*800 باشه ممنون.:sad:
راستی مثلا اون قهوه ایه عالیه

پیوست ها

• cardbacks400.jpg
    cardbacks400.jpg
    49.3 کیلوبایت · بازدیدها: 8

Mandana

Active Member
چه سایزی لازم داری عماد جان؟من دقیقا سیزشو نمی دونم.گمونم باید یک اندازه ی کاملا استاندارد باشه.درسته؟
rom.gif

گمونم چند تا نمونه بشه برات بزنم.اگه سایز رو لطف کنی
موفق باشی

chris_emad

New Member
چه سایزی لازم داری عماد جان؟من دقیقا سیزشو نمی دونم.گمونم باید یک اندازه ی کاملا استاندارد باشه.درسته؟
rom.gif

گمونم چند تا نمونه بشه برات بزنم.اگه سایز رو لطف کنی
موفق باشی

با سلام و عرض ارادت فراوان خدمت ماندانا خانوم (شایدم آقا!!!)
سایز دقیقش 330*605 هستش و مورد دیگه اینکه، حالا که شما داری زحمت میکشی تو مایه های کِرِم و قهوه ای باشه یه چیزی باشه که از این دو رنگ توش استفاده شده باشه.
قبلا از لطفتون تشکر کردم.
منتظرم

chris_emad

New Member
پس چی شد؟
من هنوز منتظرم و هر روز به اینجا سر میزنم، اما دریغ از یکم توجه!!!
لطفا یا یه چیزی آپلود کنید یا بگید نیست تا من یه فکر دیگه بکنم.
به خدا اگه منتظر حضرت مهدی بودم تا حالا ظهور کرده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!

chris_emad

New Member
ای بابا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس چی شد بابا من تو هر انجمنی در هر موردی تا حالا سوال کردم و یا درخواستی داشتم حداکثر سر 2 روز جوابمو گرفتم، خداییش به اندازه ی اینجا هم فعال نبودن اما اینجا با وجود این همه فعالیت سر ما مونده بی کلاه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لطفا یه فکری واسه من بکنید جای دوری نمیره!!!!!!!!!!!!!!!!!:cry:

Mandana

Active Member
شرمنده .نمی دونم چرا بعضی تاپیکها از دستم در میره!!!

سارا برای اینهایی که گذاشتی ممنون.تشکر
موفق باشید

GFX Master

متاسفانه چون اين روزا سرم به خاطر يه سري مسايل سايت شلوغه كمتر به كاراي متفرقه ميرسم. الان با اون وسطيه هم كارت راه نميفته؟
1656.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا