مباحث مربوط به گرافیک و ....

Fawkes

Member
می خواستم اگر ممکنه لیسی از تمام حوضه های گرافیک را ذکر کنید
و البته بخش های مرتبط بین به طور گرافیک و فتوشاپ برای قدم اول لطفا به صورت تیتر وار موارد را ذکر کنید
شاید منظورم را درست نرسوندم ولی اینجوری که مثلا سبک های مختلف کارهایی که در زمینه ی گرافیک با فتوشاپ انجام میگیره را مشخص کنید مثل مثلا پینینگ یا دارک آرت و البته بخش های دیگه را هم در زمینه گرافیک ذکر کنید ولی برنامه های رایانه ای که به این منظور ازشون استفاده میشه را هم در کنارشون بنویسید

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
Fawkes عزيز سوالات رو بايد فقط در بخش سوالات و درخواستها مطرح كني.

منتقل ميكنم به اونجا تا بحث رو اونجا دنبال كنيم.

انتقال - سارا

Fawkes

Member
خیلی شرمنده از شما که بد ایی پست دادم ولی اگر ممکنه دوستان شروع کنن چون خود من هم نیاز به جواب سوال های بالا دارم

Mandana

Active Member
نمی دونم دقیق متوجه شدم یا نه
اما محدود نیست.ینی دامنه اش خیلی گسترده است
مثل اینکه شما بگی با قلم مو چه چیزهایی می توان کشید؟
جواب همه چیز ئه
اما چیزهایی که می می دونم اینهاست:
دیجیتال پینتینگ:اسکچ دستی، رنگ آمیزی در فتوشاپ.بعضن اسکچ و رنگ آمیزی هر دو در فتوشاپ
مت پینتینگ: بیس طح آماده.ادیت در فتوشاپ.بعضی موارد مدل سازی در برنامه های 3 بعدی ساز، ادیت و دوباره رنگ آمیزی و بکگراند و دیتیل دهی در فتوشاپ
دارک آرت: بیشتر اوقات استفاده از عکس و مربوط کردن آنها با همدیگر در فتوشاپ.برخی موارد هم استفاده از براشهای مختلف برای بهتر نشان دادن خشانت! کار
گرانج: عکس یا مدل آماده، بهم چسباندن و ادیت در فتوشاپ و برخی موارد استفاده از براشهای گرانج برای درک بهتر
وکتور: بیشتر با ایلستریتور.اما برخی موارد با فتوشاپ.نزدیک کردن هر چه بیشتر طرح به فرمهای عادی، استفاده ی کمتر از سایه و استفاده ی کمتر از رنگهای نزدیک به هم
وب دیزاین:برخی موارد طراحی یک سایت یا قسمتهایی از آن هم توسط فتوشاپ انجام می شود
پوستر
کارت ویزیت.پاکت نامه. و پکهای اداری بعضی در فتوشاپ
بروشور، کاتالوگ.بیلبورد.استند.sidebus و غیره
بازم بگم؟:دی
موفق باشی

Fawkes

Member
خیلی متشکر از شما اگر بگید که خیلی خوبه می خواستم بعد از اینکه یک لیست خوب درست شد یکی یکی اون ها را آموزش بدهیم من خودم از همه بیشتر دوست دارم روش های مختلف ساخت طرح را بدونم منظورم اینه که یک طرحی را بدون استفاده از ماده اولیه یک جور هایی ترکیب طراحی و فتوشاپ از لوازم مورد نیاز تا مراحل کار مثلا اینکه اول باید طراحی بعد رنگ آمیزی یا همون طرح را از همون اول در فتوشاپ ساخت با چند مثال برای شروع

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا