مايا كارها جواب بدن (از خيلي مبتدي ها تا خيلي حرفه اي ها حتي علاقه مندان)

komeyl ebrahimi

New Member
سلام

بچه ها لطفا هركي ميزان توانايي خودتونو با مايا بنويسيد .
اگه با تفكيك كامل تو بخش هاي مختلف باشه بهتره اگه هم بتونين نمونه كار بزارين كه ديگه خيلي بهتره .

بلكم بتونيم يه تكوني به اين انجمن مايا بديم .

ممنون

hamidak

Member
قربان ممنون از پستتون اما :
1- دليل اين كار بفرماييد
2- براي تكان دادن به انجمن مايا بچه ها فقط نياز مند آموزش هستند فقط همين.

hamidak

Member
البته اگر فضولي كردم ببخشيد ولي من نظرم خدمتتون بيان كردم

حميد
تا بعد

آخرین ویرایش:

Hamed_8

Member
من هم يه چيزايي بلدم يه كتاب خوندم و چند تاسيدي آموزشي كتاب تا جاهاي خفن مايا نميره فقط چند تا چيز سر كاري

sam_sam

Banned
komeyl ebrahimi گفت:
سلام

بچه ها لطفا هركي ميزان توانايي خودتونو با مايا بنويسيد .
اگه با تفكيك كامل تو بخش هاي مختلف باشه بهتره اگه هم بتونين نمونه كار بزارين كه ديگه خيلي بهتره .

بلكم بتونيم يه تكوني به اين انجمن مايا بديم .

ممنون

refigh man inja kheili talash kardam ke rah beyofteh vali rah nayoftad . inja mahalei baraye gap zadan ast . ye chat room ebtedaei ast faghat . khodet ra khasteh nakon .
beghole marof gashtim nabod nagard nist .

khosh bashei

hamidak

Member
sam_sam عزيز درست است كه اينجا براي گپ زدن (هم استفاده مي شه) اما هدف اصلي اين فروم آموزش به صورت رايگان و عالي است كه من همينجا از مديران سايت تشكر ميكنم
در ضمن زدن همچنين تاپيكي اصلا نياز نبود بلكه هم بيهوده بود

saeed_22

Banned
salam rafigh

hadafet khobe manam ghable too mikhastam kheylee kara bekoonam
valee bedaleel ke khodet bad mibinee nemishe

hame mikhahand faghat masraf koonande bashan

ke mootasefaneh nemishe kare zeetyadee kard dar har hal movafagh bashee

sam_sam

Banned
سعید جان یادته این حرف را من به تو گفتم ؟دیدی به حرف من رسیدی ؟

Mecho

Member
سلام !!
بچه ها من مایا کار نیستم اما خوب باهاش حال میکنم و میخوام شروعش کنم . یعنی به قول دوستمون من فقط علاقه مندم . اما یه نظر داشتم >
حالا که دوباره یکی پیدا شده میخواد یه کارائی بکنه بهتر نیست به جای اینکه ناامیدش کنیم ببینیم چه راه تازه ای میشه پیدا کرد ؟!؟
من نمیدونم چه کاری ازم برمیاد اما برای اینکه این انجمن کارائیش به حدعالی برسه پایه ی همه کاری هستم .
از اون دوستانی هم که قبلا این کارو کردن و دیدن ثمری نداره میخوام که دست به دست هم بدن که درستش کنن .
فقط کافیه هدف معلوم بشه تا استارت کارخورده بشه که این کار از عهده خودتون برمیاد و جرقه رو شماها که خاک مایا رو چه کم چه زیاد خوردین باید بزنین .
ممنون

sam_sam

Banned
ببین عزیزم اول من او.مدم اینجا خواستم بترکونم ! برو تاپیک اموزش با سام را ببین ؟ ببین خدایی خودت دلت نمیسوزه انگار داشتم به قوم کوفه یاد میدادم . فقط توقع دارن که یاد بگیرن اماده و حاضر همین ! خوب من هم وقتم را دیگه حروم نکردم . بعد داداش خوبم سعید اومد و بهش گفتم اول اون هم با جو اشنا نبود خوب شروع کرد خوب هر کسی دل سرد میشه . هر چیزی احتیاج به مشوق داره . الان هم من به این دوستم میگم که اقا جون تو شروع کن ایشالله که تو مثل ما نا امید نشی

موفق باشین

saeed_22

Banned
sam_sam گفت:
ببین عزیزم اول من او.مدم اینجا خواستم بترکونم ! برو تاپیک اموزش با سام را ببین ؟ ببین خدایی خودت دلت نمیسوزه انگار داشتم به قوم کوفه یاد میدادم . فقط توقع دارن که یاد بگیرن اماده و حاضر همین ! خوب من هم وقتم را دیگه حروم نکردم . بعد داداش خوبم سعید اومد و بهش گفتم اول اون هم با جو اشنا نبود خوب شروع کرد خوب هر کسی دل سرد میشه . هر چیزی احتیاج به مشوق داره . الان هم من به این دوستم میگم که اقا جون تو شروع کن ایشالله که تو مثل ما نا امید نشی

موفق باشین
Areh aziz sam rast mige

to shorr koon enshaallah movafagh bashe

hame inga mikhahand faghat hazery khor bashan

va kasee to bahsa sherkat nemikoone
manam az tarafe khodam ghool midam komaket koonam too in rah
sam ham shayd beeyad

va be ghole sam adam na oommid mishe
-----------------------
rastee sam massagam ra deedegone man age baladyee rahesh ra behem bego
damet garm--kheyle aghaee azizgooon
i