مانیتور در پریمایر

nimajan

New Member
سلام
من یه عضو جدیدم و زیاد به سایت و انجمنها وارد نیستم. سوالم درباره پریمایر اینه که میشه درحالیکه تو پریمایر هستی پروژه رو بصورت تمام صفحه ببینی؟

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
نه عزیز
مگه مانیتور رو اونقدر بزرگ کنی ( البته بازم اون چیزی می خوای نمی تونی برسی)

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
شرمنده دوست من . نديدم
مي گردم برات خبرشو مي ذارم

bahman.psd

Member
نه نیما جان نمیشه . پنجره مانیتو همینطور به صورت کوچیک با کلی پرش و رنجه ( با کسر به ر ) فیلم رو نمایش می ده چه برسه بخوای تمام صفحه اش هم بکنی . اگه خواستی بزرگتر ببینی می تونی یه New monitor از همون پنجره بسازی و تا حداکثر ممکن بزرگش کنی .

Peace Dove

Well-Known Member
دوست عزيز اين چه دستوري است كه شما نوشته ايد ايشون كه نخواست export كنه خواست قبل از export تصوير بزرگ ببينه

nimajan گفت:
سلام
من یه عضو جدیدم و زیاد به سایت و انجمنها وارد نیستم. سوالم درباره پریمایر اینه که میشه درحالیکه تو پریمایر هستی پروژه رو بصورت تمام صفحه ببینی؟
نه

animeditor

Active Member
سلام جمیعاً

درسته که این کار، چندان پیچیده و سنگین نیست؛ ولی خب به هر حال اگه لازم می دیدن این امکان رو واسه نرم افزار می ذاشتن.
توی لیکوئید، با دو بار کلیک روی پنجرهء مانیتور، به راحتی تمام صفحه می شه.

این مسیری هم که magma گفت file->eport timeline-> print to tape
فقط در این حالت دیدم که تصویر رو به صورت تمام صفحه نشون داد (که البته باز هم دورش سیاه بود).

:؟: یه سوال
شما واقعاً به همچین چیزی نیاز داری؟

التماس دعا
یا علی

BlueWin

New Member
با سلام
این شمکل دوست ما فقط از یک راه هل میشه
و اون اینکه دوتا مونیتور داشته باشه و قسمتی از برنامه رو میتواند در مونیتور دیگر ببیند
تنها در این صورت است که میتواند مونیتور را در مونیتوری دیگر بیاندازد وان را بکشد و بزرگ نماید

hamidev2003

New Member
اگر 2 تا مانیتور داشته باشی، بله میشه!
در خود نرم افزار پریمایر در قسمت مونیتور این امکان وجود داره که یک مانیتور محیط کاری رو نشون بده و یک مانیتور پنجره پریویو رو نشون بده.

جدیدترین ارسال ها

بالا