Fa ماندن یک متغیر در رم برای استفاده پنجره بعدی؟

h4227015

Member
نمی خوام از سیو وری ابل استفاده کنم چون اینجا من می خوام فقط یک بار ازش استفاده کنم که کسی هم نفهمه:green:
یک اکسه است که به یک دی ال ال بیلدر ربط پیدا می کنه
بعد یک تابع ایف بررسی می کنه که این متغیر چقدره و یه دستور اجرا می کنه اگر برابر نباشه

m javad

کاربر متخصص
نمی خوام از سیو وری ابل استفاده کنم چون اینجا من می خوام فقط یک بار ازش استفاده کنم که کسی هم نفهمه:green:
بعد یک تابع ایف بررسی می کنه که این متغیر چقدره و یه دستور اجرا می کنه اگر برابر نباشه
خب این الان چیه؟؟جمله خبریه؟؟!!!

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
خوب یعنی حالا میخواین متغیری که تعریف میکنید به شکلی باشه که توی تمامی صفحات قابل دسترسی باشه و بتونید مقدارش رو بگیرین.
خوب باید بگم که توی بیلدر هر متغیری که تعریف میشه توی فرم تعریف میشه یعنی توی تمامی صفحات و دکمه ها قابل دسترسی است.
پس اگه این متغیر رو توی دکمه صفحه 1 تعریف کرده باشین:
کد:
string$='Hello World'
و توی صفحه 3 بخواین با یک شرطی مقدارش رو چک کنید فقط باید بدین شکل عمل کنید:
کد:
If (string$='Hello World') Then
MessageEx("","string$")
End

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
در MMB هر متغیری که تعریف میشه در تمام طول اجرای برنامه؛ در تمام صفحات در دسترس هست.
یعنی تا زمانی که پنجره رو نبستید این متغیرها وجود دارن

اما اگر قصد دارید متغیرها در یک برنامه ی دیگه در دسترس باشن (مشخصاً منظورم یک برنامه ی دیگه که با MMB ساخته شده هست)، میتونید - همونطور که اشاره کردید - از SaveVariable استفاده کنید، یا داده ها رو بصورت Command-Line به برنامه ارسال کنید و در اون برنامه داده های ورودی رو پردازش کنید، یا این داده ها رو تخت یک فایل ذخیره کنید، و یا اینکه کدهاتون رو به برنامه ی مقصد تزریق کنید، یعنی با یک برنامه ی جانبی یا پلاگین، مستقیماً کدهای MMB رو در اون برنامه اجرا کنید و مثلاً متغیرهایی رو ایجاد کنید و مقداردهی کنید.

h4227015

Member
نه
نگاه کنین من چی می گم من پروژه رو تقسیم کردم حالا گرفتین ؟ خودم یه را براش یافتم ولی هنوز مطمئن نیستم
RunScript("Script")

i=1003
Clipboard("SEND","i")

Clipboard("GET","i")
If (i=1003) Then
Show("1")
Else
Exit()
End
احتمالاً این راه جواب میده ولی باید سریع کلیبورد رو خالی بکنم

m javad

کاربر متخصص
اینطور هرچی تو کلیبورد کاربر باشه رو از بین میبرید
متغییرتون رو تو یه ادرسی تو رجیستری ذخیره بکنید و بعد از استفاده پاکش بکنید.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
خب اگر نمیخاید فایل رو ذخیره کنید همون روشی که خودتون گفتید رو استفاده کنید، یعنی اطلاعات رو بفرستید به کلیپ بورد و فوراً خالیش کنید.
البته ممکنه اطلاعات کلیپ بورد به هر نحوی تغییر کنه، یا مثلاً یه برنامه ی دیگه هم بصورت موازی از روش شما استفاده کنه، که البته چندان محتمل نیست.

جدیدترین ارسال ها

بالا