مامبو و CakePHP

jaavid

Member
حتماً همه در مورد تغییر هسته مامبو در نسخه های آتی خبرهایی شنیدید.

و میدونید که طبق Road Map ارائه شده در سایت رسمی مامبو ( http://source.mambo-foundation.org/content/view/81/1/ ) مامبو در نسخه 5 از فریم ورک CakePHP استفاده خواهد کرد ( Core Re-write, CakePHP Framework Implementation ).

به نظر شما همچین کاری فایده ای برای مامبو داره ؟
انشاالله در این تاپیک در مورد این اتفاق بحث و تبادل نظر میکنیم ( تو فروم های تخصصی که بی مهری زیادی در این مورد شده ! )

Domanjiri

Well-Known Member
به نظر من اين كار از محبوبيت مامبو در بين گسترش دهندگان اون كه به خاطر سادگي كدها و استفاده از استاندارد Pear و قابليت

شخصي سازي بالاي اون ،مامبو رو انتخاب كرده بودند ، كم ميكنه.

ولي از طرفي بايد اين نكته را هم در نظر داشت كه اگه مامبو با كيك يكپارچه بشه بسيار ساده تر از اينكه همه فكر مي كنند ميشه اونو

پروراند(عجب كلمه اي!) در ضمن كيك با سرعت بي نظيري كه شايد بخشي از اون رو هم مديون مامبو باشه داره گسترش پيدا ميكنه و

هر روز برنامه هاي كاربردي جديدي با كيك نوشته ميشه كه اين برنامه ها همگي مي تونن به منزله كامپوننت يا ماژول براي مامبو

باشند.

ببخشيد من فعلا نمي تونم زياد صحبت كنم ولي حرف براي گفتن زياده.پس تا بعد....

jaavid

Member
ولي از طرفي بايد اين نكته را هم در نظر داشت كه اگه مامبو با كيك يكپارچه بشه بسيار ساده تر از اينكه همه فكر مي كنند ميشه اونو پروراند(عجب كلمه اي!)
مساله همینه !
الان مشکل مامبو در مقابل جوملا اینه که Developerها به جوملا علاقه بیشتری دارن.
منم با حرف شما مخالفم !
چون Developerهای مامبویی ! علاقه به پرورش مامبو دارن و Developerهای کیکی! علاقه به پرورش کیک....
حالا مامبو اینقدر ضعیف شده که دل به یه سری Developer دیگه که در حال گسترش یه پروژه اوپن سورس دیگه هستن بسته...

Domanjiri

Well-Known Member
الان مشکل مامبو در مقابل جوملا اینه که Developerها به جوملا علاقه بیشتری دارن.

و همين طور وبمستر ها! واقعا نمي دونم چرا ، ولي وقتي يه نفر سفارش سيستمي رو به ميده و من ميگم كه رو مامبو پيادش

ميكنم فوراً مخالفت مي كنه تا اينكه بهش مي گم كه مامبو با جوملا فرقي نداره (اي داد بي داد ، روزگار رو ببين...) جواب ميده كه خوب

پس از همون جوملا استفاده كن.ديگه خبر نداره كه بابا جوملا همون مامبو نسخه 4.5 هست ....و نمي دونه كه مامبو 4.6.3 استيبل از نظر امنيت

رقيبي تو سيستم ها مديريت نداره...

به نظر من تقصير رو بايد گردن خود مامبويي ها انداخت.همونطور كه ميبينيم الان جوملا به معناي واقعي اوپن سورس نزديكتره تا مامبو و

به نوعي مامبو كمي انحصاري شده،يا اينكه نه اصلا نمي تونم دليل قانع كننده اي بيارم ،

شايد هم حرف دكتر شريعتي بتونه توجيه كننده خوبي باشه:

جايي كه تقدير واقع نشد از تدبير كاري ساخته نيست

بازم بر مي گردم...

آخرین ویرایش:

jaavid

Member
ديگه خبر نداره كه بابا جوملا همون مامبو نسخه 4.5 هست ....و نمي دونه كه مامبو 4.6.3 استيبل از نظر امنيترقيبي تو سيستم ها مديريت نداره...
من با این حرفت هم مخالفم !
اصلاً همچین چیزی نیست ، مامبو ( هر نسخه ای ) کجای اینهمه ( extensions.joomla.org ) افزونه براش پیدا میشه ؟

Domanjiri

Well-Known Member
مامبو ( هر نسخه ای ) کجای اینهمه ( extensions.joomla.org ) افزونه براش پیدا میشه ؟
اول راجع به اين بگم كه احتمالا همين ارائه نسخه هاي پياپي از مامبو باعث شده كه گسترش دهنده ها جوملا رو انتخاب كنند چون در

طول حياتش تقريبا ثابت مونده و افزونه هايي كه براي اولين نسخه جوملا نوشته شدند هنوز هم بر روي آخرين نسخه قابل استفاده اند

در حالي كه براي مامبو قضيه فرق مي كنه...تمامي افزونه هاي جوملا را ميشه با چند خط كدنويسي رو مامبو 4.5 نصب كرد.نتيجه

اينكه مامبو داره قربوني پيشرفت خودش ميشه البته همواره حرفه اي ها بهترين ها رو انتخاب مي كنن ....بگذريم

اين مال پست قَبله:
چون Developerهای مامبویی ! علاقه به پرورش مامبو دارن و Developerهای کیکی! علاقه به پرورش کیک....
حالا مامبو اینقدر ضعیف شده که دل به یه سری Developer دیگه که در حال گسترش یه پروژه اوپن سورس دیگه هستن بسته...
به نظر من اين مسئله به هيچ وجه ضعف مامبو رو نشون نميده ،چه ايرادي داره كه هر دو گروه در عين حال كه دارن كار خودشون رو

مي كنن مكمل همديگه هم باشن در ضمن شما كيك رو به چشم يك فريم ورك ساده نگاه نكنيد ، استفاده از تكنيك هاي فوق العاده OOP
همچنين در نظر گرفتن تمام نياز هاي يك Developer در هر سطحي كه باشه ( حتي ريرايت كردن لينك ها) از ويژگي هاي اين فريم ورك

قدرتمند هست شما اگه به چند نمونه از سايت هاي كيكي نگاه كنيد مي بينيد كه چقدر انعطاف پذيره فقط ميمونه يادگيريش كه يكم

زحمت داره.(از سايت هاي كيكي ميشه به سايت افزونه هاي فايرفاكس اشاره كرد)

نمي خوام پست ها طولاني بشن تا خواننده فرار كنه ..پس تا بعد.

جدیدترین ارسال ها

بالا