مالكيت قطعي

kambiz-g

Member
با سلام
من قصد ثبت يك دامنه رو دارم وبعد از كلي تحقيق همچنان مرددم
من مي خوام مالكيت دومين به طور قطعي در اختيار خودم باشه و و فقط فضا رو بگيرم
الان كه به سايت به عنوان مثال p30world رو در www.whois.net چك كنيد ميبينيد كه اونها مالك قطعي دومين هستن
آيا من هم مي تونم اين كارو انجام بدم وممنون ميشم اگه راهنماييتون كامل باشه

2 کار میشه کرد :
1) خودت مستقیم تو هر سایتی که دوست داشتی رجیستر کنی دامینتو !
2) هر کسی برات ثبت بکنه بیاد همه چیز دامین رو به نام شما بزنه ( که اینم 2 حالته : 1) دامینتون توی پنل مدیریت دامینهای اون شخص باشه و فقط به نام شما باشه - 2) پنل دست خودتون باشه - همه جا ( سایتی ) هم این کار رو نمیکنند - تو این حالت باید جایی پیدا کنی که واسه دامین تکی ( 1 دونه ) بهت پنل بدن و مال خودت باشه! )

kambiz-g

Member
ممنون از جواب هاتون
آيا ميشه مثلا من يه كارت اعتباري خريداري كنم و خودم شخصا اين كارو انجام بدم وفضا رو از شما بگيرم
واين كه از كجا ميدونم يك كارت اعتباري مطمئن و معتبر پيدا كنم آيا بانك ها از اين خدمات مي دهند؟
معتبرين سايت هاي اينترنتي در زمينه ثبت دومين كدوم سايت ها هستن؟(سايتي كه مثلا پس از تحريم هم مشكلي براش پيش نياد؟
ممنون

HotHost.ir

Member
ما هم پنل اختصاصی میدیم.
با مالیکیت قطعی. شما هر کاری میتونید تو پنلتون بکنید،از عوض کردن DNS گرفته تا مشخصات و تلفن و آدرس و...

www.HotHost.ir

آخرین ویرایش:
کارت اعتباری تا وقتی تو ایران باشی نمیتونی بگیری ( لطفا دوستان هم الکی پیچیدش نکنید - کارت مجازی و اینا هم کشک - اصلا به دردت نمیخوره - رو هم رفته از Paypal استفاده کن - یه سرچ بزنی تو همین انجمنا پیدا میشه )

بابت دومین هم - تحریم ربطی به دامین نداره ( معمولا ) آخه به اون حد هم تحریم نشدیم - فقط برا هاست مشکل سازه ( اونم جدیدا بیشتر شده! )

بابت دومین هم - تحریم ربطی به دامین نداره ( معمولا ) آخه به اون حد هم تحریم نشدیم - فقط برا هاست مشکل سازه ( اونم جدیدا بیشتر شده! )
با رای ملت،آقای احمدی نژاد رئیس جمهور ما شد... ایران نیازی به بیگانگان نداره! این از کوچکترین مورد!
در هر صورت با این وضع تا چند ماه آینده دیگه دامین که هیچی... تو تهیه پهنای باند کشور دچار مشکل می شیم...

جدیدترین ارسال ها

بالا