WindowsLab
Member
سلام
البته نمي دونم جاي اين مطلب كجاست، اما اميدوارم كه شما بخوانيد و مواظب اموال خود باشيد.
جمعه سوم مرداد ماه (تاريخ دقيق رو حضور ذهن ندارم) :
--------ساعت 7 شب همه اعضاي خانه از جمله من خانه رو ترك كرديم.
--------ساعت 8 شب من به خونه رسيدم
همه چيز عادي بود جز چراغ خانه عقبي كه روشن بود ، با خودم گفتم موقع رفتن عجله داشتيم يادمون شده
اومدم داخل اتاق ديدم مانيتور نسيت ، با خودم گفتم شايد بچه ها اومدن لازم داشتن و برداشتن(از خونه ما سه نفر كليد دارن)
بيشتر دقت كردم ديدم كيس هم نيست
فاجعه رو زماني فهميدم كه ديدم دو تا پرينتر و اسكنر هم نيست (اينها مال كسي بود به ارزش 450 هزار تومن)
قيمت سيستم خودم كه تازه آپ گريد كرده بودم (2 هفته قبل) 800 هزار تومن بود.
خلاصه پليس امد انگشت نگاري و .... ، فهميدم سارق دستكش دستش بوده.
نكات جالب اين بود:
--------دزد ناشي نمي دونسته وب كم چيه چون بالاي كيس بوده و اون رو گزاشته پايين و نبرده
--------مانيتور زير ميز كهع ظاهر خيلي تميزي داشته ولي سوخته بوده رو نبرده
--------با كفش وارد نشده(همه جا تميز بود)
--------قفل را نشكسته(هيچ علامتي از ورود با زور مشاهده نشد)
--------سر وصدا نكرده(هيچ كدوم از همه سايه ها نفهميدن)
--------هيچ چيز ديگه رو هم نبرده فقط فقط فقط رايانه با تمام تجهيزاتش(50 هزار تومن يك متري كامپيوتر بوده)
--------تلفن بيسيم برد بالا رو هم نبرده(2 متري كامپيوتر بوده)
--------كامپوتر بيمه هم نبوده !
ضمنا من دو روز قبلش براي يكي از دوستان يك سيستم به ارزش 2/1 ميليون تومن جمع كردم كه حدس ميزنم من از تو اونجا تعقيب كردن و دنبال اون سيستم بودن ولي دستشون به گوشت نرسيده گفتن از آبش بخوريم
خلاصه خيلي مراقب باشيد دزدي ها خيلي خيلي حرفه شده ، حالا كامپيوتر به درك اطلاعات درونش .....
خلاصه بعد از هزار گمانه زدن خودم به اين نتيجه رسيدم كه دزد يا براي كسي و يا براي خودش كار مي كرده و براي اين يا اينجور سيستم ها مشتري نقد داشته
---
راستي الان هم شانسي اورم كه براي يك موضوعي يه كامپوتر اومد اينجا، اميدوارم موفق باشيد
ديدار بعدي ما يك ساعت ، يك روز، يك هفته ، يك سال ، .... ديگر
البته نمي دونم جاي اين مطلب كجاست، اما اميدوارم كه شما بخوانيد و مواظب اموال خود باشيد.
جمعه سوم مرداد ماه (تاريخ دقيق رو حضور ذهن ندارم) :
--------ساعت 7 شب همه اعضاي خانه از جمله من خانه رو ترك كرديم.
--------ساعت 8 شب من به خونه رسيدم
همه چيز عادي بود جز چراغ خانه عقبي كه روشن بود ، با خودم گفتم موقع رفتن عجله داشتيم يادمون شده
اومدم داخل اتاق ديدم مانيتور نسيت ، با خودم گفتم شايد بچه ها اومدن لازم داشتن و برداشتن(از خونه ما سه نفر كليد دارن)
بيشتر دقت كردم ديدم كيس هم نيست
فاجعه رو زماني فهميدم كه ديدم دو تا پرينتر و اسكنر هم نيست (اينها مال كسي بود به ارزش 450 هزار تومن)
قيمت سيستم خودم كه تازه آپ گريد كرده بودم (2 هفته قبل) 800 هزار تومن بود.
خلاصه پليس امد انگشت نگاري و .... ، فهميدم سارق دستكش دستش بوده.
نكات جالب اين بود:
--------دزد ناشي نمي دونسته وب كم چيه چون بالاي كيس بوده و اون رو گزاشته پايين و نبرده
--------مانيتور زير ميز كهع ظاهر خيلي تميزي داشته ولي سوخته بوده رو نبرده
--------با كفش وارد نشده(همه جا تميز بود)
--------قفل را نشكسته(هيچ علامتي از ورود با زور مشاهده نشد)
--------سر وصدا نكرده(هيچ كدوم از همه سايه ها نفهميدن)
--------هيچ چيز ديگه رو هم نبرده فقط فقط فقط رايانه با تمام تجهيزاتش(50 هزار تومن يك متري كامپيوتر بوده)
--------تلفن بيسيم برد بالا رو هم نبرده(2 متري كامپيوتر بوده)
--------كامپوتر بيمه هم نبوده !
ضمنا من دو روز قبلش براي يكي از دوستان يك سيستم به ارزش 2/1 ميليون تومن جمع كردم كه حدس ميزنم من از تو اونجا تعقيب كردن و دنبال اون سيستم بودن ولي دستشون به گوشت نرسيده گفتن از آبش بخوريم
خلاصه خيلي مراقب باشيد دزدي ها خيلي خيلي حرفه شده ، حالا كامپيوتر به درك اطلاعات درونش .....
خلاصه بعد از هزار گمانه زدن خودم به اين نتيجه رسيدم كه دزد يا براي كسي و يا براي خودش كار مي كرده و براي اين يا اينجور سيستم ها مشتري نقد داشته
---
راستي الان هم شانسي اورم كه براي يك موضوعي يه كامپوتر اومد اينجا، اميدوارم موفق باشيد
ديدار بعدي ما يك ساعت ، يك روز، يك هفته ، يك سال ، .... ديگر