سلام بر دوستان مهربوون 
من سر یه پروژه الان مدتیه که دارم سویش رو یاد می گیرم !!
چیز زیادی بلد نیستم (یعنی خیلی کم بلدم:دی)
به مشکلات زیادی بر خوردم که دونه دونه حل شد !
یه مشکلی که خیلی زیاد منو اذیت کرد این بود که می خواستم یه عکس رو ببرم توی اسکرول بار ! ولی نتونستم! توی سمپل ها خود سویش یه نمونه بود که متاسفانه اسکرول بارش برای سایز اون عکس خاص تعریف شده بود ! منم که از کد مداش سر در نمی یاوردم !!
حالا با کلی گشتن تونستم یه کاری بکنم که با جا به جا کردن موس عکس بالا و پایین بشه !
حالا سوالم اینه :
من چی جوری می تونم یه عکس رو ماسک بکنم !!! (اگه اشتباه نکنم اصطلاحش همینه؟ !
)
توی یکی از اون آموزش هایی که دیدم یه آموزش داشت ماسک کردن عکس
که چون اون آموزش قدیمی بود من نتونستم اون کارو بکنم (اخه اصلا اون گزینه هایی که تو آموزش می گفت وجود ندشت !!
)
مشکل من اینکه وقتی مثلا عکس می ره بالا محدودیت نمایش نداره ! یعنی می ره روی بقیه چیزایی که اون بالاست !
این عکسو ببینید :
من الان عکس بردم به بالاترین حالتش
اینجوری که می شه میره توی هدر و اون قسمت های بالایی
من می خوام به اندازه این مسطیل خاکستریه معلوم باشه و بالا که می ره دیگه معلوم نباشه !
نمی دونم منظورمو متوجه شدید یا نه
اگه نه بیشتر توضیح بدم :دی
ممنون می شم منو راهنمایی کنید

من سر یه پروژه الان مدتیه که دارم سویش رو یاد می گیرم !!
چیز زیادی بلد نیستم (یعنی خیلی کم بلدم:دی)
به مشکلات زیادی بر خوردم که دونه دونه حل شد !
یه مشکلی که خیلی زیاد منو اذیت کرد این بود که می خواستم یه عکس رو ببرم توی اسکرول بار ! ولی نتونستم! توی سمپل ها خود سویش یه نمونه بود که متاسفانه اسکرول بارش برای سایز اون عکس خاص تعریف شده بود ! منم که از کد مداش سر در نمی یاوردم !!
حالا با کلی گشتن تونستم یه کاری بکنم که با جا به جا کردن موس عکس بالا و پایین بشه !
حالا سوالم اینه :
من چی جوری می تونم یه عکس رو ماسک بکنم !!! (اگه اشتباه نکنم اصطلاحش همینه؟ !

توی یکی از اون آموزش هایی که دیدم یه آموزش داشت ماسک کردن عکس
که چون اون آموزش قدیمی بود من نتونستم اون کارو بکنم (اخه اصلا اون گزینه هایی که تو آموزش می گفت وجود ندشت !!

مشکل من اینکه وقتی مثلا عکس می ره بالا محدودیت نمایش نداره ! یعنی می ره روی بقیه چیزایی که اون بالاست !
این عکسو ببینید :

من الان عکس بردم به بالاترین حالتش
اینجوری که می شه میره توی هدر و اون قسمت های بالایی
من می خوام به اندازه این مسطیل خاکستریه معلوم باشه و بالا که می ره دیگه معلوم نباشه !
نمی دونم منظورمو متوجه شدید یا نه

ممنون می شم منو راهنمایی کنید