مارک کردن لینک

pendesign

Member
دوستان چطوری میتونم CSS تعریف کنم که با رفتن موس بروی یک لینک ، لینک مارک بشه ... منظورم اینه که یک کادر رنگی دور متنمون که لینک شده ظاهر بشه . درست مثل لینک های سایت >>www.adobe.com

pendesign

Member
یک سوال دیگه در رابطه با لینک ها دارم که همینجا مطرح میکنم . به این صفحه توجه کنید >> http://webilix.com/fa/ همونطور که مشاهده کردید در بالای صفحه لینک صفحات سایت قرار داده شده که به صورت عکس هستند . با رفتن موس بروی لینک عکسمون کم کم از " آلفای " پایین به " آلفای " بالا تغییر رنگ میده . یعنی کم رنگه و بعد کم کم پررنگ میشه . توجه داشته باشید منظور من عکس ها است نه مابقی لینک ها .

tabib_m

Member
دوستان چطوری میتونم CSS تعریف کنم که با رفتن موس بروی یک لینک ، لینک مارک بشه ... منظورم اینه که یک کادر رنگی دور متنمون که لینک شده ظاهر بشه . درست مثل لینک های سایت >>www.adobe.com
سلام
از css میتونی استفاده کنی.
از onMouseOver هم میتونی استفاده کنی.

که فکر کنم مورد اول آسون تر (و معقول تر) باشه:
HTML:
<html>
<head>
<style>
a:hover{
    color: red;
    background-color: green;
}
</style>
</head>
<body>
<a href='http://www.majidonline.com'>
Go To MajidOnline
</a>

</body>

pendesign

Member
خیلی ممنون دوست من ، متوجه شدم . ولی در مورد سوال دوم هم اگه کسی بتونه کمک کنه خوبه ... .

در مورد دومین سوالت

این کاری که می خوای توی اینترنت اک.سپلورر فقط انجام میگیره و بقیه ی مرورگر ها اون رو پشتیبانی نمی کنند

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
سلام
اگز مد نظرت هست که در زمان مشخصی، مثلا 5 ثانیه، کم کم fade بشه با ید از جاوا اسکریپت استفاده کنی

tabib_m

Member
در مورد دومین سوالت

این کاری که می خوای توی اینترنت اک.سپلورر فقط انجام میگیره و بقیه ی مرورگر ها اون رو پشتیبانی نمی کنند
من با فایرفاکس اجرا کردم ، کار کرد.
فایل .js ش هم پیدا کردم (آپلودش کردم)
فقط حوصله نکردم دقت کنم ببینم چجوری باید استفاده کرد.

شما این فایل رو توی برنامه ت صدا بزن
و ببین توی کد همون صفحه ، چجوری ازش استفاده شده ، همین کار رو بکن.

موفق باشید.

پیوست ها

• JSFX_FadingRollovers.zip
    2.5 کیلوبایت · بازدیدها: 3
من با فایرفاکس اجرا کردم ، کار کرد.
فایل .js ش هم پیدا کردم (آپلودش کردم)
فقط حوصله نکردم دقت کنم ببینم چجوری باید استفاده کرد.

شما این فایل رو توی برنامه ت صدا بزن
و ببین توی کد همون صفحه ، چجوری ازش استفاده شده ، همین کار رو بکن.

موفق باشید.

من اپرا دارم
توی اون کار نمی کنه

جدیدترین ارسال ها

بالا