لیوان!

mamali132002

Active Member
سلام خدمت همه
قبل از هر چیز یک معذرت خواهی بابت کنار رفتن از مسابقه باید ازتون بکنم... راستیتش من دیگه مثل قبل نمی تونم اینجا بیام و خیلی کم میشه که سرم خلوت بشه. برای همین تو مدت مسابقه یک پروژه دیگه به شرکتمون خورد که مجبور شدم کاملا ذهنم رو طرف اون ببرم. چون من vray کار میکردم و تقریبا الان بالای 12 تا تیزر با vray رندر کردم ولی به صورت Object و motion graphic ترکیب میشدن ولی این یکی با اونا فرق داشت هم محیط داشت هم انیمیشن تغریبا سنگینی داشت و Object اصلی هم مداوم این ور و اون ور میرفت.(object یک اتو لباس بودش) حتما کسایی هم که با vray کار میکنن میدونن که vray مشکل انیمیشن GI داره و Noise میده. محیطی که تکون نخوره رو میشه مشکلش رو بر طرف کرد ولی تو محیط متحرک کار خیلی سخت و پیچیده ای میشه. خلاصه با کلی درد سر و بالا بردن sample های GI و دست بردن تو تنظیماتش انیمیشن سالم رندر شد.
از اون موقع افتادم دنبال یک سیستم رندر فوق العاده قوی و در عین حال یک سیستم رنگی جذاب داشته باشه ... من با maxwell پارسال آشنا شدم اما سرعت رندرش یکمی منو اذیت میکرد و نتونستم ادامه بده ولی وقتی تو شرکت رفتم و با سیستم net render آشنا شدم فهمیدم که میشه یه کارایی کرد ... همین جا از دوست خوبم NAKOOT تشکر میکنم که با پست فوق العاده خوبش منو خیلی به maxwell علاقه مند کرد و باعث شد که من بد جوری رو سیستمش تحقیق کنم. و الان تونستم مشکل سرعت رندر رو بر طرف کنم از طریق net render و وقتی که رندر میکنم 2 تا دستگاه ( اگر بازم باشه دستگاه سرعت بدجوری زیادتر میشه) با هم 1 frame رو رندر میکنن که خیلی سرعت بالا رفته.

متریال editor این سیستم فوق العاده قوی و دارای shader های بسیار قوی هستش که خیلی به جذابیت کار اضافه میکنه از طرفی خیلی کم پیش میاد که بخواین کار رو بعد از رندر تو Photoshop تغییر gamma و ... بدین چون دلتون نمیاد.

به هر حال بیشتر از این سرتون رو درد نمیارم چون اینجا حای این حرفا نیست.
امروز داشتم با maxwell تست متریال و رندر بدون HDRI میکردم که بعد یک همچین چیزی ساختم امیدوارم خوشتون بیاد:

ali_172

Member
لیوان قشنگیه
امیدوارم نوشیدنی های شیرینی باهاش بنوشی
موفق باشی

pixolator

Member
تو ما یا هم پر پر زیاد می زنه هم GI و هم FinalGather معمولا هم ما اجسام ثابت رو بیک(bake) می کنیم و بقیه رو هم یه جوری می پیچونیم !
:wink:
ولی این لیوانه هم خیلی جالب شده...من یه مدت با این renderer سر و کله زدم ولی بهم پروژه ای نخوردش که برم سراغش...موفق باشید به هر حال

باید زمان رندر خیلی بالایی داشته باشه این شکست نور های عجیب و غریب...بیچاره کاممپیوتر شما :D :wink:

nivan

Member
از اون موقع افتادم دنبال یک سیستم رندر فوق العاده قوی و در عین حال یک سیستم رنگی جذاب داشته باشه ... من با maxwell پارسال آشنا شدم اما سرعت رندرش یکمی منو اذیت میکرد و نتونستم ادامه بده ولی وقتی تو شرکت رفتم و با سیستم net render آشنا شدم فهمیدم که میشه یه کارایی کرد ... همین جا از دوست خوبم NAKOOT تشکر میکنم که با پست فوق العاده خوبش منو خیلی به maxwell علاقه مند کرد و باعث شد که من بد جوری رو سیستمش تحقیق کنم. و الان تونستم مشکل سرعت رندر رو بر طرف کنم از طریق net render و وقتی که رندر میکنم 2 تا دستگاه ( اگر بازم باشه دستگاه سرعت بدجوری زیادتر میشه) با هم 1 frame رو رندر میکنن که خیلی سرعت بالا رفته.

بنام خدا
ممنون از كار زيباتون

ممكنه كمي درباره اين سيستمي كه براي رندر كرن استفاده ميكنيد توضيح بديد...
1- آقا اين سيتم تحت شبكه است؟
2- آيا نياز به سرور داره يا نه كل مجموعه به عنوان يك سيستم شناخته ميشه.
3- مثلاً فريمي كه با يك سيستم 3 ساعته رندر ميشه تو اين سيتم 1:30 ساعته ميشه؟ كمتر يا بيشتر؟ مثلاً اگه 10 تا استيشن رو اختصاص بديم واقعاً سرعت 10 برابر ميشه؟
4- محدوده اضافه كردن سيستم داره؟
5- از 100 چه مقداري از بار شبكه رو به خودش اختصاص ميده؟
6- محدود به 3دي است يا نه؟

سوالام زياد شد ببخشيد...

mamali132002

Active Member
1- شما میتویند توی شبکه ببریدش و سرعت کار رو افزایش بدین. ولی خارج از شبکه هم رندر میکنه.
2-سرور که نه ولی شما باید همه کامپیوتر هاتون رو شبکه کنید و maxwell رو تو همه نصب کنید بعد تو net render باید IP ها رو به یک سیستم وصل کنید ... توی backburner مکس مثلا همه server ها به یک manager وصل میشن. اینم همچین حالتی داره.
3- بستگی به تعداد کامپیوتر که توی شبکه هستن داره. اشتباه نکنید maxwell رندرش زمان بسیار زیادی میبره چون Light simulator داره .. و تا اینجا که من باهاش کار کردم 1 noise هم توی انیمیشن نداده. ولی سییستم جالبش اینه که به شما امکان میده یک فرم رو با چند تا کامپیوتر بزنید. من با 2 تا تست کردم ولی بیشتر هم جواب میده.
4- فکر نکنم
5-وقتی که توی رندر میره بهتره که کامپیوتر رو به حال خودش بزارین. چون خیلی سنگینه.
6- نه با همه ی نرم افزارهای 3d تقریبا کار میکنه و plugin داده براشون. اخریا هم من برای max9 رو گرفتم و عالیه.

Shouli

Active Member
سلام من با این که از برنامه های 3d سر در نمیارم ولی از این طرح خیلی خوشم اومد .

Mehdi_Lover3dsmax

مسئول مدرسه گرافیکی سه بعدی
سلام
ببینم این Maxwell قابلیت بردن انیمشن از max به اونو داره یا فقط در حد حرکت دوربین هست
چون تا اونجایی که میدونم یک محیط جدا داره

mamali132002

Active Member
راستش من خودم برای particle و effect هایی که با plugin ها انجام میشه رو خیلی هاشون تست نکردم.
ولی برای مثال realflow رو جواب میده. ولی در مورد particle های مکس رو support میکنه یا نه هنوز تست نکردم.

ولی در کل قابلیت رندر مستقیم از max رو داره بدون باز کردم studio اصلی.

جدیدترین ارسال ها

بالا