لینک بدون خط !!

hussein

Member
ضمن عرض سلام خدمت تمام دوست گرامی

یه سوال ! چطوری می شه یه نوشته رو به صورت لینک در آورد بدون اینکه اون لینک به صورت آندر لاین (underline ) در بیاد مثل همون عناوین انجمن ها در همین سایت مجید آنلاین که بدون آندر لاین هستند ؟ من در properties قسمت لینک رو نگاه کردم ولی چیزی نبود ! ولی من رنگ لنیک رو عوض کردم این تغییر برای کل صحفه اعمال شد نه یک لینک مجزا میخوام این کار رو برای یه لینک مجزا انجام بدم . اگه می شه راهنمائی کنید .

پیشاپیش از زحمات دوستانی که وقتشونو برای جواب دادن صرف می کنن ممنونم .

hussein

Member
دوست عزيز از راهنمايي شما ممنون ولي اين كاري كه شما گفتيد رو انجام دادم درست شد يعني لينكها بدون آندر لاين ميان ولي اگه بخوام اين كار رو براي يه سري از لينكهاي صفحه اعمال كنم ولي بقيه لينكها آندرلاين دار باشن چي ؟ راه حلي داره ؟

iRWEBDES

Active Member
لينكي كه ميخواي آندرلاين داشته باشه رو به طريق زير عمل كن ... :
صفحه رو تو فرنت پيج باز كن ...
جمله اي كه ميخواي لينك بشه رو لينك بده ... اگر اين كد را زده باشي بدون آندر لاين ميشو د...
جمله اي كه لينك شده رو select كن و روي دكمه Underlne كليك كن ...

hussein

Member
دوست عزيز
از راهنمايي شما واقعا ممنونم
من اون راه فرونت پيج رو مي دونستم حتي برا فارسي نويسي هم فعلا از اين راه استفاده مي كنم مي خواستم بينم كه راه ديگه اي داره كه بشه تو دريم ويور اين كار رو كرد كه شما لطف كردين و راهنمايي كردين از شما واقعا ممنونم .

iRWEBDES

Active Member
hussein گفت:
دوست عزيز
از راهنمايي شما واقعا ممنونم
من اون راه فرونت پيج رو مي دونستم حتي برا فارسي نويسي هم فعلا از اين راه استفاده مي كنم مي خواستم بينم كه راه ديگه اي داره كه بشه تو دريم ويور اين كار رو كرد كه شما لطف كردين و راهنمايي كردين از شما واقعا ممنونم .
تو دريم ويور هم همونراه ... فرقي نداره ...
ولي براي اين يك كار و فارسي نويسي فقط من فرانت پيج رو ترجيح ميدم ...

hajbahman

Member
ببين حاجي جون ! :wink:
فقط كافيه چند تا استايل براي لينك درست كني ! اينجوري:

کد:
a.xxx:link { style}
a.xxx:hover {style}

a.yyy:link {style}
a.yyy:link {style}
بعد اين استايلارو به لينكات اعمال مي كني :
کد:
<a href="path"  class="xxx">text</a>
<a href="path"  class="yyy">text</a>

SA_EB

Member
با سلام:
يك راه ديگه هم داره :
""=a href>
";'onMouseOver="this.style.color='#xxxxxx
";'onMouseOut="this.style.color='#yyyyyy
</a>متن دلخواه<

E___V___I___L

New Member
بايد رو صفحه كليك سمت راست كني و گزينه Page Properties رو انتخاب كني و بعد از اين منوي كه برات باز شد سمت چپ رو گزينه Links كليك كن و Always Underline رو به Never Underline تغير بده ديگه لينكهاي كه تو صفحت وجود داره بدون خطه

E___V___I___L

New Member
بايد رو صفحه كليك سمت راست كني و گزينه Page Properties رو انتخاب كني و بعد از اين منوي كه برات باز شد سمت چپ رو گزينه Links كليك كن و Always Underline رو به Never Underline تغير بده ديگه لينكهاي كه تو صفحت وجود داره بدون خطه

جدیدترین ارسال ها

بالا