چطوري ميشه طبق توضيح شكل عمل كرد
T trova Member Jun 6, 2005 #1 چطوري ميشه طبق توضيح شكل عمل كرد پیوست ها 000.gif 7 کیلوبایت · بازدیدها: 7
d@nial Well-Known Member Jun 7, 2005 #2 شما باید از فریم استفاده کنید بدین صورت که اون قسمتی رو که میخواین لینکها توش باز بشن رو بهش یه فریم میدین مثلا به نام I1 بعد به لینکهای سمت راست لینک صفحه ای رو که میخواین باز شه رو میدین البته باید target رو I1 بزاری
شما باید از فریم استفاده کنید بدین صورت که اون قسمتی رو که میخواین لینکها توش باز بشن رو بهش یه فریم میدین مثلا به نام I1 بعد به لینکهای سمت راست لینک صفحه ای رو که میخواین باز شه رو میدین البته باید target رو I1 بزاری
T trova Member Jun 7, 2005 #3 اينطوري منظورم نبود من تو شكل دو مستطيلي كه كشيدم هر دو تو يه صفحه هستند و فقط مستطيل دوم تغيير ميكنه
اينطوري منظورم نبود من تو شكل دو مستطيلي كه كشيدم هر دو تو يه صفحه هستند و فقط مستطيل دوم تغيير ميكنه
d@nial Well-Known Member Jun 7, 2005 #4 trova گفت: اينطوري منظورم نبود من تو شكل دو مستطيلي كه كشيدم هر دو تو يه صفحه هستند و فقط مستطيل دوم تغيير ميكنه کلیک کنید تا باز شود... مگه من چی گفتم؟؟؟
trova گفت: اينطوري منظورم نبود من تو شكل دو مستطيلي كه كشيدم هر دو تو يه صفحه هستند و فقط مستطيل دوم تغيير ميكنه کلیک کنید تا باز شود... مگه من چی گفتم؟؟؟
d@nial Well-Known Member Jun 7, 2005 #6 مربعی که قراره صفحات توش باز بشن : کد: <iframe name="I1" src="1.htm"></iframe> کد هر کدوم از لینکها : کد: <a target="I1" href="link.htm">link</a> مشکلی بود در خدمتم موفق باشید
مربعی که قراره صفحات توش باز بشن : کد: <iframe name="I1" src="1.htm"></iframe> کد هر کدوم از لینکها : کد: <a target="I1" href="link.htm">link</a> مشکلی بود در خدمتم موفق باشید
album Member Jun 7, 2005 #7 trova گفت: با كدام گزينه لينكشون كنيم به هم کلیک کنید تا باز شود... دانیال جان عالی بود میشه بگید trova این نمونه رو کجا دیدی ؟ حالا اینو جواب ندید مشکلی نیست میشه بگید قرار توش فقط نوشته قرار بگیره یا صفحه ای جداگانه لینک داده بشه ؟
trova گفت: با كدام گزينه لينكشون كنيم به هم کلیک کنید تا باز شود... دانیال جان عالی بود میشه بگید trova این نمونه رو کجا دیدی ؟ حالا اینو جواب ندید مشکلی نیست میشه بگید قرار توش فقط نوشته قرار بگیره یا صفحه ای جداگانه لینک داده بشه ؟