لينك دانلود براي چليپا

gollpesar

Member
دوستان سلام
من فايل زيپ شده ي چليپا رو يه جا آپلود كردم اميدوارم بتونيد از اون استفاده كنيد .
( الان ساعت 3:45 روز جمعه به وقت ايران هست و اين لينك تا روز يكشنبه ساعت 17 بعد از ظهر به وقت ايران اعتبار دارد )
پس حتما دانلودش كنيد
يا علي
اين هم لينكش :‌http://www.sharemation.com/mfarazmand/chalipa.zip

gollpesar

Member
من به يكي سپردم اميدوارم بتونه كاري برامون بكنه . اگه شد كه بهتون خبر مي دم

Babak Sateli

Active Member
دوستان عزيز

اينجا انجمن مسايل عمومي گرافيك است !

اين برنامه ها ، برنامه هاي مخصوص تايپ هستند كه شما داريد يكي يكي در اين
موضوع مطرح مي كنيد. لطفاْ سوالات خود را در مكان مناسب و انجمن مربوطه
بيان كنيد كه در غير اين صورت سوال حذف خواهد شد.

با تشكر

gollpesar

Member
آقا بابك ببخشيد اما اگه اجازه بدين من جواب بيقرار رو بدم . عزيز جان برنامه زرنگار قفل سخت افزاري داره !!!! براي همين نميشه از اينترنت دانلود كرد تازه اگه بشه نمي توني باهاش كار بكني !!
يا علي

gollpesar

Member
دوستان قضيه كلك منتفي هستش چون اين آقايي كه من بهش سپرده بودم گفت كه اين برنامه قفل سخت افزاري داره !!!!
يا علي

roozbeh007

Member
دوست عزیز اگر شما بتونید خود برنامه رو به من بدید، من یه نفر رو میشناسم که میتونه برنامه رو طوری کرک کنه که احتیاج به قفل سخت افزاری دیگه نداشته باشه.
مثلاً ما خودمون الان داریم از برنامه Flexi 7.5 Pro استفاده میکنیم که همراه با قفل سخت افزاری میاد ولی این بابا کرکش کرده و کاری کرده که برنامه اون تکه سخت افزاری رو چک نمیکنه. حالا شما حتی فایل دموی اون رو هم بدی، من فول ورژن شدش رو بهتون میدم

Saeid Taheri

Active Member
roozbeh007 گفت:
دوست عزیز اگر شما بتونید خود برنامه رو به من بدید، من یه نفر رو میشناسم که میتونه برنامه رو طوری کرک کنه که احتیاج به قفل سخت افزاری دیگه نداشته باشه.
مثلاً ما خودمون الان داریم از برنامه Flexi 7.5 Pro استفاده میکنیم که همراه با قفل سخت افزاری میاد ولی این بابا کرکش کرده و کاری کرده که برنامه اون تکه سخت افزاری رو چک نمیکنه. حالا شما حتی فایل دموی اون رو هم بدی، من فول ورژن شدش رو بهتون میدم
روزبه جان آقا شنا ميتوني برنامه Swift 3d نسخه دموش

رو هم كركش كني ؟

با تشكر .

Peyman-Pop

Active Member
هر دمو قابلیت کرک شدن نداره بستگی‌ به برنامه نویسی‌ اون فرد داره که چه چیز هایی‌ رو حذف و یا اضافه کرده باشه .

roozbeh007

Member
Saeid_Taheri گفت:
roozbeh007 گفت:

رو هم كركش كني ؟

با تشكر .
جناب طاهری برنامه سویفت که خیلی وقته قفلش شکسته شده!

Saeid Taheri

Active Member
roozbeh007 گفت:
Saeid_Taheri گفت:
roozbeh007 گفت:

رو هم كركش كني ؟

با تشكر .
جناب طاهری برنامه سویفت که خیلی وقته قفلش شکسته شده!
جدي مي گين ؟!

ميشه لينك بدين ؟

با تشكر .

amir_s

Active Member
من قبلا كلك رو از همين سايت دانلود كردم
نمي دونم لينكش كجاست
توي انجمن فوتو شاپ بگرديد عنوان تاپيكش هست : خط نستعليق در فتو شاپ

ashkan 261

Active Member
سلام

من میر عماد خریدم موشت سیدی وارد کنید !

پلیپا خریدم اورجینال بود گفت این نسخه آزمایشیه !

میرعماد دانلود کردم اجرا نشد !

خوشنگار دانلود کردم اجرا نشد !

مریم خریم فقط فارسی نویس اجرا شد !

لین های اول و دوم این تاپیک هم نات فاند شد .!

خدا وندا مرا نجات بده :دی

جدیدترین ارسال ها

بالا