ليستي از سايتهاي ارايه دهنده هاست مجاني - بعضي هاش با حاله!!!

Tyros

Member
يه مقدار مرتبش كردم تا شما بيشتر صفا كنيد: 8O

[web:57d9527b4b]http://www.geocities.com/tyros_2004/list_of_free_web_hosting_service.html[/web:57d9527b4b]

MrMohi

Active Member
بابا آرین جان ! یه کم ملاحظه کن عزیز . نمیگی یه وقت بیهوش شیم؟! اینا رو از کجا گیر آوردی؟ یه کدومشون رو دیدم 100 مگابایت فضا میداد ! جدا دمت صفا . حالی دادی

Tyros

Member
daryvary گفت:
-.............................

;)
تبليغ ممنوع
سامان

واقعا شما قكر ميكنيد كه من دارم تبليغ ميكنم؟؟
من نميدونم اين ديگه چه داستاني شده!؟؟؟ من اين صفحه رو گذاشتم تا دوستان در صورت نياز بتوانند از آن استفاده كنند ولي شما به چشم تبليغ به اين تاپيك نگاه ميكنيد!!!!! :?

Salar

Active Member
فكر نكنم تبليغي در ميون باشه Tyros كه از اين كارش پولي به جيب نميزنه...يا اينكه براي اون سايتها داره تبليغ مي كنه!!!...ايول Tyros كه اينهمه سايت خارجي رو ميشناسي...

آقا بگيد از ميون اين همه كدوم بهتره. سرعتش بيشتره. امكاناتش بيشتره و ...

راستي من اينها رو قبلا توي دايركتوري گوگل ديده بودم البته بد برداشت نشه ها

daryvary

Member
نخير
انگار اين سامان خان كلا مشكل داره
دوستان ايشون پست من رو اديت كردن. چون من اولين هاست رايگان فارسي رو معرفي كردم!
آخه جناب سامان خان:
همه سايتهاي فوق هم هاست ميفروشن . فكر نكنم كه هيچ سايتي باشه كه هاست رايگان بده ولي خودش هاست نفروشه! پس بيخيال شيد ديگه
دوستان هر كس هاست رايگان ايراني ميخواد ميتونه به آيدي زير روي ياهو مسنجر پيغام بده تا من آدرس سايت رو براش بفرستم:
hamed_afshar

Pooriya_Online

Active Member
برا ما كه اينو مينويسه:

You have been directed to this page because there are errors with your Marketscore configurations and settings. Marketscore members, please go to the Members section at www.marketscore.com and configure your browser. If you have any questions, please feel free to contact us at [email protected].

mossi

Member
آقا تي رز نگفتي كدوماش بهتره

من چند تا را ديد زدم . تواينا نميشه فايل هاي بزرگتر از
500 كيلو آپ كرد.

ara

Member
بابا ايشون كه كاري رو نكرده من عين همين ليست رو روي يكي از سي دي هام دارم سي دي آموزش طراحي وب سايت
:twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:
:wink:

mossi

Member
آقا ara

من به سايت شما سر زدم ولي نوشتع هاش اينجوري است
اموزش ويرچوال سي دي 1.0
Posted by aghahamidgol on ، 3 ، 1382 (29 reads)
Topic

mohammad200300 writes "Virtual CD ابتدا برنامه Virtual CD را نصب ميكنيد و در طول مراحل نصب در قسمت Number of Drives تعداد درايو مجازي خود را تايين كنيد البته بعد از نصب برنامه نيز ميتوانيد تعداد درايوهاي مجازي خود را تايين كنيد و بهتر است از سه درايو مجازي استفاده كنيد در اين حالت ميتوانيد سه برنامه كه براي اجرا نياز به cd دارند را به طور هم زمان اجرا كنيد و حتي ميتوانيد با استفاده از همين د
چه فونتي استفاده ميكنيد شما؟

جدیدترین ارسال ها

بالا