لوگو mega

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
سلام.
این لوگو رو برای یکی از دوستانم طراحی کردم. اولین کار لوگوم هست.
فقط میخوام درباره اصل و ایده کار توضیح بدین. اگر تایید شد، تمیزتر روش کار میکنم.
با تشکر :rose:
attachment.php

پیوست ها

• mega logo 2.jpg
    mega logo 2.jpg
    581.7 کیلوبایت · بازدیدها: 32
آخرین ویرایش:

Soldier

Member
سلام

کار جالبیه ، فقط به نظر میشه در انتخاب فونت برای کلمه mega سلیقه بیشتری به خرج داد.

موفق باشی

سلجر

سلام

شانس آوردی گفتی کار اولته و اگر نه . . . :mad:

بابا این انارای ساوه رو پشت سرهم میزنی تو بدن اینطوری کار میدی بیرون؟!!!

من اگه یدونه از اون انارایی که شما میخوری رو بخورم واست لوگو میزنم در حد بوندس لیگا :):green:

ولی جدای شوخی میدونم زحمت کشید و بهت تبریک میگم و اگه نظر من رو میخوای من به شخصه لوگوهای مفهومی را بیشتر میپسندم . . .

موفق باشی

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
سلام

شانس آوردی گفتی کار اولته و اگر نه . . . :mad:

بابا این انارای ساوه رو پشت سرهم میزنی تو بدن اینطوری کار میدی بیرون؟!!!

من اگه یدونه از اون انارایی که شما میخوری رو بخورم واست لوگو میزنم در حد بوندس لیگا :):green:

ولی جدای شوخی میدونم زحمت کشید و بهت تبریک میگم و اگه نظر من رو میخوای من به شخصه لوگوهای مفهومی را بیشتر میپسندم . . .

موفق باشی
اوه اوه. یعنی این همه افتضاحه کارم؟
انار کجا بوده الان بابا؟ هنو تازه گل وا کردن. ان شاءالله گذرت افتاد این ورا انقدر انار بهت میدم که از مایکروسافت بیان دنبالت با هواپیما اسکورتت کنن. :lol: والا ما شنیدیم هر کی ماهی بخوره متفکر میشه. انارو نشنیده بودیم.
بازم ممنون که نظر دادی :rose:

اوه اوه. یعنی این همه افتضاحه کارم؟
انار کجا بوده الان بابا؟ هنو تازه گل وا کردن. ان شاءالله گذرت افتاد این ورا انقدر انار بهت میدم که از مایکروسافت بیان دنبالت با هواپیما اسکورتت کنن. :lol: والا ما شنیدیم هر کی ماهی بخوره متفکر میشه. انارو نشنیده بودیم.
بازم ممنون که نظر دادی :rose:

آقا با من کل کل نکن یهو دیدی از بحث لوگو رفتیم تو آشپزی! :green: بعد این ناظم میاد این تایپیک رو میزنه میترکونه!!!:wink:

اما در جواب صحبتت باید بگم خب ماهی رو که خالی نمیخورن معمولاً همیشه ماهی شکم پر رو داخلش یه عالمه رب انار میزنن:green: نمیزنن؟!!! :lol::green:

خیلی گلی / فدات :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا