لوگو.ویزیت.لیبل(mpz)

yazdi_2007

Well-Known Member
سلام دوستان.
mpz یعنی مسعود پور زحمتکش. استاد دانشگاه یزد و تهران. در زمینه کامپیوتر ( سخت افزار - نرم افزار - it ) تدریس می کنند.
از من خواستن تا لوگو و بقیه چیزا رو براشون طراحی کنم. اینه که منتظر نظرای شمام.

ممنون:wink:

alionline1366

Active Member
لوگو جالبه کارت که چیز خواصی نداره ساده هست فقط لوگو توش نقش بازی میکنه ولی لیبل خیلی شلوغ شده و کلا میتونستی لیبل رو خیلی بهتر کار کنی

hamid

Well-Known Member
من نمیبینم چرا تصویرا بگیر نگیر داره من که حساب کاربریمو رفتم دوباره فعال کردم ولی چیزی رو رویت نمینمایم
در کل من ندید میگم خوبه :دی

Saeed

Well-Known Member
استاد دانشگاه فروشگاه اینترنتی داره !! :lol:

بگذریم ، اول نظراتم :

حالت شیشه ای که دادی به mpz بنظرم خیلی زیادیه !! ینی زیادی اوومده پایین ،یکمی ببرش بالا
قسمت پایین حرف P که روی اوون بنفش هست ، اگه تونستی یه دور سفید 1پیکسلی بهش بدی شیک میشه ، یا اگه تنوستی دورشو ببر
0101010 بنظرم یمکی زیادی درشتن ، اگه بتونی حالت بهتری مثل اوون فیلمه بهش بدی خوب میشه
بکگراند 01011 چند وقت پیش gilas یه آموزشی واسه ساخت لوگوی ps گذاشت ، اگه بتونی تو بکگراند بریده شدت اعمال کنی خوب میشه

و اما اینا فقط نظر شخص شخیص بنده بود :دی طرحاهای شیکی شدن در حد بارسلونا

موفقیت :rose:

yazdi_2007

Well-Known Member
من نمیبینم چرا تصویرا بگیر نگیر داره من که حساب کاربریمو رفتم دوباره فعال کردم ولی چیزی رو رویت نمینمایم
در کل من ندید میگم خوبه :دی

:shock:

استاد دانشگاه فروشگاه اینترنتی داره !! :lol:

بگذریم ، اول نظراتم :

حالت شیشه ای که دادی به mpz بنظرم خیلی زیادیه !! ینی زیادی اوومده پایین ،یکمی ببرش بالا
قسمت پایین حرف P که روی اوون بنفش هست ، اگه تونستی یه دور سفید 1پیکسلی بهش بدی شیک میشه ، یا اگه تنوستی دورشو ببر
0101010 بنظرم یمکی زیادی درشتن ، اگه بتونی حالت بهتری مثل اوون فیلمه بهش بدی خوب میشه
بکگراند 01011 چند وقت پیش gilas یه آموزشی واسه ساخت لوگوی ps گذاشت ، اگه بتونی تو بکگراند بریده شدت اعمال کنی خوب میشه

و اما اینا فقط نظر شخص شخیص بنده بود :دی طرحاهای شیکی شدن در حد بارسلونا

موفقیت :rose:

ممنون سعید جان -:rose: من همین نظرای شخص شخیصتو دوست دارم :green:

جدیدترین ارسال ها

بالا