لوگو شخصی خودم

king75

Member
اول از همه بگم اینها ایده کار هست و تصمیم گرفتم یک لوگو برای خودم درست کنم توپ:rose:

چون لوگو ندارم:lol:

خوب حالا شروع می کنیم

نظراتتان را بگید ؟

هم اکنون نیاز مند نظر های شما هستیم

اولی = با چند شکل درست کردم - مفهومی نداره

دومی = شبیه عروس دریایی شده کلمه 3 را کمی فشرده کردم و D را چسباندم بهش

سومی = این داشتم فکر می کردم چی بزنم همین طوری با موس بازی می کردم و فکر می کردم این در اومد گفتم بگذارم

چهارمی = کلمه E و D رو به هم چسباندم و شکلک مثل خنده در آوردم

چهارم = این هم با 3 کلمه یک مکعب در آوردم البته بعدا مرتب می کنم

الان بیشتر می خواهم بپرسم ایده کدوم بهتره و به ترتیب بریم جلو

:paint:
کلا تو این تاپیک تا به یک لوگو توپ برای خودم نرسم ول کن نیستم

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    67.8 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • 2.jpg
    2.jpg
    49.2 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • 3.jpg
    3.jpg
    67.2 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • 4.jpg
    4.jpg
    36 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • 5.jpg
    5.jpg
    50.3 کیلوبایت · بازدیدها: 4
آخرین ویرایش:

king75

Member
خواهش می کنم نظر بدید خیلی برام مهمه باید این لوگو رو بسازم

برایم خیلی مهمه

راستی اگه شما پیشنهادی به ذهنتان می رسه بگید

اول اسمم که E و اول کلمه دیزاین d و اول فامیلی ام ch هست که می گیم c

اگه به نظرتون چیزی میرسه بگید:paint:

سلام عرفان
اومدم کمکت...خوشحال شدی؟
دوست عزیز اینکه از چند تا چیز شروع خوبیه
حالا یه نکته ... به عنوان یه مشق کوچولو اینکارو بکن... 20 تا طرح جدید بذار بدون توضیح... توضیحش روش خواهد بود...اگه چشم نبینه یعنی توضیح نداره... 20 تا بزن یعنی تنوع نشون بده از 5 تا میشه 500 تا طرح زد شروعت منو امیدوار میکنه. سرنخ بیشتر یعنی فکر و انتخاب بیشتر. یعنی شروع بلند تر و امکان رشد عالی تر. باید اینقدر ایده رو ورز بدی که نرم بشه... الان اگه انتخاب کنی یا حتی یکیشون رو تغییر بدی زوده... هر چی خوببود هم چه بهتر بذار کنار برو بعدی...
رو اجرا و توجیهش بعدا کار میکنی... فعلا
20 تا کار جدید بیار با هم صحبت میکنیم. تنبلی هم نکن ...
یا علی

arbab_arch

Member
موافقم با برهانی جان البته اگه با مداد و کاغذ استفاده کنی خیلی بهتره .
هر چی تو ذهنت هست بدو معطلی و با تمرکز بریز رو کاغذ مطمئن باش جواب میده.(اسکیس زیاد بزن)
20 تا بزن بعد 5 تا رو انتخاب کن روشون کار کن و همین روند رو ادامه بده تا به یه طرح برسی.
در ضمن از تخیل سه بعدیت هم خیلی میتونی استفاده کنی .
موفق باشی دوست عزیز.:rose:

king75

Member
یا علی 20 تا طرح باشه از همین امروز شروع می کنم باید تمام کنم انی لوگو خودم رو :cool:

main

Well-Known Member
فک کنم دو سه تاش خیلی ناخواناست و بقیش هم صرفا حروفه و لئگئ به حساب نمیاد.
موفق باشی

king75

Member
این هم چند تا دیگه

فقط بین اینها و اون هایی که تو تاپیک والی هست انتخب کنید!

دوستان فقط بیشتر ور ایده کار کردم مثل اون دست ها 2 دقیقه شد

پیوست ها

• sadsadasdsa.png
    sadsadasdsa.png
    10.6 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • 321312312.png
    321312312.png
    7.8 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • 21312312.png
    21312312.png
    11 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • 3213213.png
    3213213.png
    24.7 کیلوبایت · بازدیدها: 1
سلام

عرفان جان
اول رو ایده کار کن بعد رو ظاهر هم کار کن
من و دوستان چون دیدی نسبت به توان نهایی سازی تو نداریم ممکنه تواناییت رو نادیده بگیریم و نسبت به همینی که هست نظر بدیم.
همش از خودت شروع نکن. روشهای ایده یابی تصویری رو امتحان کن.. یکمی آزاد تر کار کن و حتما بیشتر.
خب من رکم و اینجوری خلاصشو بگم: از بین چند تا میوه کال انتخاب مشکل نیست بلکه زوده. همونطور که انتخاب از بین چند میوه رسیده چندان مشکل نیست بلکه حیفه!

یا علی

king75

Member
به خدا خیلی کار می توانم بکنم :cry: مشکلم اینه که ایده و خلاقیتم خوب نیتست :cry:

یک بار هم امتحان کردم از یک ایده جالب استفاده کردم یکی درست کردم توپ البته اون نفر از من خیلی حرفه ای تر بود ولی باز هم اون هدر رو ساختم

مشکل من خلاقیت هست؟

میگی از عکس هم استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلامعرفان
این تاپیک رو دیدی. دوستمون داشت لوگو میزد. من و چند نفر بهش حمله کردیم اونهم رفت مطالعاتشو بیشتر کنه.
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=169703
حوصله کن و مطت=العه کن. درباره گرافیک بخون و نمایشگاههای مجازی و واقعی و کتابی رو ورق بزن. ایده ها زیادن اما باید از خودت شروع بشه. من الان بیست تا سرنخ بهت بدم باید بتونی رشدشون بدی. باید تنوع ایجاد کنی و انتخاب کنی و ریسک کنی و به ذهن بیاری و تطبیق بدی.
سختی گرافیک تو لوگو خلاصه شده. نمیشه به همی ن راحتی هم جلو زد و هم منصفانه برتر بود.

پس یک مطالعه
دو تلاش
سه یه تمرین خوب: ببین میتونی حس خوبی که تو لوگوهای جذاب هست برای خودت آنالیز کنی.
اینکه فکر کنی خوبی لازمه کاره این یعنی امید.
اگه ببینی بدی این هم لازمه کاره و یعنی انگیزه و نیاز
و اینکه اینقدر تقلید کنی تا جدید بشی و اینقدر هندل بزنی تا روشن بشی و اینقدر طرح بزنی که تو چشمات به جای در و دیوار طرحها و خط ها وول بزنن.

عزیز من اینها رو که بهت گفتم خودم گذروندم. دفترها پر کردم و ساعتها طرح زدم. میشینم و میگم این طرح چرا خوبه و چرا بده. خودمو نقد میکنم و دیگران رو معلم خودم میدونم.

این یه مشق جدید و بسیار موثره اینو حتما باید انجام بدی والا خدانگهدار:
در یک خط برای خودت مینویسی که چی میخوای از طراحیت: هدفت باید معلوم بشه: اونو تو پست بعدی میذاری
بعد باید 20 تا لوگو خوب رو... 20 تا زیاد نیست ... بدزدی! یهنی سعی کنی با همون گرافیک و همون استایل کارت رو اجرا کنی... این برای اینه که اولا بفهمی دنبال چی هستی ثانیا بتونی خوب و بد رو انتخاب کنی و سوم اینکه بتونی دید پیدا کنی نسبت به حال خودت و بعدا دیگران... تمرین اجرا متوسط باشه هم قبوله یه چند تا لکه سیه و سفید باشه هر کدوم که بشه از رنگش گول نخورد. اما بقیه مراحل برات یه تمرین سخت و یه تجربه بسیار شیرین خواهد بود

اگه سرنخ میخوای بهت گفتم. اگه تنبلی کنی هم کسی دوستت نداره!
:rose:
یا علی

آخرین ویرایش:

R-med

Well-Known Member
کار های خیلی ساده ایه
بعضی هاش واقعا بی معنیه :-?
به نظر من یه چند تا دیگه طرح بزن

king75

Member
بفرمایید با دست کشیدم!!!!!!

کلی فکر کردم این پاک نویسش هست

البته شاید خوب نشده باشه :cry:

راستی من لوگو مونوگرام می خواهم درست کنم

اول با خودم گفتم شاید با حروف کوچک هم بشه یک چیز باحال زد بعد این به سرم زد اول d رو کشیدم بعدe رو کشیدم ولی یک لحظه خیلی شبیه d شد ! بعد رفتم کلی فکر کردم چی کار کنم که این طوری شد

پیوست ها

• IMG.jpg
    IMG.jpg
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 8
سلام
خلاصه بگم
خب اگه DE رو داری کار میکنی چند تا نکته
این حروف ساده هستند و مثلا مثل S ,K . x یا M نیستند پس پیچیدگی کمتری دارند. این تو رو مجبور میکنه خلاثیت بیشتری نشون بدی.
تمرینای من هم که کشک. اینکه تو کاغذ بکشی خیلی هم خوبه اگه تو کاغذ موفق شدی راهنماییت میکنیم که بتونی اجراش کنی.
یه نکته دیگه. یه طرح اگه برای من یا کارفرما یا دلت بزنی خب دو حالت داره یا میپسنده یا نه. خب من نپسندیدم. نکته رو دیدم اما این نکته خیلی تکراریه. شما باید گنجینه اطلاعات ذهنیت انباشته باشه از حالات مختلف. هم برای ترکیب و جلوتر رفتن و هم برای کار تکراری نزدم. هیچ بعید نیست این کار مثلا 200 سال پیش به اسم یه شرکت ایتالیایی ثبت شده باشه.
آرم با همه سادگیشتو رو به مبارزه دعوت میکنه. بیا حرف منو گوش کن. اول این تمرین ساده تر رو انجام بده. اگه کتابی یا نمونه هایی از لوگوتایپ داری که چه بهتر و الا تو سایتهای لوگو و تو فونت های انگلیس بگرد و نمونه هایی که میپسندی رو پیدا کن. بگذارشون کنار هم و سعی کن به زحمت هم که شده بفهمی چرا خوبهاشون خوبترن. حتی به احساست هم میشه اعتماد کنی.
شما الان هیچ معیاری نداری. هیچ راهی نمیگذاری که ما راهنماییت کنیم. یه پیش طرح میذاری بعد ما بگیم خوبه خب دردی دوا نمیشه.
به نظر من اصلا لوگو خودت مهم نیست. لوگو یاد گرفتن مهمه. اگه اینجور نبود یکی فردا برات میکشیدم که تا مدتها بهش راضی باشی....
یکمی اصولی تر کار کن... اگه کتاب یا pdf گرافیکی که اختصاصا به calligraphy / logotype / signs مربوط بشه هم خیلی کمکت میکنه.
حتی نمونه های گرافیتی هم آزادی تو فونت رو نشونت میده.
...
یا علی

king75

Member
به خدا کلی لوگو دیدم :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

مطالعه چی بکنم مگه کتاب داره!!!!!!!! pdf یا سایتی یا مقاله ای اگه داری بده بخونیم!!!!!!!

من تا آخر ماه باید یک لوگو برای خودم جور کنم!:cry:

ولی این همه فکر کردم کشک:cry: کجا مال شرکت ایتالیایی هست؟ میریم در شرکت رو می بندیم :lol:

الان من کلا از حرفات یک چیزی فهمیدم!

برم لوگو ببینم و در باره لوگو و چگونگی ایجادش تحقیق کنم!؟؟؟؟؟؟

ایده نداری بهمون بدی :-?

BENgraph

Member
به خدا کلی لوگو دیدم :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

مطالعه چی بکنم مگه کتاب داره!!!!!!!! Pdf یا سایتی یا مقاله ای اگه داری بده بخونیم!!!!!!!

من تا آخر ماه باید یک لوگو برای خودم جور کنم!:cry:

ولی این همه فکر کردم کشک:cry: کجا مال شرکت ایتالیایی هست؟ میریم در شرکت رو می بندیم :lol:

الان من کلا از حرفات یک چیزی فهمیدم!

برم لوگو ببینم و در باره لوگو و چگونگی ایجادش تحقیق کنم!؟؟؟؟؟؟

ایده نداری بهمون بدی :-?

ببین عزیز ، لوگو زدن یعنی خلق کردن یه چیز با استفاده از چیزائی که قبلا خلق شده ، مثلا خلق کردن یه لوگوی دایره شکل با استفاده از دایره که قبلا خلق شده ! و این فقط به خلاقیت نیاز داره و ...خب شما به نظر می رسه از لحاظ اجرائی مشکل ندارید ، فقط تو مرحله خلق مشکل دارید که .... عقاید فراوان است بعضی می گن خلاقیت ارثیه ، بعضی می گن اکتسابی ، البته من نمی گم ارثیه ، ولی با اکتسابی بودن کاملش هم مخالفم ، به نظر من یه چیزیه که آدم باید اول از اکتساب شروع کنه ، یعنی اول دیدن و تمرین و پرورش دادن و بعد آموختن دانش طراحی و شناخت چهارچوبها و مفاهیم و در آخر با استفاده از اون چیزایه ارثی یا اکتسابی (ژنتیکی) به ایده و دانسته هامون شکل و فرم خاص دادن ، (مهمترین دلایلی که گرافیستها رو متمایز می کنه همین چیزهاست ) شما مرحله اکتساب رو دارید میگذرونید ، و هنوز نمی تونید بین دیده ها و دانسته هاتون پل بزنید و باهم ترکیبشون کنید و این مشکل حل شدنی است اما با صرف وقت و زمان زیاد ، البته باز هم ممکنه کارتون به سطح یه آدمی که ذاتا خلاقه نرسه ، پیشنهاد می کنم بجای طرح زدن بیهوده فقط ببینید و تحلیل کنید ، سعی کنید بفهمید طراح این لوگو برای خلق اینکار چه کار کرده ! ایده ش رو پیدا کنید ، اونو از هم تفکیک کنید و .... و اگر به طراحی مسلط نیستید اول طراحی رو خوب یاد بگیرید اصولش ، قوائدش ، خصوصیات احجام ، مفهوم ترکیب بندی و ... و آخرین کلام : ببینید به غیر از علاقه استعدادش رو هم دارید یا خیر (این کمک میکنه از هدر رفتن وقتتون جلوگیری بشه )اون چیزائی که فورا به ذهنم رسید رو گفتم ...تا بعد ...(اگه خواستید میتونم یه چند تا طرح براتون بزنم )

آخرین ویرایش:
سلامعرفان

این سایتو نگاه کن
http://www.dafont.com/
یه سری فونت هست. خب تفاوتو توشون ببین.

این سایت هم یکی از بهترین مرجع ها برای بالا بردن سلیقه و تجربه تو در زمینه دیزاین لوگو هست. لوگوهای دوست داشتنی. واقعا عالیه.گرافیک کاربردی و واقعا شیک. به همه قسمتاش سر بزن حتما...
http://www.logodesignlove.com/

از همونی که آخرین بار گذاشتی هم میشه یه کار خوب کشید بیرون.
اول حالات و راستاها و حرکت رو پیدا کن بعد رو اجرا تست بزن.
هیچ گنجیابی با دو تا قدم زدن به گنج نمیرسه. بدون تمرین و تلاش جلو نمیری عزیز

دوستمون درست میگه. شما اگه لوگو زورکی میخوای برات درست میکنیم. اما من تو ایده دادن هم دوست دارم خودت رشد کنی. البته من به اکتساب اعتقاد دارم اما معتقدم آدم باید نیازشو درک کنه و به دانایی ها و توانایی هاش اضافه کنه تا رشد کنه.
یا علی

king75

Member
نه من اصلا دوست ندارم کسی برام طراحی کنه:rose:

فعلا بگذار خودم بگردم شاید چیری گیر آوردم و چیزی به ذهنم ورسید و در آوردم و خوب شده :rose:

اگر هم که نتوانستم اون موقع از شما کمک می گیرم :cry:

Ps.Dude

Well-Known Member
سلام!
عزیز من یه جمله ای هست که میگه: " هر کسی را بهر کاری ساختند".
شما تو هر پستی که تو این تاپیک میزنی همش داری آه و ناله سر میکنی که نمیتونم.... خلاق نیستم.... کمکم کنید و ....
من نمیدونم طراح هستی یا واسه Funn با فتوشاپ کار میکنی ( مثل خودم) ، اما اگه کارت واجبه، شرکت ها و دفترهایی وجود دارن که 1 روزه یک لوگوی شیک و جالب بهت میدن.

-امیدوارم از صحبت هام بد برداشت نکرده باشی.

-نظر شخصی ام در مورد طرح هایی هم که زدی اینه که اندکی مطالعه و تلاشتون رو تو این زمینه ببرید بالا.

king75

Member
من می گم خودم طراحی می کنم اگه می خواستم بدم یکی دیگه که اینجا تاپیک نمی زدم:-?

جدیدترین ارسال ها

بالا