لوگو ::: درنده ی تاریکی :::

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام به تمامی دوستان عزیز
اگر ایندفعه منو به جرم خشن بودن لوگو ، رنگ بندی خشن و پریشان سازی افکار انجمن و ... بن نکنن با اجازه علیرضای عزیز که زومن رو من :mad: ، یک کار جدید بزارم ، قصدم نظرات شما متخصصان عزیز که کارو بهتر کنم .
لوگوی بازی The Darkness Hunter اولین بازی ترسناک ایرانی که توسط بنده و 4 نفر دیگه در حال ساخته ... زدم ، از فتوشاپ استفاده شده ، از براش استفاده نشده فقط در یک قسمت اون ریخته شدن Drop ها در حروف DA ــه اما Grunge ها و خون از روی عکس
ساخته شده ...

ls67k0inhwou6v6mi18g.jpg

ممنون از شما

:rose:

آخرین ویرایش:

GsGraphic

Well-Known Member
آقا دمتون گرم بابت ساخت بازی هم خودت هم اون 4 نفر دیگه
ولی کاش لوگوی اولین بازی ترسناک ایرانی یه کمی خاصتر باشه فونتش خیلی معمولیه میشه بهتر از این و با وسواس بیشتر کار کرد
شاید روی کاراکتر اصلی بازی بیشتر مانور بدی بهتر بشه شایدم از مونوگرام استفاده کنی به جوابهای بهتری برسی.
در کل موفق باشی دوست من

LinkinForEver

آقا دمتون گرم بابت ساخت بازی هم خودت هم اون 4 نفر دیگه
ولی کاش لوگوی اولین بازی ترسناک ایرانی یه کمی خاصتر باشه فونتش خیلی معمولیه میشه بهتر از این و با وسواس بیشتر کار کرد
شاید روی کاراکتر اصلی بازی بیشتر مانور بدی بهتر بشه شایدم از مونوگرام استفاده کنی به جوابهای بهتری برسی.
در کل موفق باشی دوست من

خواهش میکنم دوست عزیزم
ممنون از شما:rose: من تو این بازی کل 3 دی رو در اختیار دارم و گرافیک کار ، و بقیه طراح فضا و مدل های صحنه و برنامه نویس هستن ...

خوب اگر دقت کنید لوگوی بازی ها بسیار ساده طراحی میشن و استفاده از مثلا فونت های ترسناک بسیار کارو مبتدیانه میکنه
البته واسه بعضی چیز ها این صدق میکنه ، بازی FEAR و LEFT4DEAD و LAST OF US ... همه ساده هستن و بازی مثل SLENDER MAN و Silent Hill هستن که فونت گرا هستن ...

GsGraphic

Well-Known Member
خواهش میکنم دوست عزیزم
ممنون از شما:rose: من تو این بازی کل 3 دی رو در اختیار دارم و گرافیک کار ، و بقیه طراح فضا و مدل های صحنه و برنامه نویس هستن ...

خوب اگر دقت کنید لوگوی بازی ها بسیار ساده طراحی میشن و استفاده از مثلا فونت های ترسناک بسیار کارو مبتدیانه میکنه
البته واسه بعضی چیز ها این صدق میکنه ، بازی fear و left4dead و last of us ... همه ساده هستن و بازی مثل slender man و silent hill هستن که فونت گرا هستن ...

درست میگی دوست من ولی مثلا همون بازی
left4dead که میگی اگه دقت کنی میبینی که از تکنیک حساسیت بخشیدن به حروف استفاده کرده و عدد 4 که به نظرم معرف بازی هست رو بولد کرده و
در حالت های مختلف تو فضاهای مختلف نشونش داده.
به هر حال موفقیت شما آرزوی ماست:)

coelho

Member
برا یه بازی ترسناک خعلی خوبه
البته اگر بازیرو برای بازار ایران در نظر گرفتید بهتره که از یه لوگوی پارسی استفاده کنید.برای بازار جهانی هم همین خوبه فقط یکم بیشتر روش کارکن مثلا اون موجود بهتره که وسط حرف d یا a باشه.

پیوست ها

• 23.jpg
    23.jpg
    124.5 کیلوبایت · بازدیدها: 12

LinkinForEver

لعنت به شیطون ! کی میاد این DR3 من عاشق 2 ـش بودم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا 3 واسه پی سی نداره ؟
مرسی خیلی لطف داری ، خب حالا اون D ـه دلیل نداره من بزارم اتفاقا گذاشتم اما این موجود استقامت داره و باید در کنار یک ستون باشه رو همش چک کردم اینجا خوب شد ، حتی رو D هم دارم الان عکسشو ، الان دارم فارسیشم میزنم
مرسی خیلی لطف کردی :rose:

آخرین ویرایش:

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
خوبه عزیز. برخی موارد رو دوستان گفتن. به نکاتی که میگن حسابی فکر کن، ضرر نمیکنی :wink:
آرزوی موفقیت برای شما و دوستان پشت صحنه.... یا علی :rose:

+Mohammad+

Well-Known Member
آهان ... پس بگو این غولچه رو واسه چی داشتی میزدی ...!!
خوبه .. برا این کار بد نیست ...

موفق باشی

coelho

Member
لعنت به شیطون ! کی میاد این DR3 من عاشق 2 ـش بودم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا 3 واسه پی سی نداره ؟
مرسی خیلی لطف داری ، خب حالا اون D ـه دلیل نداره من بزارم اتفاقا گذاشتم اما این موجود استقامت داره و باید در کنار یک ستون باشه رو همش چک کردم اینجا خوب شد ، حتی رو D هم دارم الان عکسشو ، الان دارم فارسیشم میزنم
مرسی خیلی لطف کردی :rose:
فعلا که لانچ تابتل Xbox One هست فکر کنم بعدا برای PC هم تایید بشه.
به نظرم شوما و گروهت ابتدا بروید The Last of Us رو چندین بار بزنید بر بدن تا مفهوم بازی ترسناک بیاد دستتون سپس شروع به ساخت دوباره کنید:green:

LinkinForEver

وای بر تو ! پسرم زامبی بازی ها جزو ترسناک حساب نمیشه ، FEAR ترسناکه !
زامبی بازی خودش یک سبک جدید ...
:rose:

mfm95

Active Member
با اینکه زیاد اهل بازی نیستمولی همینجا بهتون قول میدم جزو اولین کسایی هستم که بازی شما رو به محض ورود به بازار بگیرم ولی بشرطی که خرید آنلاین داشته باشینا :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا