AliReza Bahrami
مدیر انجمن
----------------------------
و یک اعتراض به دوستان
این چه وضعیه دارین دنبال می کنین
اگر کسی اشتباه گفت دلیلی نداره مورد تمسخر قرار بدینش
واقعا که خیلی زشته ، اگه دلتون می خواد یکم خجالت بکشین
ادم نباید گذشته خودشو فراموش کنه( یه زمانی همه شما ها هیچی هم نبودین )
خواهشا درست بر خورد کنید
در ضمن بعضی از دوستان ( نه فقط تو این بخش ) انگار دارن لطف می کنن و راهنمایی میکنن
یادتون رفته که این وظیفه همه ی ما هست که به بقیه کمک کنیم....
یادتون رفته واسه چی اینجا هستیم؟؟؟؟؟؟؟
--------------
معذرت می خوام اگه عصبانی شدم
دوست عزیز من نمیدونم منظورتون دقیقا با کی هست و کاری هم ندارم
ولی اگر کسی تمسخر کرد شما نباید به پای همه دوستان بنویسید
و در مورد اینکه میگید آدم نباید گذشته ی خودشو فراموش کنه و هیچی هم نبودیم : اگر کسی انتقاد میکنه و ایراد کار کسی را برای پیشرفت دوستمون میگیره دلیل بر غرور نیست مثل عرفان یا بنیامین و....
کسی هم با منت راهنمایی نمیکنه به نظر من اتفاقا لطف میکنن که راهنمایی میکنن
در ضمن کسی که اینجا کاری را برای نظر خواهی قرار میده باید انتظار همه جور انتقاد سازنده داشته باشه حتی اگر اون انتقاد ناراحتش کنه همیشه به به و چه چه نیست که دوس جان!
خیلی از دوستانی که توی این بخش فعال هستند رشتشون گرافیک نیست و نظر سلیقه ای میدن پس اگر 2 نفر که لااقل 2 تا پیرهن پاره کردن نظر جامع میدند بهتره شما خودتونو ناراحت نکنید!
ماندا ، سارا ، عرفان ، بنیامین ، و چند تن از دوستان دیگه واقعا توی عمل نشون دادن که از نظر تجربه پر هستند
پس بهتره از این تجربه ها بدون بحث های الکی استفاده کنیم
البته یوزر poopoojy رفتار نامناسبی داشت که خواهش میکنم پستشونو ویرایش کنن ولی در مورد نظرات دیگران مشکلی نمیبینم!
در مورد لوگو هم دیدم شما از 10 به این کار 8 دادید !! به نظر شما اگر این لوگو به صورت فییل با این شکل به مهر تبدیل بشه شما به شخصه میتونید بخونیدش؟
توی خیلی از مسایل این لوگو هنوز کار داره و به نظر من فقط ایده داره
ضعف دیگه ی این لوگو استفاده از عکس هست و برداری نبودنش که بعد از ریسایز خیلی مشکلات دیگه ( رنجه شدن ، مات شدن و ... را داره !
و مهمتر اینکه توی هیچ رنجی از لوگوها نمیشه قرارش داد چون بیشتر شبیه نشان شده تا لوگو
موفق باشید